zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Niezły wał :)

Dejvo
12-02-2004, 15:49
Dziś zżądzeniem losy wybadałem ciekawą rzecz

Wszedłem do folderu gdzie mam zainstalowaną TIBIE... no i chchiałem sie pobawić mapkami... otworzyłem jakąś notatnikiem (numeru nie pamietam ale to bez znaczenia), no i zaznaczyłem kilkanaście linijek i je wywaliłem... chchiałem następnie otworzyć za pomocą TibiaMapViewer... jednak będąc jeszcze w notatniku dałem zamknij ... (chchiałem zapsiać zmiany)... ale tóż po kliknięciu w krzyżyk zobaczyłem czarny ekran :) - komp się zrestetował... a to, że miałem już tak kiedyś, myślałe, że po prostu za dużo rzeczy działało... po restarcie powtórzyłem to... i moim oczom znów ukazał się czarny obraz i restart compa :) Nie wiem dlaczego takie coś się dzieje, jeżeli chcecie spróbujcie (ale włącza się scandisk...), ale nie polecam :) ... ciekawe jak to "CIPKI" zmontowały...

Keb
12-02-2004, 16:48
Heh Zmontowali to tak żeby nik nie mógł dorabiać mapek do zwooich potszeb. Jakie zowatorskie zabespieczenie od razu reset kompa i czarny ekran :)

Oxygane
12-02-2004, 20:22
Heh. nieźle. Duże uznanie dla Cipow za takie świetne zabezpieczenia

Bobercjusz
12-02-2004, 23:10
Wydaje mi sie ze to nie jest celowe. Pewnie podczas zapisywania wyskakuje jakiś krytyczny bład i sie restartuje. Uwiezcie mi, miałem tak nie raz.

Heh Zmontowali to tak żeby nik nie mógł dorabiać mapek do zwooich potszeb. Jakie zowatorskie zabespieczenie od razu reset kompa i czarny ekran

No comment.
Poproś mamusię aby ci dała taką książkę pt. Słownk Ortograficzny. Pamietaj Ortograficzny, nie ortspstrografirzny.

Spiegol
14-02-2004, 08:03
Może to jest celowe, a może nie! Jeśli to było zaplanowane to GRATZ dal CIPów za pomysł, a jeśli nie to też dobrze bo nikt nie będzie rzadnych wałków z mapkami kręcić, tak jak próbował to zrobić Dejvo :))

WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara

behi
14-02-2004, 23:31
Mi sie tez wydaje ze to przypadkowe...Poproś mamusię aby ci dała taką książkę pt. Słownk Ortograficzny. Pamietaj Ortograficzny, nie ortspstrografirzny.
:D:D:D

R.I.P.
14-02-2004, 23:37
No.... Normalnie jestem pełen podziwu dla naszych Cipow... Popatrz no popatrz... Jak znajdziesz jeszcze coś ciekawego to napisz o tym :D

POZdRawIAM

Bambuko
14-02-2004, 23:48
Swoją drogą... gdyby nie było zabiezpieczeń dodadało by się parę linijek... ciekawe jak by wyglądała taka mapka..