zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Małe pytanko

Karusa
11-03-2005, 17:55
Co to są protektorzy??

Użyłam opcji szukaj ale pomimo tego nic nie znalazłam, więc nie piszcie że było, bo może było ale ja nie znalazłam! No i tyle ;)

Medic
11-03-2005, 18:04
Właśnie też chciałem się dowiedzieć co do tych protektowów. A mam jeszcze jedno pytanko jak można zrobić tak że jak ktoś klinkie na mnie to zobaczy lvl i proteckted by...

Karusa
11-03-2005, 18:09
Właśnie też chciałem się dowiedzieć co do tych protektowów. A mam jeszcze jedno pytanko jak można zrobić tak że jak ktoś klinkie na mnie to zobaczy lvl i proteckted by...
to chyba pojawia sie od razu... tak jakbys byl w gildii

Meeen1991
11-03-2005, 18:11
Ja wam pomoge bo sam mam protekta przez Sir Gafe (eeema ziom) .. protektor - taki koles co pomaga ci aby tobie nic sie nie stało wzamian za pieniadze , runy lub za kolezenstwo (Rl friend) . Aby miec taki napis jak kolega powyzej chcial musisz poprosic lidera guildi w której jestes aby dodal taki wpis do Ciebie.

Karusa
11-03-2005, 18:22
dzięki za wytłumaczenie. a co wogóle daje gildia oprócz napisu?? ;)

Meeen1991
11-03-2005, 18:29
dzięki za wytłumaczenie. a co wogóle daje gildia oprócz napisu?? ;)
kiedy potrzebujesz pomocy ona juz biegnie aby pomóc xD

Likoss
11-03-2005, 19:00
Protect po angielsku znaczy ochraniac, chronic zatem protector oznacza doslownie ochraniarz ktory ma cie chronic. Najczesciej jest to kolega z gry lub z rl

Linek
11-03-2005, 19:12
A co do gildii, to nie jest to tylko obrona przed PK or sth. like that. To też pewne obowiązki, grono kolegów/przyjaciół, po prostu element RPG można powiedzieć :-) Jeśli gildia jest porządna i naprawdę trzyma się razem to możesz się cieszyć :] Ogólnie jest to opłacalna sprawa, mieszkasz sobie ze znajomymi, zawsze możesz pogadać, zapytać się o coś, poprosić o pomoc, pomóc komuś itp. O protectorach było napisane wyżej, więc nie powtarzam.

Magus
11-03-2005, 19:39
Właśnie też chciałem się dowiedzieć co do tych protektowów. A mam jeszcze jedno pytanko jak można zrobić tak że jak ktoś klinkie na mnie to zobaczy lvl i proteckted by...Alez Wy macie czasem problemy...
Jesli chodzi Ci o info na stronie to logujesz sie na konto i tam masz taki 'comment' do postaci. Jesli jednak pytasz o dopisek przy nicku to moze to zrobic tylko lider gildii, ktorej jestes czlonkiem.

@odnosnie pytania "co to sa protektorzy".
Moze jeszcze zrobcie temat "co to jest parcel, depot, rope, shovel?" ...
Zamiast ruszyc glowa i zajrzec do slownika (chocby na onecie) to nie, od razu na forum bo "po co mam sie meczyc i myslec, przeca ktos zrobi to za mnie".