PDA

Pokaż pełną wersje : Qest?? Good place afk

Mental II
10-03-2005, 11:41
Secret próba odkrycja tajemnicy
KOment plz keyloger
Oczywiście nie ma keylogera tylko zartklik (http://rapidshare.de/files/822164/secret__pomys_.rec.html)

Arcymag Kręgu wody
10-03-2005, 11:59
Dobra, quest a nie qest, tak jakby to jest skopiowany film bo ta na pewno tego nie odkryles a tam juz jest temat z tym, ehh a tych dwoch fire fieldow z dziurami czy co to jest to juz nie łaska zniszczyc???
Kiczowate moim zdaniem bo kopiowane
No jeszcze dodam ten temat sie zwie secret area.

Demonidas
10-03-2005, 12:05
Hehe ale zescie sie nakombinowali tam :D
33 minuty mam zycia w plecy X(
hehehe :D

Mental II
10-03-2005, 16:43
Dobra, quest a nie qest, tak jakby to jest skopiowany film bo ta na pewno tego nie odkryles a tam juz jest temat z tym, ehh a tych dwoch fire fieldow z dziurami czy co to jest to juz nie łaska zniszczyc???
Kiczowate moim zdaniem bo kopiowane
No jeszcze dodam ten temat sie zwie secret area.
Tych 2 ff niedało się zniszczyć je trzeba dezintegraciom
Jeszce zobaczycie że wykombinuje co tam trza zrobić

Dechsta
10-03-2005, 18:11
Dobra Dawidq spoko :D

Takie Sobie Coś z Julery
10-03-2005, 19:27
33 minuty mam zycia w plecy X(

to Ty nie oglądasz z przyśpieszeniem :P ?? ja zawszze mam 20x :P

Crooser
10-03-2005, 19:34
Mogłeś sobie przynajmniej odpuścić udawanie, że nie jesteś na Mc -.-, pozatym dawaj filmik jak będą na nim jakieś konkrety, a nie pokazana roga z tibia.de i parę destr fieldów, które nic nie dają...

manxe
10-03-2005, 21:42
BOŻE CO ZA NOOBY DAJ IM SPOKOJNE ZYCIE OMFG CHLOPCZE TY NIE MASZ CO ROBIC w domu idz sie pochustaj na jajach zeby orca warriora zabic nie umieli omfg to jest poprostu noob pvp no commnet

Palladni
10-03-2005, 21:50
BOŻE CO ZA NOOBY DAJ IM SPOKOJNE ZYCIE OMFG CHLOPCZE TY NIE MASZ CO ROBIC w domu idz sie pochustaj na jajach zeby orca warriora zabic nie umieli omfg to jest poprostu noob pvp no commnet

Ziomus... Wrzuc na luz... Sam Pewno jak Ds'a albo Cyca widzisz s*******asz jak najdalej. Pozatym w jaskini niema zaduzo miejsca do biegania zeby bez niepotrzebnych strat za***ac cus.

@Topic: Filmik faktycznie skopiowany jak w morde szczelił :) Nic Nowego do oryginalu niewniusł. Mysle ze jednak NIE bede czekał na nastepna czesc...