Pokaż pełną wersje : Paladyn a sheilding
Czy palatynowi potrzebny jest shielding gdy nie walczy tarcza ??
czy daje to cos czy nei bo sam nei wiem i dostaje duzo hitpointow od !dwarfa! a mam 11 lvl palatyna !!!!
Potrzebny.
Bylo juz z 10 takich tematow.
Czy palatynowi potrzebny jest shielding gdy nie walczy tarcza ??
czy daje to cos czy nei bo sam nei wiem i dostaje duzo hitpointow od !dwarfa! a mam 11 lvl palatyna !!!!
no nie wiem, chyba palatynowi sheilding nie potrzebno bo po co ? palatynowi no wez sam pomysl, palatyn i sheilding??? niee to nie przejdzie lepiej nie cwicz bo dostaniesz bana od cipsoftu za to ze masz palatyna z sheildingiem ....
jak dostajesz duzo hitpointow od dwarfa to raczej dobrze, zbieraj hitpointy i wymieniaj na pokemony
:)
gdy pal nie uzywa tarczy, shielding jest mu nie potrzebny.
gdy pal nie uzywa tarczy, shielding jest mu nie potrzebny.
potrzebny chociażby dlatego, żeby skillować potem na cycach....
Czy palatynowi potrzebny jest shielding gdy nie walczy tarcza ?
nauczcie sie czytac ze zrozumieniem. Pytanie jest jasno zadane. Czy gdy nie nosze tarczy shielding jest mi potrzebny?
nie
A to, ze paladynowi ogolnie shielding sie czasami przydaje i dobrze brac tarcza ze soba, to juz zupelnie inna sprawa.
PalAnonim
11-03-2005, 12:19
Shielding palko jest potrzebny nawet jak nie walczy z tarcza. Zawsze to zmniejsza obrazenia, na pewnoe nie tak jak tarcza ale jest lepiej. Sam gram palem i ostatnio zaczalem trenic shield, widze roznice naprawde polecam trening shieldnigu paladynem
Mitthenither
11-03-2005, 13:01
Mam pytanie: Co to jest wogóle "palatyn"??
Jeśli chodziło ci o paladyna to tak shielding jest mu potrzebny. Na przykład po to aby dostawać mniejsze obrażenia i móc trenić na cyckach(ale to przy około 50 shielda).
a nie jest to tak...bo gdzies mi sie przeczytalo...ze shield sie dzieli na pół jak sie nie nosi tarczy...no i jako ze pall nie ma tarczy shield mu sie jednak przydaje...nie wiem czy to prawda??
:baby:
no wiec.... czy knight dostaje tak samo z gs jak bez broni? mysle ze nie
x bow pewnie rowniez ma swojego defa chociarz nie jest on napisany tak jak atk :P a jezeli posiadal by nawet 1 defa oplaca sie trenic shielding
a zreszta shielding zmniejsz rowniez obrarzenia oraz zwieksza czestotliwosc ciosów przyjetych na zbroje
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.