Pokaż pełną wersje : Przesada!
Magical Trevor
08-03-2005, 10:32
Idę sobie z venore z lootem do OC i jak chciałem przeżucić loota przez most to mi zniknął kiedy go na schody położyłem, ****a co to ma znaczyc?
o.O pierwszy rac taki przypadek widzialem moze niechaco wzuciles na jakis dach lub gdzies kolo krzakow a moze do wody ^^
jak połozysz na schody to idzie albo w górę albo w dól.... zalezy gdzie schody prowadzą -.-
Albo ktos ci go podjumał...
Magical Trevor
08-03-2005, 11:14
To było takie samo wejście jak wyjście z kopalni tylko, że to było szerokie na 3 kratki, nikogo wokółnie było, wody też nie, a lootem trafiłem centralnie w podejście, próbowałem jakos wydobyć, ale nie było go juz, spróbowałem też z 1 GP, ale też znikło.
Storm Silverhand
08-03-2005, 11:37
Lub może wrzuciłeś pod przejście jak jest przy moście do thais.
Za schodami jest jeszcze wolne pole,
Ale nie wiem czy takie cosik jest przy venore :/
Ja tak mialem z fortepianem ze tez na takim podejsciu ale nie znikl tylko utknoł do połowy ale jakos my go wyciągneli.
Magical Trevor
08-03-2005, 11:46
Kurka i straciłem loota wartego 10k. x(
Mialem kiedys, taki sam przypadek w tym samym miejscu. Pod tym mostkiem jest Bagno i muwiac krutko, loot wlasnie tam wyladowal :( Tylko ja do tej pory nie rozumiem jak to jest mozliwe, przeciagnalem loota na podejscie czyli powinien wyladawac na mostku, a nie pod nim X( Jednego sie nauczylem: ze w takich miejschach lepiej odrazu wrzucac loot na mostek.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.