Pokaż pełną wersje : Pierwszy drag w życiu - 31 royal vs. drag (solo)
Tylko 1 screen bo musiałem się skupić na walce... pokazuje uciekającego draga, widać też część dmg który od niego utrzymałem. Poszło 17 bełtów, 3 vity i 2 HMM. Loot: 12 gp i dragon ham...
http://img.photobucket.com/albums/v499/Owoc/dragsolo.jpg
eee sorki ale bardzo malo ciekawe gratz zsolowania draga ale za malo ss
Pani samo zlo
08-03-2005, 18:00
no gratz (solowac mozna od 10\15 lev na otwartych przestrzeniach ponoszac troszke wiekszy ubytek bolców)
Ka sia czek
08-03-2005, 18:10
3 vity ? ;d jizas ... mozna powiedziec 3 uh`y na draga ;d. totalnie nieoplacalny biznes ;d. na tym lvl`u bez vity powinienes zabijac ;d chyba ze niewiesz jak sie ucieka przed smokiem ;>.
Ja na 14 levie pallem solowałem dragi. B)
No, no... co tu można powiedzieć? tylko to: gratz pierwszego draga i za malo ss'ow.
ladne, ale ja walilem dragi na 11 lvl^^
Mimo wszystko grats
Lord Sozeron
08-03-2005, 18:27
Malo ss i jakie ty masz skile chcialbym sie dowiedziec i GZ solo draga ;)
3 vity ? ;d jizas ... mozna powiedziec 3 uh`y na draga ;d. totalnie nieoplacalny biznes ;d. na tym lvl`u bez vity powinienes zabijac ;d chyba ze niewiesz jak sie ucieka przed smokiem ;>.
Biłaś kiedyś pallem draga? Wątpie, bo powinnaś widzieć, że drag używa GFB, które ostro żre hp...
On topic:
Gtz pierwszego draga solo ;] A byłeś tam z Tsaro, czy z nim tylko tak gadaleś?
A wiesz , ze drag wali tez na odleglosc? ...
Nie no troche mnie zdziwilo, bez leczenia smoki zabijac... aew
.
Hmm grat pierwszego draga ja też swojego na 31 zasolowałem :P i nie wiem o co ta burza. A co do gfb dragusia to fakt mocno wali, ale mi się udało zabić jednego smoka bez straty hp :] (chyba był po dużym baranie ) .
Pozdrowienia i bij więcej smoków ;)
Storm Silverhand
08-03-2005, 18:51
Jak mnie drag dmuchnął na 30 lvl to nie było co zbierać a tutaj Ka Sia Czek czy jakoś tak mówi ze bez uhów...
To raczej nie wykonalne
@ on Topic:
Gratz pierwszego draga :]
Jak to sie mówi pierwszego nigdy nie zapomnisz.
JA osobiście bije dragi od 20lvla zuzywajac 1 - 2 uhy, więc nie ma się cho chwalić... ale widać, że ty lejesz go byle gdzie. Ja mam swoją ulubioną miejscuwę koło ankh B)
No owoc wielkie gratzy ale na 31 lvlu pierwszy drag ;P
lol dopiero na tym lvlu
ja draga solowalaem na 17 lvlu paladynem
ja solowałem na 13 lvl ostatnio był film :)
ale jednak strata wiecej niz 2 UH to nie oplacalne jak na draga
ja starcilem okolo 7 ;p
ale etn pierszy jest nezapomniany i gratuluje :D
Bardzo duzo uh cie zeszlo. Tam w Dragon Lair jest dosc sporo miejsca wiec jest latwiej. Ja niedawno na edron 2 dragi na "klacie mialem" 28 palkiem i poszedl tylko 1 uh... :]
1) Gratz solo
2) Tak jak poprzednicy ... sporo uhs :/
3) Malo ss'ow :(
Gburek Muchomorek
09-03-2005, 19:19
1. Gratz pierwszego Draga
2. Mogłeś go zsolować wcześniej :)
3. Za mało screeników
P.S. Fajne ujęcie :) uciekający dragon w akcji 2
1. Gratz wkoncu zabiles solo
2. Wiecej ssków (niech kumple robia)
Ale pozatym to gratz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.