Pokaż pełną wersje : Ghostland
Gohan Demon
08-03-2005, 19:30
Czy mogłby mi ktoś zamieścić mapke z dojściem do ghostlandu lub dokładny opis jak tam się dostać ? :confused: mianowicie chodzi mi o ten GL na terenach dla pacc a nie o ten koło carlin :p (mile widziany filmik)
down@
lol? uzylem magicznie zajefajnie de besciaRskiej opcji szukaj i znalazlo info tylko na temat GL tego kolo carlin wiedz z laski swojej zamknij jadaczke X(
****a mac to mnie dobija SZUKAJ!!!!!
Czy mogłby mi ktoś zamieścić mapke z dojściem do ghostlandu lub dokładny opis jak tam się dostać ? :confused: mianowicie chodzi mi o ten GL na terenach dla pacc a nie o ten koło carlin :p (mile widziany filmik)
down@
lol? uzylem magicznie zajefajnie de besciaRskiej opcji szukaj i znalazlo info tylko na temat GL tego kolo carlin wiedz z laski swojej zamknij jadaczke X(
O ile mi wiadomo Ghost Land jest jeden koło Carli. A jak jest gdzie indziej jakiś spawn duchów to może go nazwać inaczej ? Czy może od dzisiaj wszystkie spawny duchów to będą ghost landy ? Blah ..
Chodzi chyba o ghost ship ?
Gohan Demon
08-03-2005, 22:10
O ile mi wiadomo Ghost Land jest jeden koło Carli. A jak jest gdzie indziej jakiś spawn duchów to może go nazwać inaczej ? Czy może od dzisiaj wszystkie spawny duchów to będą ghost landy ? Blah ..
Nstepny/na omg GL tez jest gdziej na darashi albo ankh i dla tego sie pytam o dokladna mapke/opis z dojsciem tam...zobacz sobie na mapie respa masz tam gdzies GL kolo darashi ale jest oddzielony gorami i niewiem jak przejsc przez nie zeby sie dostac do teog GL...jak niewiez o co chodzi to sie nie udzielaj bo to jest nie potrzebne jak na razie nie uzyskalem zadnej pozadnej odpowiedzi :o
PS.
Srry za ortografie
edit@
punkt 76 na mapie respa chodzi mi o ten GL
To może ty następnym razem lepiej formułuj pytanie. Jakbym się spytał: 'zrobcie mi mapke do respa stalkerów na terenie dla pacców' to myślisz, że dostał bym konkretną jedną odpowiedź od kilku użytkowników i akurat o tym miejscu o które mi chodziło? Trzeba było odrazu napisać, że chodzi o miejsce koło Darashii .. są tam góry, zgadza się ale przejście nie jest ukryte więc wystarczy spacer wzdłuż gór i napewno je znajdziesz. Wystarczy wziąć łopate, odkopać jedną dziurę .. mały spacerek pod ziemią i gotowe.
@down
Wydaje mi się, że nie ma tam nic mocniejszego niż Ghoul .. a napewno nic gorszego niż DS. No chyba że pomylisz dziury i gdzie indziej pójdziesz .. wtedy nie wiem.
Gohan Demon
08-03-2005, 22:24
up@
thx za odp. ale mozesz mi powiedziec co moge spotkac w tym podziemnym tunelu pytam sie bo jak jakies mocniejsze potworki to wezme wiecej run :p
Greainnden
08-03-2005, 22:52
W Ghsotlandzie znajdziesz: Ghoule,Skieletony,Scorpiony,Demon Skieletony,Giant Spidera,raty,poison spidery,spidery,cave raty. Chyba all.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.