zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co jest z Tibia?

Kali :D
09-03-2005, 06:41
Wiele osob ma problemy z logowaniem sie do gry o roznych porach. Ja takze mam takie cos. Nie laduje sie wogle lista characterow i po dluzszej chwili wyskakuje Connecting Timeout. Wiem ze nie tylko ja mam taki problem wiec to nie jest napewno wina mojego neta. W tej chwili nie dziala mi wogle tibia.com (pisze ze nie mozna znalesc takiej strony) oraz gdy wpisze passy znowu nie laduje sie lista charow tylko 2 rozne bledy "Connecting Timeout" i "Connection Failed, Cannot connect to a login server. Error: Login server is overloaded. Please try later".
Moze ktos z grubsza wie co jest przyczyna tego. Czyzby znowu CIPy cos nabroily? :>

Mathea
09-03-2005, 06:42
Umm... i ile tych tematów jeszcze powstanie ???? -.-"
Piszemy o tym w Cip-soft SUX ...

Ostry92
09-03-2005, 06:55
Ja też to mam od kilku dni -.- albo się nie chce wgrać lista charów, albo jest Conection Timeout albo... Conection Refused WTF?!

Shaman
09-03-2005, 07:01
Ja mam to od dzis :(( kurde po co rano wstawalem -.- mam na 11 ;/

Meeen1991
09-03-2005, 07:01
Ja też to mam od kilku dni -.- albo się nie chce wgrać lista charów, albo jest Conection Timeout albo... Conection Refused WTF?!
lol..wiedzialem ze taki temat powstanie jak zaraz jakies bledy sie zrobią...teraz tez nie moge sie lognąc..ale co tam..pogram np. w POKEMONY :D lub Diablo 2 i sproboje za 30 minut sie lognąc... ;)

Willy The Dark Druid
09-03-2005, 07:03
looknijcie na tibia.com! Wszystkie servery maja OFF!!!

Ard Archer
09-03-2005, 07:04
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA szlag by to trafił!! X( X( X(
wstałem o 6:00 i se myśle pogram do 9:00 bo mam do school na 9:50
a tu qqqqqqpaaaa nie moge sie lognąc i mam te same problemy co wszyscy ktoryz sie w tym topci wypowiadaja X(

..::QRAS::..
09-03-2005, 07:05
mi tez nie działa ani tibia ani tibia.com moze cos robia ....

Kali :D
09-03-2005, 07:10
A chcialem sobie dobic lvl a potem sprzedac loota a tu error... Jak tu sie nie wkurzyc :/

Meeen1991
09-03-2005, 07:20
A chcialem sobie dobic lvl a potem sprzedac loota a tu error... Jak tu sie nie wkurzyc :/
szczerze moówiac tez sie wpienilem bo dzis ostatni dzien mojej choroby i chcialem se pograc zanim jutro do szkoly poojde

Ard Archer
09-03-2005, 07:22
szczerze moówiac tez sie wpienilem bo dzis ostatni dzien mojej choroby i chcialem se pograc zanim jutro do szkoly poojde
Wyrazy wspólczucia. Rozumiem twój "ból" mam nadzieje ze jak wróce ze skzoły to bedize działać, ehh te CIPY!!

Birmil
09-03-2005, 07:30
CIPY chcą chyba powiedzieć coś w stylu " wy*******ać na innego MUD-a " ;-) :P

Elmer
09-03-2005, 07:34
U mnie z tydzień temu, też coś takiego się pojawiło...przeinstalowałem tibie i jest lux :)

Vitihud
09-03-2005, 07:34
Właśnie! Co jest z tibią ?! Próbuje się zalogować i nic ! Pisze connection timeout czy coś w tym stylu!

Lord KATuxo
09-03-2005, 07:36
Hehe. Ja tez jestem ostatni dzien niby ,,chory" i chcialem uhmakerem sellnac uhy i kupic cos do eq a tu ,,Conection Timeout".
Jak chce włączyc tibie.com to mam taki komunikat(uzywam mozilli): ,,Podczas proby połączenia z serverem www.tibia.com wystapił bład" ( to jest tylko z tibia.com)

Ard Archer
09-03-2005, 07:39
X( :evul: :evul: X( :evul: X( hyhy zdałem sobie sprawe że mam 9 na 10 punktów na zablokowanie konta na forum a wszytsko pzrez debilnych *****ów wanych inaczej MODAMI!! Już mni to w****ia dostałem "ostrzeżenia" nawet nie wiem dokładnie za co jakiś ***** ( czytaj fiut) dał mi ostzeżenie X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( :evul: :evul: :evul: X( X( :evul: KOCHANE CIPY nie chodzi mi otych Cip soft ale teraz o CIPY z tego forum to forum jets takie głupie że aż sie chce żygać i nie mam tu zamiaru obrażać ludzi ktorzy tu postują bo to nie ich wina a ci co sie uważają za nie wiadomo kogo to normlani lamerzy co wyrobili sobie40+ i uwązają sie za bosów X( . jeszcze troche was kutwy po wyklinam bo tyle obelg cisnie mi sie na usta ż nie moge tego powsrzymać.
Wasze matki wyżucili z banku spermy bo podpijały!! X( X( :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

UIffffff ale mi ulzyło teraz spokojnie mozecie dać mi bana i nie szukać jakichś moich błedów. kiedyś tu było inaczej ale wsztsko sie z***ało odkąd nowi moderatorzy wkorczyli do akcji.

P.S przepraszam wszytskich (poza moderatorami) którzy musieli to czytać.

Meeen1991
09-03-2005, 07:39
Hehe. Ja tez jestem ostatni dzien niby ,,chory" i chcialem uhmakerem sellnac uhy i kupic cos do eq a tu ,,Conection Timeout".
hehe..ja tez juz jestem niby chory :D....i tez chcialem sellnać uhy aby uzupelnic c - seta...ale poki co cierpliwie czekam i gram w ...POKEMONY :D

Strusic
09-03-2005, 07:42
Prezd chwilą zaczęło działać :P
Ja minute przed tobą wysłałem podobną wiadomość :D

Lord KATuxo
09-03-2005, 07:42
hehe..ja tez juz jestem niby chory :D....i tez chcialem sellnać uhy aby uzupelnic c - seta...ale poki co cierpliwie czekam i gram w ...POKEMONY :D
Ja na kompie nie mam Pokemonow wiec w Newerwinter-a gram. :D

Paker18
09-03-2005, 07:43
wsatlem specjalnie raniusko, wyszedlem z pieskiem mysle sobie ze pogram w tibie a tu gowno......

Mathea
09-03-2005, 07:45
Niewiem jak wy ale ja juz gram :)
pozdro

Acid
09-03-2005, 07:58
Nie róbcie zamieszania, przecież na wieczność CipSoft tego nie wyłączył... Serwery CIPów to nie SUPERkomputery... -.- wszędzie się może coś zepsuć... ale znając CipSoft szybki zostanie to naprawione (może do dzisiejszego wieczora...)

Nie panikować!

@edit

TIBIA DZIAŁA! KONIEC PANIKI! CipSoft szybko to zrobił/naprawił.

M@NieK
09-03-2005, 09:21
Ja odkrylem patent... gdy wylacze all programs wszysytko loga sie norma... a jak wlacze Kazaa (program do sciagania filmow itp.) to laduje sie i laduje i Qupa :> tak jest przynajmniej u mnie..