Pokaż pełną wersje : Prosze o poprawe
sirchipolok
09-03-2005, 15:03
Czemu np w dragu jest na stronce ze normalnie leca p legi ale to nie leca normalni jak jakis drozszy lot poleci to fart a p legi to tez fart i inne tego typu lespze tez sa misze ze zadko a wypada tak jak kasa albo takie inne wypadaja zadko a sa normalnie prosze o poprawe bo jak sie wybierze ktos na hunta z mysla ze mu wypadnie np k armor to sie okaze ze bedzie musial pol dnia siedziec i bic potwory wiec prosze o poprawe :)
powrót vavca
09-03-2005, 15:05
Właściwie nic nie skumałem-.-'.Napisz jeszcze raz z pomocą microsoft worda i słownika:/.
PS.powoli!!!
mati sorcek
09-03-2005, 15:09
Napisz to zrozumiale dla normalnego polaka-.-
Willy The Dark Druid
09-03-2005, 15:12
Eeee o co ci chodzi? bo ja nic nie rozumiem -.-
Ostra-paladynka
09-03-2005, 15:21
chodzi mu o to ze z draga p legi leca rzadko a w opisie draga nie ma opisanej czestotliwosci wypadania
Jeśli chodzi o potworki typu drag, dl, orc warlord, demon czy warlock, co zostawiają dużo różnego loota, każdy różny od siebie, trudno zmiescić się w:
Normalnie, rzadko i bardzo rzadko
Mi to na 70 dragow zwykle 2 pary wypadaly.
Po prostu według tego który to pisać P-Legi wypadają częściej niż rzadko... i to prawda, bo podczas ostatniego hunta wyleciały 3 P-Legi i rzadnych Serpentów, D-Hammerów/Shieldów :]
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Mhm, ale o co chodzi? -.- Do szkoły sie chodzić nie chce? Bo na to wygląda
-.-
sirchipolok
09-03-2005, 19:58
O to chodzi ze z draga nie wypadaja p legi tak jak kasa a tak jest na stronce napisane ze tak leca i prosze o poprawe wszystkich takich podobnych:)
Pitagora
09-03-2005, 20:31
mhmm.....
porownam Ci Trola ze Smokiem
Troll - Silver Amulet (bardzo rzadko)
Dragon - Plate Legs (normalnie)
Jak czesto wypadnie Ci Silver Amulet z Trolla? Co 200, może 300 Trolli?
A co z Plate Legami? Ile zabijesz smoków? Zabijesz 50 i sądze, że 1 wypadną Ci napewno.
Silver Ammulet 1 na 300 <- bardzo żadko
Plate Legs 1 na 50 <- normalnie
Knight Simon Dark lord
09-03-2005, 23:27
tak samo jak z Demonem
Mpa raz na 400 demonów jak nie rzadziej
fs z dl raz chyba na 100 dl na pewno ci wypadnie jak nie częściej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.