Pokaż pełną wersje : Gdzie expić... (wiem że było ale nie chce ni sie szukac...)
Elo. Pytanie...
1. Mam druida na 10lvl z 5mlvl, z HMM i Exurą, poza tym carlin sword, plate shield, viking helm i studded armor, przy skillach 17/18. Gdzie moge expic w okolicach Thais??
2. Prosze o opis tych jaskiń koło War Woods!!
3. Gdzie są rotwormy w/koło Thais??
4. Czy mam szanse z Cyckiem??
5. Wiem że jestem n00b do kwadratu i powinno sie mnie PKować przy każdej okazji żebym wrócił na Rook, ale prosze o odpowiedź... :)
ja odpowiem ci tylk ona pytanie numer 4 :)
z tego co wiem, to jeśli chcesz isćsam na cyca powinieneśmiećskile 55/50 (przynajmniej tak mi powiedział pewien gracz :) )ale narazie zabierz sie ostro za trenowanie skili :)
A ja bym go tak popieścił z daleka HMMami!! Jak pieszcze inne potworki (słabsze) to leci luksusowo wręcz!! Nawet palki czujom respekt!! Ale jeśli nie mam szans to co sie bede wyłamywał... Skille mi bardzo wolno idom :(
Panie R.I.P- on jest drudziakiem to skill mu za 2 tygodnie podskoczy :).
Z cycem masz szanse jak go z HMMów bendziesz bił:) pujdzie jakies 13 strzałów:)
Idz na dwarfy jesli chcesz expowac.
Nie wiem jak jest koło Thais, ale jeśli byś chciał to możesz się do AB przeprowadzić i pod Ab są jaskinie trolów i tam spokojnie możesz sobie druidem na lvl 10 expowac i runki robić. Pozdro!
[B]WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara[/B ]
3.W cyce wal z f fielda, ale tak by inni mogli przejsc i nie za czesto. Inaczej cie zabijom.
2.Gdzie to?
Oryginalnie dodany przez zeus
<cut>
2.Gdzie to?
Za wschódnią bramą Thais,(map nie czytasz??)
A co do f fielda to jeszcze nie kupilem... :)
jeszcze sie w temacie przyznawac ze ci sie nie chce? jest temat przyklejony "gdzie expic na skillach xx/xx" , on jest od problemow takich jak twoj
zamykam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.