Pokaż pełną wersje : Storm Goldenhand
Storm Silverhand
09-03-2005, 16:02
Zdjęcia z Harmonii :]
Wiem, że są narazie troszke nudne ale postaram się powklejać jakieś z lepszych huntów. Oceniajcie :D
http://photobucket.com/albums/v707/StormGoldenhand/
to jest kiloger ja sie nznm, nie klikacjei
Na odpowiedz Memuza odpowiem LOL. Na Photobucketa nie da sie wrzucic innego roadzaju plikow niz jpg. , bmp. itp. i chcialbym zauwazyc ze w wiekszaosci tematow tak wlasnie piszesz "nie wchodzcie blebleble ja sie znam" Mozecie wchodzic smialo zadnego keylogera tam nie ma.
Topic. Ladne screeny mlvl tez nie najgorszy, tez jestem sorciem wiec mi sie podobaja 2x bardziej :]
ok tez mam sorca
wybaczam wam
Sorey ze zapytam naprawde masz 37 lat ?! A pozatym jak mozna kupic konto na forum ?! To teraz forum jest platne j/k 8o ?! Gratz ss'ow
Sorey ze zapytam naprawde masz 37 lat ?! A pozatym jak mozna kupic konto na forum ?! To teraz forum jest platne j/k 8o ?! Gratz ss'ow
WoW gz super ...... dawaj wiecej....plz... i gz tego m lvl i nawet nice eq a og...lnie spox :] :]
Sorey ze zapytam naprawde masz 37 lat ?!
Ma ale pewnie jest jakiś niedorozwinięty bo nie widziałem ani jednego inteligentnego posta od niego. :)
Neth Reth
09-03-2005, 20:30
Memuzo zaskoczyles mnie swojaom inteligencjom nie wiedzialem ze sie az tak znasz lolu.Poza tym nigda na photobuker nie bendzie keylogera ani innych programow tylko na nieznanych linkach som keylogery
ok tez mam sorca
wybaczam wam
Memuzo albo masz 37lat i mozg 2latka, albo niedorozwoj jakis...
Wybaczasz nam?! Ahhh dzieki wodzu! Niezasnalbym bez twojego przebaczenia!
omg.. czlowieku to ty powinienes prosic o przebaczenia nas i adminow o niezabanowanie twojego ip!
W kazdym topie jakis skomentujesz wypadasz zalosnie...Komentujesz jak
na idiote przystalo--> znam sie na tym, tam jest keylogger!!, wlepiajcie tu swoje ss'ki!!!, umiem wklejac, tylko niechce mi sie na server walnac ich!!(chociaz w zadnym Ci niewyszlo)
JESTES ZALOSNY!
Albo sie zmienisz, albo niebede ci okazywal szacunku...
Neth Reth
09-03-2005, 21:04
Memuzo albo masz 37lat i mozg 2latka, albo niedorozwoj jakis...
Wybaczasz nam?! Ahhh dzieki wodzu! Niezasnalbym bez twojego przebaczenia!
omg.. czlowieku to ty powinienes prosic o przebaczenia nas i adminow o niezabanowanie twojego ip!
W kazdym topie jakis skomentujesz wypadasz zalosnie...Komentujesz jak
na idiote przystalo--> znam sie na tym, tam jest keylogger!!, wlepiajcie tu swoje ss'ki!!!, umiem wklejac, tylko niechce mi sie na server walnac ich!!(chociaz w zadnym Ci niewyszlo)
JESTES ZALOSNY!
Albo sie zmienisz, albo niebede ci okazywal szacunku...
Manir dzienki ze mnie wyrenczyles twoje slowa som najwiekszom prawda i ciesze sie ze jeszcze som normalni ludzie
Uciulany Gecik
09-03-2005, 21:28
OMG......ale te screeny zanudzają ..-.-'
Uciulany Gecik
09-03-2005, 21:30
Memuzo zaskoczyles mnie swojaom inteligencjom nie wiedzialem ze sie az tak znasz lolu.Poza tym nigda na photobuker nie bendzie keylogera ani innych programow tylko na nieznanych linkach som keylogery
Proponuje poswięcić 2 godzinki dziennie na nauke gramatyki ..-.-'
Ka sia czek
10-03-2005, 00:39
Bleah ! ten topic zaczyna byc smieszny :>.
Co do photobucketa i keylogerow ;]. Coz ludzie ktorzy niemaja zalatanego IE maja problem jak ktos ma zalatany lub uzywa fire foxa mozzili etc niema problemu. Wracajac do sprawy w ie jest dziura ;d jak we wszystkim co zrobil micro shit iz mozna pod jpg podczepic krotka wykonywalna komende ;] tzn zrobic plik bat i podpiac go pod jpg IE odpalajac zdjecie odpala ten bat w tle ... niewidac ze cokolwiek sie dzieje ;]. Owy bat moze byc mimo ze malutki tak ladnie napisany ze kaze IE sciagnac plik z danej strony i go uruchomic ;]. Tak jak bysmy klikneli na link i zamiast zapisz dali uruchom. Wiec niemyslcie ze jesli wchodzicie tylko na tematy z photobucetem albo nawet jak odpalacie forum i jakis topic w ktorym sa zdjecia jestescie bezpiecznie !!! :D :evul:
Proponuje poswięcić 2 godzinki dziennie na nauke gramatyki ..-.-'
Ja wiem kto ty!!!! Znowu ten spamer!!! :P Przesan pisac post jeden pod drugim *******o, po to masz edytuj opcje!!!!
Ogolnie ss sa ladne, ale zdecydowanie przydaloby sie troszke akcji...
człowieku =/ nie udzielaj sie na tym forum bo glupoty piszesz
Neth Reth
10-03-2005, 08:28
Niestety pisaloem to w pospiechu dlatego te bledy :P
Mitthenither
10-03-2005, 12:27
SS-ki nawet nawet
a tak trochę offtopicując to jak stoje sobie UH makerem przed dp w Venore to często słyszę teksty w stylu "Storm pedale" itp. Nieźle się wtedy zlewam :P
Uciulany Gecik
10-03-2005, 14:11
Ja wiem kto ty!!!! Znowu ten spamer!!! :P Przesan pisac post jeden pod drugim *******o, po to masz edytuj opcje!!!!
Ogolnie ss sa ladne, ale zdecydowanie przydaloby sie troszke akcji...
Siij Łukasz...:*
Sie mapes
10-03-2005, 15:39
Och mam keylogera przez tego linka och jakie nieszczescie ojojoj
Fajne screenki, co prawda jestem palkiem ale i tak mi sie podobaja
Jak byłem z nim na smokach palem 30lvl 45 shield to go musiałem pół godziny namawiać żeby dał mi tarcze i uhy i żebym bloknął:P [xaagata]
Fajne ss :D
Storm Silverhand
10-03-2005, 19:21
SS-ki nawet nawet
a tak trochę offtopicując to jak stoje sobie UH makerem przed dp w Venore to często słyszę teksty w stylu "Storm pedale" itp. Nieźle się wtedy zlewam :P
Wybacz mojemu kuzynowi 8 lat ma :]
Z Memuza troszke polew miałem. :D:D
@ Giecik
Mówiłem, że nudne więc oglądacie na własną odpowiedzialność :p
@ Szoz
Wracaj do tibii bo nie mam komu uhów dawać i brak blockera na dragi :/
Wogule brakuje mi ciebie :(
(dojdzie kilka nowych zdjęć)
Mitthenither
10-03-2005, 19:43
@Storm
Ja temu twojemu kuzynowi wybaczać nie musze :P. Kiedy tak stoje i sie nudze pod dp (brakuje mi jakiegoś blokera) to jak widze taki tekst to mamochote zlecieć z krzesła. Powinienem mu podziękować bo podświadomie mnie podtrzymuje na duchu :)
P.S. Czekam na nowe ss-ki
P.S.2 Właśnie zaczałem tworzyć galerię ss-ków i niedlugo moj pal stanie się sławny (dobra przesadziłem)
P.S.3 Fajny avatar :)
Storm Silverhand
12-03-2005, 00:05
Co to kurde!!!
Komentujcie :P
-=DanieL=-
12-03-2005, 02:09
coto za koszyk na zdjeci twojego EQ kolo BOHów??
Wracaj do tibii bo nie mam komu uhów dawać i brak blockera na dragi :/
(dojdzie kilka nowych zdjęć)
A mi sie wydawało, że nowym charem wróciłem xD
justysia
12-03-2005, 11:43
Co tu dużo mówić FAjne są i tyle -.- :D
Gratz SS'ów, chociaż rzeczywiście niektóre nudne:/:/:/
NO i Harmonia, Mój ulubiony serv:P:P
Storm Silverhand
12-03-2005, 18:20
coto za koszyk na zdjeci twojego EQ kolo BOHów??
Nie moge ci powiedzieć skąd go mam ale uzywam go do trzymania zapasowego sprzętu i ma 5 miejsc w środku.
@Szoz
I bardzo sie ciesze :D
>>> Uwaga doszedł duży Guard Hunt !!! <<<
Mitthenither
12-03-2005, 21:50
No no postarałaś się :) Zdjęcia z tych guardów mi się podobaja, szkoda tylko, że lootu nie pokazałaś. :(
BTW Harmonia Rulez ^^
Storm Silverhand
12-03-2005, 23:07
bo lotu nie było :P:P:P
(tylko 6k xD) nosiliśmy z kumplem co chwile do depo bo nam sie nie chciało lootbaga robić :P
Jerkov Thundersword
13-03-2005, 11:00
ok tez mam sorca
wybaczam wam
LOL! 37 lat?! Chyba 3,7 albo 73, bo na keyloggerach to sie za bardzo nie znasz.... :D
Storm Silverhand
15-03-2005, 08:05
Doszedł adv lvla i mlvla !
Matekneo
16-03-2005, 09:32
Swetne screenki no i podobaja mi sie 2x bo nareszcie ktos z harmonii :P Gratz
Storm Silverhand
21-03-2005, 14:08
No ekipa zasmucacie mnie :/
Temat na piątej stronie :(
No Dobra Doszedl Super wyjechany GS hunt + Ultra silne UE jak na mój lvl
No i jak zawsze kilka adv :P
(ten Ue moze nie aż taki Ultra :P:P:P)
Mitthenither
26-03-2005, 16:26
Nowe zdjęcia wymiatają :] Szkoda, że kilka dni po ich zrobieniu padłeś na PoHu :( :( . No ale mam nadzieje, że jak już odkupisz se BoHy to się gdzieś
przejdziemy ;) No a co do tego UE nie jest najgorsze ale i nie najlepsze :P Ssybko kupuj BoHy i wymiatamy ;)
Storm Silverhand
08-04-2005, 15:15
Kurde...
Jak widze ze nie komentujecie to wogule nie chce mi sie aktualizować :/
Piszcie cos plx
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.