Pokaż pełną wersje : Fake Fight!
Aval'yah
11-03-2005, 17:01
Ja i Slagolash, zainspirowani "pojedynkami" grafikow na forum postanowiliśmy zrobi coś podobnego.
Tyle że w kategorii "Fake":P
Poszukujemy 3 sędziów, wyłonimy ich z grona licznych (mamy nadzieje:p) ochotnikow.
Pare zasad:
-Sędziowie określają:
*temat fake
* czy fake ma byc tibijski/ nietibijski (to znaczy czy mają byc paski życia, "xxx says:", itd.)
*ewentualnie inne sprawy
*następnie oceniają w skali 1-10 i oczywiście wymieniają błędy co im sie podoba itede.
-Korzystamy z dowolnych programów.
-Z braku czasu (szkoła itede) zdecydowalismy się na JEDNĄ runde tygodniowo, faki prawdopodobnie będą się ukazywac w weekend.
-Nagród brak. chyba że ktoś coś ufunduje:P
To chyba tyle.
Niech wygra Ava.. znaczy najlepszy! ;)
Może ja zgłoszę się na sędziego? :)
No i Aval ja się zgłaszam :evul: .
@Slash: ehehe podlizywanie yahowi:D. To co, że walnalbym temat w stylu Incredible Marylover Killer :]
Rondelmen
11-03-2005, 17:06
zglaszam sie na sędziego :D
Slagolash
11-03-2005, 17:07
@up: Aval wybiera :P
Potwierdzam topic, żeby nie było że Aval se cos wymysla :P
Najlepiej by było, żeby sędziowie, którzy będą oceniac i wymyslac tematy byli znanymi i lubianymi grafikami, mającymi doswiadczenie i udzielającymi się w działach "Fake'i" i "Grafiki" (to ofkorz nie najbardziej istotne, ale miło by było...:])
Lord KATuxo
11-03-2005, 17:28
No tak. Karzdy na sedziego a kto bedzie robił Fake'i?? B)
Maciek Mur
11-03-2005, 17:30
No tak. Karzdy na sedziego a kto bedzie robił Fake'i?? B)
Ja zrobie :P od razu za wszystkich
Slagolash
11-03-2005, 17:30
@up (2)Ja i Slagolash, zainspirowani "pojedynkami" grafikow na forum postanowiliśmy zrobi coś podobnego.
Radze uważnie czytać posty :P
@Ara'gorn: -.- blaaaah, podlizywanie się avalowi....fuj :)
Danuneko
11-03-2005, 18:31
Ja zgłaszam się na sędzie, uważam walke za sprawiedliwą
do kitu >.< sam lepiej daj fakei...
Willy The Dark Druid
11-03-2005, 18:40
zgłaszam sie na sęndziego : ;)
Fajny pomysł =) fajny temat....
Chciał bym zgłosi się na sędziago =)
Slagolash
11-03-2005, 19:38
Ekhm....Po długiej naradzie na gg wyłoniliśmy dwóch sędziów, mamy nnadzieję, ze będą obiektywnie i sprawiedliwie oceniali ;p. Do wyboru został nam jeszcze trzeci, po dłuższej naradzie powiemy wam kto nim został :P
Sędzia I - Louner
Sędzia II - Danukeko
Sędziego I prosimy uprzejmie o pierwsze wyzwanie (zlecenie) :P
Najpierw podziękuję za wybranie mnie. Teraz zlecenie. Hmmmm...
* Tibian Matrix
Tylko proszę bez kopiowania fabuły filmu i pięknie pływających literek :) Dla ludzi Matrix to świat maszyn i komputerów. A dla wytworów komputerowego świata (tu wasza inwencja :) )
* niech fake będzie 'Tibijski' :)
Moga ja tez wkleic fake akurat taki mam juz dawno go robilem moge go wkleic?
Slagolash
11-03-2005, 20:13
@up: Eee....no wiesh...lekki :topic:; załóż własny albo wykorzystaj przyklejony :)
@Louner: dzięki za wyzwanie...może i podolam ;p
@Louner: dzięki za wyzwanie...może i podolam ;p
Ironia, czy szczere chęci? :)
Danuneko
11-03-2005, 20:26
Możecie powiedzieć mniej-więcej (nie chce Was popędzać) kiedy bedą fake
matiz hanka
11-03-2005, 20:50
Chcialbym byc 3 sedzią. Obieuję, że będę oceniał uczciwe. Oceniałem już dużo fejków :P i te lepsze i te gorsze. Jeśli wybierzecie mnie na sędzię nie będziecie żałowac.
scorpio igor
11-03-2005, 20:58
Ja moge być sędzią jak ktoś chce
Shanhaevel
11-03-2005, 21:03
Koniec końców mogę być sędzią... Ale gdybym był, to oceniałbym rzadko.
Slagolash
11-03-2005, 21:56
@up: No problem. I tak fake'i będą raz na tydzień to raczej będziesz mógł spokojnie oceniać.
Poniewaz Shanhaevel jest bardzo znany na forum, jego grafiki są ładne, to przyjmuję go do zacnego grona sędziowskiego. :P
No więc mamy III Sędziego....:P Jury w pełnym składzie:
I Sędzia - Louner
II Sędzia - Danukeko
III Sędzia - Shanhaevel
Przypominam, że Louner już wymyslil wyzwanie dla mnie i Avala, zatem Danukeko i Shan będą wymyślali kolejne dopiero, kiedy my ukończymy bieżące (czyt. czyli za jakies 2 tygodnie :P).
A ja co ;) ? Mi Sedzia Plixa tuu
A tak na serrio, To ciekawe co z tego wyjdzie o.O . Zobaczymy kto wygra (może ten lepszy albo nawet ten gorszy, wszystko zależy od ustawienia planet ;) ).
Mam nadzieje że nie będzie stronicowych sędzi ani tym podobnych konfliktów. TAkże mam nadzieje że będą tu wykonane BARDZO ładne fake a nie "jak powstał kefir" itp.
Więc życze powodzenia.
Aval'yah
11-03-2005, 22:07
No widzę, że wyzwanie już jest, sędziowie wybrani. Jutro ze Slagolashem zabieramy sie do roboty, fake'i powinne by skonczone jeszcze w ten weekend. :)
matiz hanka
11-03-2005, 22:31
Teraz pozostaje nam tylko niecierpliwie czekać na wasze prace.
Mam pytanko...
Moze zmienialibyscie sedziow co miesiac lub dwa (ja tylko pytam :P:P)
nie moge sie doczekac .... aval~ po twoim "noob killerze" nie wiem czego sie spodziewac ;D
Teraz pozostaje nam tylko niecierpliwie czekać na wasze prace.
Mam pytanko...
Moze zmienialibyscie sedziow co miesiac lub dwa (ja tylko pytam :P:P)
No nie wiem ;) ... też bym chciał by zmieniali (by inni mieli szanse) ale to też jest troche głupie... bo może akurat dostać role ktoś jednostronny.... więc lepiej zostać przy tym squadzie.
Yazon Zigrin
12-03-2005, 11:47
Ja z chęcią zostanę bardzo sprawiedliwym (jasne :evul: ) sędzią...
@Slash:
Jednak przeszedłeś na ciemną stronę mocy... trudno
Heh co do wyzwania. Tibian Matrix i fake ma być tibijski :D lol trudno wam będzie.
@Yazon: To my jesteśmy ciemna strona mocy. Choć Aval to lord vader (mphhh mphf)
Chyba trochę za późno się zgłosiłem, ale...
Też mógłbym zostać sędzią. Nie wiem czy użytkownicy mnie znają, ale także jestem twórcą wielu fake'ów, a zwłaszcza na starym koncie (Dark Pally) ;)
Slagolash
12-03-2005, 12:13
@Yazon: Ja jestem na ciemnej stronie mocy. :P Singiel jutro nagrywamy, zapomniałeś? :evul::evul:
Co do pytań na temat zmiany sędziów: tak, ale tylko w extremalnych sytuacjach, np. ban (:P:evul: ), wyjazd, choroba, kara na kompa itp. I oczywiscie na własne życzenie sędziego tesh możemy dokonac zmiany :P
Yazon Zigrin
12-03-2005, 12:47
Raczej nie, bo Googuś boi się Hobbitów, a raczej jednego konkretnego (Frodo :P?!)
A ja za to życzę powodzenia :)
Shardzik
12-03-2005, 14:02
Ohh, ach ale ekscytujące fejki ;p
Royal_Knight
12-03-2005, 14:33
Ja i Slagolash, zainspirowani "pojedynkami" grafikow na forum postanowiliśmy zrobi coś podobnego.
Tyle że w kategorii "Fake":P
Poszukujemy 3 sędziów, wyłonimy ich z grona licznych (mamy nadzieje:p) ochotnikow.
Pare zasad:
-Sędziowie określają:
*temat fake
* czy fake ma byc tibijski/ nietibijski (to znaczy czy mają byc paski życia, "xxx says:", itd.)
*ewentualnie inne sprawy
*następnie oceniają w skali 1-10 i oczywiście wymieniają błędy co im sie podoba itede.
-Korzystamy z dowolnych programów.
-Z braku czasu (szkoła itede) zdecydowalismy się na JEDNĄ runde tygodniowo, faki prawdopodobnie będą się ukazywac w weekend.
-Nagród brak. chyba że ktoś coś ufunduje:P
To chyba tyle.
Niech wygra Ava.. znaczy najlepszy! ;)
denny glupi temat... nie wiem skad biora sie tacy jak ty jeszcze na tym swiecie
Raczej nie, bo Googuś boi się Hobbitów, a raczej jednego konkretnego (Frodo :P?!)
Zakład??? :D Jutro o 16 do Slasha mogę.
@Royal_Knight: sprawdz skąd ty się wziąłeś. będziesz miał odpowiedź X(
matiz hanka
12-03-2005, 19:36
denny glupi temat... nie wiem skad biora sie tacy jak ty jeszcze na tym swiecie
Modkowie powinni ci konto skasowac i zabronic robienia nowego :P X( X( X(
Jestes jakis chory psichicznie, takiego stanu nie da sie juz odwrocic.
A tak wogule to czekamy na fejki :baby: :baby: :p
Slagolash
12-03-2005, 21:07
No, uwaga....first challenge completed....:P
Kompletnie nie miałem pomysłu, jak zrobić matrixa w konwencji tibisjkiej, bez
kopiowania scen z filmu, to trochę złamałem zasady....ale trudno :P
http://img198.exs.cx/img198/4965/matrix6df.png
Proszę sędziów o obiektywną i surową ocenę :P:P:P, zaczekajcie tylko aż Aval zamieści swoją pracę...
Aval'yah
12-03-2005, 21:07
Ech, nie jestem z tego do konca zadowolony ale co tam.
http://img27.exs.cx/img27/1126/roofjumping15xb.png (http://www.imageshack.us)
To runde wygra zapewne Slagolash, musze sie "rozruszac" po tej dlugiej przerwie.
Hmmm, nie jestem sędzia :D ale prawa głosu mi nie odebrano.
@Aval - fake niezły zrobiony na podobnym poziomie co Slasha... 7+/10
@Slash - nie wiem co mnie tak rozbawiło w twoim faku... gdyby nie te napisy to by było 7+, tak jest 8/10
taak... ja też nie jestem sędzią ale też chyba moge ocenic? :S
Prace są podobne ,a mianowicie:
Slagolash 7-/10
Aval'yah 7/10
ehkm... twój fake Slagolash jest troche ciemny to chyba tak specialnie :>
ale mimo wszystko troche bardziej mi sie podoba fake Aval'yah'a ale to moje zdanie ^.- :baby: :baby:
__________________________________________________ _________________
Aldora...
Knight...
27lvl...
60/59...
See ya ;)
ops prosze o skasowanie posta troszku za dużo razy go wysłałem...
ops prosze o skasowanie posta troszku za dużo razy go wysłałem...
matiz hanka
12-03-2005, 21:31
Mudim napisales 3 posty :P
A co do oceniania to good zrobiliscie fejki. Roznily sie miejscem, postaciami oraz tektem ale chyba jednak przez ta przerwe Avala lepsza ciut prace wykonal Sla :D
Oto wynik. :) Po przeanalizowaniu fake'ów stwierdzam, że zwyciężył......
Dlaczego?
+w fake włożony większy wkład pracy (dodatkowe grafiki nie znajdujące się w Tibii)
+pora dnia bardziej pasuje do odgrywanej sceny (jak z filmu to z filmu :) )
...... Slagolash!
(jeszcze tylko werdykt innych jak mniemam :) )
@re: Slagolash
Ocena powiadasz? :)
Slagolash: 7/10
Aval'yah: 6/10
Yazon Zigrin
12-03-2005, 21:37
Obydwa głupie... serialnie, nie w tym nic zabawnego ,a te "rozkroki" przy "skokach" wręcz dobijają...
Aval- 4+/10 (za chęci)
Slash - 5-/10 (troche fajniejsze, ale tylko troszeczke)
Slagolash
12-03-2005, 21:42
No to pierwszy werdykt za nami...jedna uwaga, miała być jeszcze ocena w skali 0-10 :P.
Danuneko
12-03-2005, 22:16
Mi również bardziej podoba się fake Slagolasha
oceny
aval 6+/10
slagolash 7/10
ogólnie były bardzo podobne
Shanhaevel
12-03-2005, 22:25
Hmmm... Nie wiem... Fake Slagolasha jest dla mnie zbyt ciemny i nieczytelny, a Avala zbyt mało urozmaicony... Trudny wybór. Ale po namyśle sądzę, że wygrał (ale tak tyci-tyci, nie ciesz sie zbytnio :) ) -............
...
...
...
...
...
...
...
Slagolash.
Slagolash
13-03-2005, 10:23
Hmmm.....wygląda na to że wygrałem pierwszą rundę 3:0 8o. O następne zlecenie (jako II Sędziego) prosimy Danukeko.
Aval'yah
13-03-2005, 10:49
Widzę że zostałem pokonany ;p No cóż, nie byłem zbyt zadowolony z tego fake, gratulacje dla Slagolasha! Czekamy na następne zlecenie.
nie rozumiem co wam chodzi :p
Danuneko
13-03-2005, 11:47
Moje wywzwanie to LotR oczywiście i to będzie "Scena zniszczenia pierścienia",
Chyba to przyjmiecie?
I znowu będą bardzo podobne. Dawajcie im takie tematy, żeby mogli różnie interpretować, więc oceniene byłoby nie tylko wykonanie, ale także pomysł [ale w jednej ocenie].
Shanhaevel
13-03-2005, 12:05
@up
Dobrze... Mogę dać wyzwanie? Zróbcie...
ZAWODY W JEDZENIU TOSTÓW ( i innych artykułów spożywczych) :D
Powodzenia... :>
Aval'yah zrobił to lepiej, bardziej czytelnie i przejrzysto, głosuje na jego fake!
Aval'yah
13-03-2005, 12:21
Omg Shan, ale pomysł ;)
Niestety ja juz zacząłem robic tą scene z LOTRA więc twoje wyzwanie zrealizuje zapewne dopiero za tydzień, sorry.
I znowu będą bardzo podobne. Dawajcie im takie tematy, żeby mogli różnie interpretować, więc oceniene byłoby nie tylko wykonanie, ale także pomysł [ale w jednej ocenie].
No i właśnie dlatego powiedziałem, żeby nie kopiować fabuły filmu :)
Gdybym wiedział, że to się tak skończy, to dałbym za temat przedstawić 'Diunę' w scenerii Tibii. :)
Aval'yah
13-03-2005, 18:23
No i skończone :) Uważam, że wyszło całkiem nieźle.
http://img138.exs.cx/img138/1995/lotrfake9yx.png (http://www.imageshack.us)
Czekamy na prace Slaga i ocenę sedziów.
No no... :) Podoba mi się ale wsrzymam się z oceną dopuki nie zobaczę pracy Slagolasha :)
IMO lepiej było by, gdybyś tutaj też dał po angielsku. A jeśli dobrze pamiętam, Golum spadł razem z pierścieniem i palcem Frodo, więc to jest trochę takie dziwne:P
@ Up
Ale najpierw Froda próbował zniszczyć pierścień, potem sie rozmyślił i dopiero potem Gollum zleciał...
Raistlinek
14-03-2005, 14:34
a ja bym proponował, żeby fake'i były zamieszczane tego samego dnia o tej samej porze :P bo inaczej to może być tak że jeden bedzie sie sugerował i wykorzystywał pomysły drugiego. Np. nie obrażając avala lub slagolasha pierwszy pojedynek jest wg bardzo podobny, aż za bardzo...
Slagolash
14-03-2005, 15:47
@up: nie posądzaj mnie o zgapianie, brzydzę się plagiatem :P
@topic: Spóźniłem się nieco z fuckiem :)
http://img108.exs.cx/img108/9193/lotr16ey.png
Rzeczywiscie, można ustalić zasadę, by fake'i były zamieszczane jednego ustalonego dnia o jednej porze.
A sędziow proszę o werdykt :P
Raistlinek
14-03-2005, 16:03
o nic cię nie posądzam, ja tylko proponuje :p
tą runde wygrywa aval wg mnie, slagolash nie oddał zbyt dobrze tego że to góra :p
Mi się podobają bardziej fake'i Avala, są przejrzyste tylko brakuje im takiego "zaciemnienia", aby mozna sie wczuc w cala sytuacje tak jak to robi Slagolash.. ale i tak Matrix i LOTR lepiej wykonał wg mnie Aval.. chociaz nie jestem sedzia i tak to pisze:P
Aval - 7/10
Slagolash - 6/10
Choć nie jestem sędzią, to i tak nie odebrano mi prawa głosu :P Moim zdaniem w scenie z LOTRA bardziej wykazał się Aval, lecz jestem zdania, że prace powinny ukazywać się o jednej umówionej porze.
Dwie osoby rywalizujące nie powinny widzieć cudzych prac przed końcem terminu :P
Good luck Aval :cup: 8/10
Przejrzyste i ładnie zrobione fejki.
Good luck Slagolash :cup: 6/10
Ładne fejki, lecz praca LOTRA nie była za bardzo przejrzysta i to ona zmusiła mnie do tak surowej oceny.
Danuneko
14-03-2005, 16:33
Według mnie tym razem wygrał aval
aval 8/10
slagolash 7/10
Shanhaevel
14-03-2005, 18:55
Tym razem zwyciężył...
...
...
...
Aval'yah!
Praca Slagolasha niezbyt przypomina kadry z filmu... Ale też b. ładna. Aval fajnie oddał całą sytuację.
Praca Slagolasha niezbyt przypomina kadry z filmu...
Przecież LOTR to film na podstawie książki :) Tutaj nie polecałbym osądzać tego w ten sposób.
Bardziej podoba mi się praca Aval'yah'a. Zdecydowanie więcej szczegułów. Jest ponadto bardziej czytelna i jaśniejsza. Gollum wygląda lepiej (wiem, Slag on akurat smaży się w lawie, za co + :), a na pracy Aval'yah'a jest crypt shambler, on jednak bardziej pasuje). Cóż, to chyba tyle :) Życzę powodzenia w 3 rundzie.
Yazon Zigrin
14-03-2005, 20:31
Z przykrością muszę stwierdzić , że... Aval zrobił to o niebo lepiej (qr*a, prawda jest bolesna ;( )...
Aval 8/10 ( za chęci i za lepsze wykonanie)
Slash 4+/10 (mało szczegółów)
Po co ja to pisałem?!
matiz hanka
15-03-2005, 13:24
No, no
Tym razem Aval wlozyl wiecej pracy.
W rundach 1:1. Nie moge sie doczekac zdjec o tostach czyli trzeciej rundy :D:D:D:D:D:D
Slagolash
15-03-2005, 15:38
Big gratz dla Avala, jush się chyba "rozruszał" =)
Mamy remis, a następne wyzwanie jest (wydaje mi się) dosc trudne, więc sytuacja może być ciekawa :]
Proponuję ustalić termin dodania posta z nastepnym fakiem...na przykład na niedzielę o 12.00
Ed.:
Aha, i mam pytanie do Shana: czy fake może być gifem?
Aval'yah
15-03-2005, 15:42
No to mamy remis :)
Następny fake w weekend, poźniej święta, rekolekcje, wolne od budy, to pewnie będą się pojawiały cześciej. ;)
Re up:
NIE, NIE MOZE BYC ;) IMO to da ci trochę niesprawiedliwą przewagę, ale czekamy na werdykt sędziów w tej sprawie.
Shanhaevel
15-03-2005, 16:13
@Slagolash
No... dla mnie mile widziane.
Tak. :) Jeżeli ma być animowany, a ktoś nie miałby odpowiedniego softu, to proszę o grafiki na pw. :)
Sędzia, to sędzie - on niech zadecyduje czy może być gifem.
@Aval: Tak jak już mówiłem na wf'ie - co ci szkodzi, że on to zrobi z tego gif fake. Nadal będzie fake.
@Down... eeee wtf? Nie ma to jak REFLEKS :D
@up: Aval wybiera :P
Potwierdzam topic, żeby nie było że Aval se cos wymysla :P
Najlepiej by było, żeby sędziowie, którzy będą oceniac i wymyslac tematy byli znanymi i lubianymi grafikami, mającymi doswiadczenie i udzielającymi się w działach "Fake'i" i "Grafiki" (to ofkorz nie najbardziej istotne, ale miło by było...:])
WEŹCIE TIBICZYK'A
Slagolash
15-03-2005, 19:10
@Louner: Big dzięx ;p
Btw: jush wysłałem Pw do Droma o grupie 8o
Shanhaevel
16-03-2005, 17:37
Hę? Jaka grupa? Co za grupa? Czemu ja nic o tym nie wiem? Czemu nikt o tym nie wie??? :P
Aval'yah
16-03-2005, 18:07
@ Up:
A, to Louner wysłał do mnie i Slaga na priv propozycje założenia grupy na forum, która przyjmowała by twórców fake. Moim zdaniem bez sensu, skoro jest już Artist.
A dlaczego? =) Można było coś niecoś przedyskutować, poprawić swoje fake'i przed wysłaniem na forum, itp. Ale nie to nie =)
Yazon Zigrin
16-03-2005, 18:25
Myślę, że to dobry pomysł z nową grupą, bo uważam , że fake'owcy (min. Aval) nie powinni być w Artist...
Dr. Omader się nie zgodził. :( To wszystko obraca w niwecz. :)
Aval'yah
16-03-2005, 18:37
@ Yazon
A czemuż to fake'owcy nie mieli by byc w Artist? Wydaje ci się że pix-art to jedyna forma godna jakiegoś wyróżnienia? Że zrobienie fake'a nie wymaga talentu? Sam pisałeś w swoim temacie, że zrobienie pracy w 32x32 zajmuje ci jakieś 15 minut, ja nad sceną z lotra siedziałem ze dwie godziny..
Ale to taki :topic:
Charlotte Makantana
16-03-2005, 18:50
Mi się bardziej podobają pracę Avala... Więcej prac plx...
matiz hanka
18-03-2005, 13:36
:baby: Juz weekend :]. CZEKAMY NA PRACE !!!!!! :baby:
Shanhaevel
19-03-2005, 11:04
Heee-eeej... Kiedy dacie fake'i?
Slagolash
19-03-2005, 13:13
@up: W niedzielem :]
matiz hanka
19-03-2005, 16:52
Nie wytrzymam i sie zaraz powiesze, do 14 gora dajcie te FEJKI PLX!!!
Slagolash
20-03-2005, 12:30
Ludzie...przepraszam was...tą rundę chyba wygra Aval walkowerem...
Powód: I/O read error w corelu. Od wczoraj nie chce mi odpalić, przez to nie mogę dokonczyc gifa ;(
Ostatecznie można trochę przesunąć termin. (przynajmniej ja tak myślę :) )
matiz hanka
20-03-2005, 14:01
:(;(ŁEEE... Szkoda ze Slask ze da gifa. Ja takze proponuje przesuniecie terminu. ;(
Shanhaevel
20-03-2005, 14:22
Me too. To byłoby najlepsze wyjście.
matiz hanka
23-04-2005, 13:27
No i co teraz??!!
Mialy byc walki i wogóle a tu juz od dawna nikt nie napisal!!!!!!! X(
Polny Lowca
23-04-2005, 14:06
@up może dlatego że aval jest ZBANOWANY!!
Slagolash
23-04-2005, 19:46
---Delete this post, plz---
Slagolash
23-04-2005, 19:46
@Matiz~: Aval od miesiąca ma banana za zabawę w hakiera ;p
Rzecz nie polega jednak na samym banie (ban musi się przecież kiedyś skończyć,nie? ;D). Z tego co wiem to Aval jush nie wraca na forum...nawet jak mu minie termin... :baby:
matiz hanka
23-04-2005, 21:01
Czyli...
Aval juz nie bedzie na forum, ani nie bedzie pojedynkow?! :|
Tak wogóle to on hakowal na tibi czy na forum??
(AvAl ZrOb NoWe KoNtO i RoB dAlEj FeJkI!!)
[jesli Aval faktycznie nie wroci, to Slagolash plx zrob nowy temat z pojedynkami, tylko wez jakiegos good fejkofca :D]
Slagolash
23-04-2005, 21:54
Na forum...niestety. Był zdesperowany ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.