zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Życie Druta na Calmerze :D

Druid Matiz
11-03-2005, 19:13
narazie tylko 1 SS ale gdy beda szly lvle i mlvl to bede wstawial

http://i2.photobucket.com/albums/y3/druidmatiz/Magic%20lvle/15mlvl.jpg
Prosze o commenty :D

Roira
11-03-2005, 19:18
eee.. np tegos .grats mol ale malo i nuuuuudno :/

Noob Polski
11-03-2005, 19:20
Mogłeś wstawić jak byś miał kilka skrinów
A tak to tylko się ośmieszasz tym 15mlvl.
Jak będziesz wstawiał to daj coś śmiesznego bo nie sadze że komukolwiek spodobają się dalsze advanced tego chara.. B)

Druid Matiz
11-03-2005, 19:24
Mogłeś wstawić jak byś miał kilka skrinów
A tak to tylko się ośmieszasz tym 15mlvl.
Jak będziesz wstawiał to daj coś śmiesznego bo nie sadze że komukolwiek spodobają się dalsze advanced tego chara.. B)
to ty sie nie osmieszaj tym nickiem :evul: zaloze sie ze sam nawet zdjecia wkleic nie potrafisz

duch
12-03-2005, 21:07
eeeee... torche nudno daj wiecej :) ja mam 36 sorcera na Calmera Szkutek mielec zagadaj do mnie :p

Lord Sozeron
12-03-2005, 21:15
screen 1 tylko nastepnym razem wstawiaj troche wiecej ;)
gratz mlv

Lome de'wof
14-03-2005, 17:57
Zgadzam sie z noobem polskim , kogo obchodzi ze ci skoczyl 15 m lvl i co ****a myslisz ze ci beda zazdroscic ze mocny jestes lol...
Nie blaznij sie czlowieku

Lord_Nerevar
14-03-2005, 18:23
Zgadzam sie z noobem polskim , kogo obchodzi ze ci skoczyl 15 m lvl i co ****a myslisz ze ci beda zazdroscic ze mocny jestes lol...

On przynajmniej ma się czym chwalić...

Do tematu: Gratz mlv :p, more plx :]

DR.UTi
14-03-2005, 18:32

po 1. "Ci" a nie "ci"
po 2. I co myślisz że jak sobie przeklniesz to się będzie Ciebie bał ?
po 3. Obchodzi wszystkich którzy oglądają te zdjęcia. W końcu po co wchodzić jeśli Cię to nie obchodzi?

po 4. Gratz mlvl. Następnym razem dawaj więcej screenów. Wtedy taki advance ładnie się komponuje.

Wujek Gienek
14-03-2005, 19:43
Moze odpowiem śpiewająco :
Nic CieeeKawego !:P

Miszcz23
19-03-2005, 10:41
Zamieszczanie takich screenów to bardziej niż lamerstwo, jak się można podniecać awansem 11 mlv! Ja takich uh makerów narobiłem chyba z 10 jak nie więcej i to nie na Calmerze na której według mnie grają najwieksze pajace z uwagi na to że byle noob potrafi zapuścic sobie macro i przez noc nabić nie jeden mlv!

Gratuluje wręcz tego mlv!
Zamieszczanie takich screenów to tylko i wyłącznie zaśmiecanie forum, które i tak wygląda na forum typowych noobów z Polski.

...tak więc się postarajcie, żeby z tego forum nie robić śmietnika bo jak ktoś zacznie wklejać swoje awansy 12 fishinga to już nikt nie będzie chiał posta wkleić, a jeśli już to napisze: "gratuluje noobie" albo "wydupiaj z takimi screenami"...

Jowisz
19-03-2005, 10:43
Gratz :D Może pójdziesz kiedyś na jakiegoś hunta to wstaw :D

Druid Matiz
19-03-2005, 14:56
następne SS
16 mlvl (stary teraz juz 25)
http://i2.photobucket.com/albums/y3/druidmatiz/mlvl16.bmp

Napewno non Pvp?? :D
http://i2.photobucket.com/albums/y3/druidmatiz/lol2.bmp

Druid Matiz
19-03-2005, 14:59
Zamieszczanie takich screenów to bardziej niż lamerstwo, jak się można podniecać awansem 11 mlv! Ja takich uh makerów narobiłem chyba z 10 jak nie więcej i to nie na Calmerze na której według mnie grają najwieksze pajace z uwagi na to że byle noob potrafi zapuścic sobie macro i przez noc nabić nie jeden mlv!

Gratuluje wręcz tego mlv!
Zamieszczanie takich screenów to tylko i wyłącznie zaśmiecanie forum, które i tak wygląda na forum typowych noobów z Polski.

...tak więc się postarajcie, żeby z tego forum nie robić śmietnika bo jak ktoś zacznie wklejać swoje awansy 12 fishinga to już nikt nie będzie chiał posta wkleić, a jeśli już to napisze: "gratuluje noobie" albo "wydupiaj z takimi screenami"...
Znalazłem twoje zdjęcie w sieci chętnie je zamieszcze
http://i2.photobucket.com/albums/y3/druidmatiz/lump.jpg