Pokaż pełną wersje : ILE RAZY ZMIENIAŁEŚ SWĄJĄ POSTAĆ
Jestem bardzo ciekawe ile razy zmienialniscie, (zamienialiscie) swoją postać.
Nie licząc przenoszenia sie na nowy serwer to raz, z palka na maga, tylko dlatego ze lag nie pozwalal grac palkiem.
Ja 3 razy
1.z mojej pierwszej postaci (newbiowskiej- mag) na innego amga.
2 zrażony trudnością poziomu maga biorę sie za knighta (zrażony- grałem krótko)
3. Przenoszenie sę z Libery na Isarę tam knight którym gram obecnie
3 razy:
1. Pierwszy knight, doszedlem do 20lvl ale mi sie nie spodobal
2. Druid(ktorym obecnie gram) gralem nim ale mialem 2 miesieczna przymusowa przerwe z powodu panow z wp.pl x(
3. Palek, gralem nim podczas tej przerwy ale jakos mi sie nie spodobal :P
Pierwsza postac to byl knight newbi:P wiec lał go pies:Pmial chyba 13 lv druga to pallek na danoobi podczas słynnej wojny wiec zniecheciłem sie kiedy padlem 3 razy w ciagu jednej godziny. 3 to byl druid chcialem sprubowac jak smakuje magia 17 lv padl 2 razy i mialem dosc:P:P Teraz mam znów 3 go pallka jeden na calmerce na 24 (robi teraz jako mieso armatnie i zwiadowce:P na nowych terenach) i ostatni to aktualny gracz :P uczacy sie od swego mistrza na 24 lv :P
Gre zaczalem knightem.
Znudzil mi sie na 15lvl to sie przezucilem na sorca.
Sorciem doszedlem do 24lvl i ...wrocilem do knigta i teraz na nim siedze :D
I mam jeszcze pytanko nie na temat: Jak zmienic postac z serwera na inny serwer?Szukalem na forum ale nie znalazlem tego.
Norticus
12-02-2004, 17:14
raz. z sorca na knighta.
Przemylanin
12-02-2004, 18:32
oj bylo troszke tego chyba z 5 :D
ja postac zmienialem raz
z knajta na palka
Matheous
13-02-2004, 23:11
Ja tylko raz-jak po dluuugiej przerwie w tibii CIPy wykasowaly mi mojego druida to stworzylem sobie maga na Eternii ktorym gram do teraz:)
Tibia_Maniac
14-02-2004, 01:03
Ja raz zmienilem z knighta na sorca i jestem zadowolony ze zmiany :D
U mnie było tak:
1. Jak zaczynałem grać i nie kumałem o co chodzi to zrobiłem sobie knighta, dojechałem nim do lvl 13 i gra wydawała mi się za monotonna, więc zostawiłem go.
2. Potem był palek, grało mi się nim zarąbiście dobrze sobie radziłem nabiłem lvl 17 dobre skilki nawet, ale zaczeli mnie ostro walić PK i zaliczyłem jakieś 4-5 dedów w jakieś 2 dni, to się zraziłem i palek odpadł w zapomnienie.
3. Potem chciałem spróbować grać magiem, zrobiłem lvl 10 i mlvl gdzies około 11-12, niepamiętam dobrze, ale stwierdziłem, że to nie dla mnie i odpuściłęm.
4. I ponownie wruciłem do knighta, bo stwierdziełem, że nie ma to jak komuś porządnie z miecza w czachę, no i nim gram nadal, tylko raz mnie zPKowali i jakoś sobie radze. Ogólnie jestem zadowolony, że gram knightem. Jest loozik :D
...acha wszystkie te postacie istniały i istnieją na Lunarze, więc nigdy nie zmieniałem świata!
WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara
~~Nobit~~
14-02-2004, 23:33
ja z poczatku na lunarce gralem do 6 lvl (ach te poczatki co ja poradze ze rook jest nudny bez pacca) no i klopoty z wejsciem
przeskoczylem na julere gralem knightem do 9 leva ale uznalem ze jest nudny wiec weocilem do lunary i mam pieknego druidka na 10lvl(13 piatek to nie dobry dzien dla druidow 2 deady:() ktory kazdemu pomoze. obecnie gram druidem i danubijczykiem ktory ma byc palkiem (obecnie 7 lvl)
Ja nigdy nie zamieniałem i nie zamierzam zamieniać :) Jak już to sprzedam (Ciekawy jestem tylko po ile chodzą postacie :p )
ja zmienialem dość często
pierwszy był oczywiscie knight potem durid potem pall potem inny knight potem powrocilem do starego druida potem jeszcze inny knight i teraz nowy druid :]
Ja nigdy nie zmieniłem postaci jestem do niej przywiązany.
raz
zmienłem palka na druida
MUWIE WAM DWARFY SIĘ ZEMSZCZĄ PRZYJDZIE TAKI DZiEŃ KIEDY DWARFY OPANUJĄ ŚWIAT NIE BĘDĄ MIAŁY LITOŚCI DLA NIKOGO ...........
Ja uważam tak :
Chciałem zamienić się z kimś rycerzem za maga, ale pomyślałem, że zawsze jak mi się znudzi granie magiem to moge do knighta wrócić, a nie od nowa wtedy na rooku, przedmioty w depo bede miec i moge potem swojej 2 postaci dac, lepiej jest (jak sie mam jeszcze slaby lvl) niezmieniac a tworzyc nowa postac. Mam postac w rooku na 6 lvl która będzie magiem, a ostatnio wrócilem do knighta ma 15 lvl i 3 mlvl, skillsy słabe, szczegółnie w obronie bo 32 :/, a atak taki sobie 40 ... ale zawsze początki są trudne, a pk którzy mnie zabijali z 4, 5 razy to tylko pogarszają lvl. Wkurza mnie to jak podchodzi jakis paladyn i strzela do mnie :/ Dzisiaj nawet tak było, ale naszczęście to był polak i przestał ;)
Żeby przynajmiej była tolerancja narodowa w zabijaniu przez pk :D !!!
Mam Knihgta na 27 levelu i gram tylko nim bo wole mieć jedną postac a dobrą a nie np: 4 postaci (każda z inną profesją) i każda na niskim lvl.Myślałem niedawno o zrobieniu druida żeby robic UH-y i wysyłać do mojego rycerzyka ale obliczyłem że za dużo czasu bym stracił na takie posunięcie.
Ja nie zmienialem postaci
Gram Simkiem i mam kilka dodatkowych ; ]]]
Oryginalnie dodany przez Xodapi
(Ciekawy jestem tylko po ile chodzą postacie :p )
Pomiedzy 1 upomnieniem a banem na forum.
U CIP cena jest stala - kasacja postaci :)
Moje przygody z postaciami wygladaly tak:
1. Druid (kolega powiedzial ze super kase trzepia druidzi) - utknal ~12 lvl
2. Paladyn (zobaczylem jak inny kolega nagle zostal high lvl - 19 lvl) - dolek i rezygnacja po 3 zgonach w 3 dni - za kazdym razem caly sprzet stracilem (mino archers are evul).
3. Po dlugiej przerwie wrocilem do paladyna, ale jako iz nie mialem zadnego sprzetu wiec postanowilem zarobic troche druidem.
4. Zarabianie druidem przerodzilo sie w expowanie nim (paladyn mial slabe skille, druid super magic lvl).
5. Zarowno paladyn jak i druid z powodu laga limitowal mnie do grania 1-2 godzinny dziennie, wiec przyszla kolej na knighta
6. Po zgonie na hunterze i (znowu) stracie praktycznie calego sprzetu powrot do druida.
7. Pech chcial ze znowu przyszly lagi a ze mialem niezly zapas sprzetu/kasy w depo - knight powrocil do akcji
Gram nim do tej pory i niedlugo dobije 50 lvl
Czyli w sumie 7 zmian w 3 postaciach + mam jeszcze 4 inne postaci ktore byly 1-2 tygodniowymi przygodami:
1. Paladyn 19 lvl, skille 48/55 (dobilo mnie podnoszenie wloczni)
2. Knight co postanowilem go w club trenowac (uslyszalem ze po update mialy niby byc jakies nowe mace dostepne)
3. SD maker (utknal na 15 magic lvl)
4. Mag ktorego chcialem trzymac uspionego w lozku zeby runy robil (ale dowiedzialem sie ze w lozku mana odnawia sie wiele wolniej)
Huh ! Fajne przygody Gremlin, mi zawsze było szkoda tego co juz osiagnołem : ]] Więc nie zmieniałem i nie żaluje
Ja okolo 7 :P :
1 pierwsza moja nazywala sie Darl Pan noobek byl sorckiem na 12 lvlu doiwedzialem sie ze istnieje cos takiego jak magic lvl :D
2 next postac to byllll Roobin Neo 20 lvl palka mialem hacka i znudzilo mi sie :(
3 puzniej zaczolem grac knightem
o nazwie Begajute knight lecz on szybkoi mi sie znudzil i dostalem dola bo jak umarlem od pk stracilem FSa i D shielda :(
4 to byl Demev 22 sorcerer mial hacka po raz 2 i zmienione hasla
5 to Vixiwew postac lipna w skillach zabijana non stop podpadlem Koszowi i Relicowi (lvl 80 i 100 )
6 to potwornik jeszcze nia gram postac do runek druid :D
7 to juz muj wypas i jestem z niego dumny nazywa sie Olus Polaczek skille mas 52/41 a magic lvl 7 :)))))
Raz z knighta na palladyna :)
Termbest_pol
03-03-2004, 20:06
ja chyba z 6 wszystkie postacie wyproboewalem i postaowilem wziasc palka ( mam tez druidkka ale to runmaker) ;]
Ile razy zmieniałem postać? No sporo :) Wymienie po kolei:
1. Knight
2. Palladin
3. Sorcerer
4. Knight
5. i znowu Knight.
A wszystko przez jakiś je**** pk lub przez inne sytuacje przez ktore odechciało mi się grać. Acha ani razu nie zmieniałem świata. Wszystkie te postacie stworzyłem na Lunarze. No i nigdy nie grałem jeszcze druidem, ale poprostu czuje, że moje przeznaczenie to Knight :D
Kurt master of nirvana
06-03-2004, 19:10
Ja gram caly czas jedną postacią i narazie niemam zamiaru jeje zmieniać... ;]
Postać zmieniałem raz- z kolesia na Hibernie(nawet z rooka nie wyszedłem:D) na palka na Valorii. Oprócz tego mam jeszcze przyszłego maga na ww. serwerze.8)
Cóż... troche już tego było :D . A konkretniej to 5.
1. Założyłem postać na calmerze, jak wyszedłem na main to się dowiedziałem co to jest nonPvP :D i rycek z 8lv poznał siłe "delete".
2. Założyłem postać na Ruberze. Ale jak mnie zamkneli w bear room (pierwszy raz zginałem z czyjejś winy :D ) i miałem jeszcze kilka nie miłych kłutni (dla początkującego gracza bo teraz to bym hamów zbewształ) oraz ukradli mi brass shield (no wiecie kiedyś to był skarb :D ). No to na 4lv skasowałem postać.
3. Dowiedziałem się że na Isarze jest dużo Polaków... no to zakładamy nową postać :) Grałem tu magiem ale poznałem zbyt wielu pkerów (dla newbie spotkanie w ciągu tygodnia około 6pk to za dużo). Postać dałem qzynce i pożuciłem tibie na... coś około miesiąc.
4.Zakładam nową postać ale tym razem ide z plecakiem doświadczeń :D (zakładam postać na calmerze). Był to knight ale jak już miał 16lv to zaliczył dużo deadów od bh a potem wpadłem do dziury (nie miałem liny) no to zakładamy druida (qmpel miał druida i mi się spodobało).
5.Druid na Calmerze, dotychczas nie miałem zbyt dużo szczęścia... ale tym razem miałem utorowaną droge (wyciągnąłem mojego knighta z dziury i pokryłem koszty equip i wszystkich czarów jakie mam dotychczas a mam 22lv) no i gram dalej druidem... ale nie mam łatwgo życia gdyż musze odkrywać wszystko sam i qmple mnie męczą o przedmioty (wśród znajomych z reala mam jawyższy lv i najwięcej kasy) np. qmpel mnie dręczył przez tydzień żeby mu kupić knight axe a sam biegam z c-mace bo mi d-hammer wypadł jak spotkałem gsa. X( . A na dodatek te debile chcą mnie wyciągnąć na hero, black knightów itp (mag, druid i palek z około 16lv :/ ).
Polisz Michal
06-03-2004, 22:55
A kto by to liczył może tak z 6-7 razy ;)
Oryginalnie dodany przez Lewus
A na dodatek te debile chcą mnie wyciągnąć na hero, black knightów itp (mag, druid i palek z około 16lv :/ ).
Niech cie wyciagaja :)
Hero jest tylko na Edron 4-5 poziomow pod ziemia, na powierzchni ~5 hunterow razem z banda wild warior, pozniej duze grupy DS, monkow, wild warior, kilka priestess, 3 smoki (na raz) - w porownaniu z tym sam hero to pestka (Killed at level 44 by hero - szczeze mowiac to bylo ich dwuch i mieli pomoc czesci z wyzej wymienionej ferajny :) ).
Ale na BK to mozecie sobie zrobic wycieczke, zabijecie troche Beholderow a przed BK sa drzwi przez ktore tylko lvl 50+ moze przejsc :}
Eustachy
07-03-2004, 07:56
palladyn-palladyn-mag-palladyn-mag-knight-knight-druid-DRUID
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.