PDA

Pokaż pełną wersje : Paladyn a sheilding

Paciek
08-03-2005, 18:43
Czy palatynowi potrzebny jest shielding gdy nie walczy tarcza ??
czy daje to cos czy nei bo sam nei wiem i dostaje duzo hitpointow od !dwarfa! a mam 11 lvl palatyna !!!!

Watto
08-03-2005, 19:23
Potrzebny.

Bylo juz z 10 takich tematow.

emilok
11-03-2005, 11:43
Czy palatynowi potrzebny jest shielding gdy nie walczy tarcza ??
czy daje to cos czy nei bo sam nei wiem i dostaje duzo hitpointow od !dwarfa! a mam 11 lvl palatyna !!!!

no nie wiem, chyba palatynowi sheilding nie potrzebno bo po co ? palatynowi no wez sam pomysl, palatyn i sheilding??? niee to nie przejdzie lepiej nie cwicz bo dostaniesz bana od cipsoftu za to ze masz palatyna z sheildingiem ....

jak dostajesz duzo hitpointow od dwarfa to raczej dobrze, zbieraj hitpointy i wymieniaj na pokemony
:)

Scream
11-03-2005, 11:51
gdy pal nie uzywa tarczy, shielding jest mu nie potrzebny.

Shinjix
11-03-2005, 11:59
gdy pal nie uzywa tarczy, shielding jest mu nie potrzebny.
potrzebny chociażby dlatego, żeby skillować potem na cycach....

Scream
11-03-2005, 12:05
Czy palatynowi potrzebny jest shielding gdy nie walczy tarcza ?
nauczcie sie czytac ze zrozumieniem. Pytanie jest jasno zadane. Czy gdy nie nosze tarczy shielding jest mi potrzebny?
nie
A to, ze paladynowi ogolnie shielding sie czasami przydaje i dobrze brac tarcza ze soba, to juz zupelnie inna sprawa.

PalAnonim
11-03-2005, 12:19
Shielding palko jest potrzebny nawet jak nie walczy z tarcza. Zawsze to zmniejsza obrazenia, na pewnoe nie tak jak tarcza ale jest lepiej. Sam gram palem i ostatnio zaczalem trenic shield, widze roznice naprawde polecam trening shieldnigu paladynem

Mitthenither
11-03-2005, 13:01
Mam pytanie: Co to jest wogóle "palatyn"??
Jeśli chodziło ci o paladyna to tak shielding jest mu potrzebny. Na przykład po to aby dostawać mniejsze obrażenia i móc trenić na cyckach(ale to przy około 50 shielda).

Vorph
11-03-2005, 22:18
a nie jest to tak...bo gdzies mi sie przeczytalo...ze shield sie dzieli na pół jak sie nie nosi tarczy...no i jako ze pall nie ma tarczy shield mu sie jednak przydaje...nie wiem czy to prawda??
:baby:

orgizz
11-03-2005, 22:40
no wiec.... czy knight dostaje tak samo z gs jak bez broni? mysle ze nie
x bow pewnie rowniez ma swojego defa chociarz nie jest on napisany tak jak atk :P a jezeli posiadal by nawet 1 defa oplaca sie trenic shielding
a zreszta shielding zmniejsz rowniez obrarzenia oraz zwieksza czestotliwosc ciosów przyjetych na zbroje