Pokaż pełną wersje : [Nowe Potworki - Nowe Nazwy]: Gazer
Porzeracz Trawy
11-03-2005, 20:39
Jak wiadomo wraz z ostatnim upadat'e pojawiły się nowe stworki, może już część z was wie, jak się nazywa tzw. "baby beholder", ale ja to mówie na forum, jest to "Gazer", a poniżej przedstawiam screen, na którym się w niego przemieniam.
http://www.gim2.risp.pl/tb/gazer.gif
Teraz prośba do was, jeżeli znacie jakieś nowe potworki, które pojawiły się w Tibii i wiece jak się nazywą to dodawajcie posty (potworki te oprócz tych, które są na tibia.pl i "elder beholder", którego chyba zna już prawie każdy.
powrót vavca
11-03-2005, 20:50
To fake~~
PS.Ten avatar gdzieś widziałem-forum ogame pl chyba? ;)
Porzeracz Trawy
11-03-2005, 21:19
To nie fake mistrzu, nie fake, jak mi nie wierzysz to sam spróbuj "gazer", a avart ten mam tylko jeszcze na forum ks-ekspert'a ;).
To prawda sam sie przemieniłem ale szpanowalem przed depo :)
CentyBoy
11-03-2005, 22:28
Tez potwierdzam, widzialem ostatnio jak sie koles zamienil :)
Pytanie: Probowal go juz ktos summonowac? :]
Cały czas się mówi o istnieniu Elder beholdera i baby beholdera ale powinno sie już je dawno umieścić w tabeli potworów.
Jactrans Pacera
12-03-2005, 19:13
A oto zdiecie z tym czyms: http://img.photobucket.com/albums/v245/Jactrans/Wtf.jpg
Porzeracz Trawy
12-03-2005, 19:50
Cały czas się mówi o istnieniu Elder beholdera i baby beholdera ale powinno sie już je dawno umieścić w tabeli potworów.
Nie ma ich jeszcze na stronce, ponieważ nie określono jeszcze ich lokacji, może pojawią się one z jakimś nowym uptade'm lub są już gdzieś jeszcze nie odkryte albo ktoś nie chce się pochwalić tym, że ową lokację odkrył :P.
Black Dr@gon
12-03-2005, 21:02
Wiesz ciezko umiescic na stronie cos o czym nic nie wiadomo poza nazwa i wygladem :)
Nie mowie ze mi to przeszkadza, ale w takim razie po co sa w dziale potwory faraonowie (bossy) ? Znamy tylko wyglad, nazwe i to ze sa w Ankhrahmun.
Jeden przywołuje Behemoty? Czy wiadomo coś wiecej? Raczej nie.
Black Dr@gon
12-03-2005, 21:03
:p Wiesz ciezko umiescic na stronie cos o czym nic nie wiadomo poza nazwa i wygladem :)
Nie mowie ze mi to przeszkadza, ale w takim razie po co sa w dziale potwory faraonowie (bossy) ? Znamy tylko wyglad, nazwe i to ze sa w Ankhrahmun.
Jeden przywołuje Behemoty? Czy wiadomo coś wiecej? Raczej nie. :)
Porzeracz Trawy
12-03-2005, 21:32
Jeden natomiast przywołuje nekromantów, a jak zabijesz wszystkich i zbierzesz z nich części to możesz sobie słożyć anciet helmet!! :]
P.S. Moim zdaniem faraonków tam być nie powinno ;).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.