PDA

Pokaż pełną wersje : Ostatni Koleś Life

_=KoZioŁ=_
08-03-2005, 17:25
Tuatj zamieszczam moje screenki z życia, hunty, skilowania i takie tam duperszmitki. Jeśli chcecie to zachęcam to wrzucania ti screenków z Aldory ponieważ z tego świata są to screeny, Dziękuje życze miłego oglądania.

Na początek 2 zdjątka bo miałem formaty i nie wszystko udało się na photobucket wrzucić :D ale to zawsze coś :D

http://img.photobucket.com/albums/v627/Koziol/Ostatni%20Koles%20Life/Advance/UO0002.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v627/Koziol/Ostatni%20Koles%20Life/Advance/UO0003.jpg

Dziś mniej więcej po restarcie zamieszcze zdjęcia nowo kupionej hatki.

ancient kavu
08-03-2005, 17:51
Jak narazie to niema czego komentowac...

_=KoZioŁ=_
08-03-2005, 18:01
Jak narazie to niema czego komentowac...

Trzeba czytać ponieważ na samym początku zaznaczyłem, że nie będzie wiele.

Ka sia czek
08-03-2005, 18:05
Tibia N-Gage by wrzasq ... ladnie to tak cheatowac ? ;]. Przynajmniej bys swiatlo ustawil inne co by wygladalo jak utevo lux ;d. a nie full light ;d. Dodatkowo mam nadzieje ze masz wersje z jakiejs lame strony gdzie ktos podczepil keylogera ;d i bedziesz mial "hacked" ;p

Takie Sobie Coś z Julery
08-03-2005, 18:17
skomentuje tylko TibiaNGG... X( ludzie, nie bluzgajcie że koleś używa cheatersów w stylu TNGG, bo na przykład może mieć koleś zrąbaną karte graficzną... ja też miałem, i ja oczopląsu dostawałem jak był cień!!!! a pozatym, to już jegosprawa, jak go shakują, to nie wasz interes, nie? :P

Wexerh
08-03-2005, 18:41
Tibia N-Gage by wrzasq ... ladnie to tak cheatowac ? ;]. Przynajmniej bys swiatlo ustawil inne co by wygladalo jak utevo lux ;d. a nie full light ;d. Dodatkowo mam nadzieje ze masz wersje z jakiejs lame strony gdzie ktos podczepil keylogera ;d i bedziesz mial "hacked" ;p
a co cie to obchodzi dzieje ci sie cos jak jej uzywa... a ja ci zycze zeby ci ryj roz***ali -.-

@top
Gz :) ladne

Lord Dreathan
08-03-2005, 18:46
Fajne eq , ciekawe ilu drutów masz :P

_=KoZioŁ=_
08-03-2005, 20:37
Co do Tibi gg To Mam zje*** Karte Graficzną PRZEPRASZAM że Oszukuje (przyznaje się do błędu lepiej:P)

A co do sprzętu:
Co to za problem mieć takie zeczy jak się mieszka w Olecku (Masakrowiec i spółka :D)

Niedługo nowe screenki z polowanek jak tylko zrobie skile 61/60. :D

MANHIR
08-03-2005, 21:29
Dla c-armorq i k-legsow zabilbym cie :)
Po jakiego grzyba nosisz taki eq na takim lvl z takimi skilami? Oo

_=KoZioŁ=_
09-03-2005, 07:47
Nosze bo to moje jedyne rzeczy
i nosze bo lubie :D