Pokaż pełną wersje : Hammer of Wrath
Gdzie jest Quest na Hammer of Wrath Bo mi sie podoba Prosze o Pomoc
Nick-Kamil Ryce
Serwer-Antuca
Lvl-11
Mlev-1
w newsie bylo nawet napisane ze niewiedza
ale ja mysle ze to jest jedna z pobocznych nagrod z questa na HotA tak samo jak pharao sword, crystal arrow i faraon hearth
w newsie bylo nawet napisane ze niewiedza
ale ja mysle ze to jest jedna z pobocznych nagrod z questa na HotA tak samo jak pharao sword, crystal arrow i faraon hearth
blabla~~
ten hammer to jedno wielke...nic :/
nie jest poboczna nagroda w tym quescie bo osobiscie wypytywalem ludzi ktorzy maja HotA na Antice i Securze i nic o tym nie wspominali, a znam ich na tyle ze nie powinnni miec powodow by mi nie mowic prawdy...
...that hammer sux :p
W skrzynce na trollach pod Ab.
blabla~~
ten hammer to jedno wielke...nic :/
nie jest poboczna nagroda w tym quescie bo osobiscie wypytywalem ludzi ktorzy maja HotA na Antice i Securze i nic o tym nie wspominali, a znam ich na tyle ze nie powinnni miec powodow by mi nie mowic prawdy...
...that hammer sux :p
ja jednak mysle ze mam racje poniewaz moze wypadac np. bardzo rzadko co ty na to?
Kerin Tale
12-03-2005, 12:00
Ten hammer to jest jak mi sie wydaje jakiś rare zaraz obok thunder Hammera, a co do tego czy jest dostepny z jakiegos questa na nowych obszarach dodanych po update? tego możemy się jedynie tylko domyslac...
W skrzynce na trollach pod Ab.
A takie pytanie jak tam dojsc mozesz Gdzieś umieścić małą mapke bo chciał bym to zdobyć i jakie są tam potworki
Hallabard
12-03-2005, 13:20
Masz do pokonania 4 trolle, 6 poison spiderów, 2 wolfy, możliwe żę pare bugów i rotów -.-
Nie umiesz czytać ? Co napisali poprzednicy ? Nikt w Tibii nie ma tego młota a Ty taki bohater z mani lasu z 11lvl chcesz zdobyć ten rar ?
n00b plx
Marcepanowy maciek
12-03-2005, 17:50
niemożna go zdobyć a mam takie pytanko : czy to ty kamil z 5 C ze Świnoujścia?
Rizathis
13-03-2005, 04:56
niemożna go zdobyć a mam takie pytanko : czy to ty kamil z 5 C ze Świnoujścia?
Niedało sie na PW? Tylko powtarzasz to co inni powiedzieli.
ja uwazam ze takie qesty nie sa uaktywnione dopiero w nowych update zauwazyliscie ze maja lepsza grafike kazdy qest od lvla 100+ jest opisywany natibi.com ale sa toqesty truden i opisane sa tam tylko wskazowki nie jak wykonac ten qest.
Takie itemki sa niedostepn to bedzie jakis qest typu anhilatora..
I jest w nich lepsza grafika...Na nowe update
Nick-Kamil Ryce
Serwer-Antuca
Lvl-11
Mlev-1
tesz bym chciał grac na antuce
i hamera tesz bym chciał mieć xP
Magical Trevor
15-03-2005, 10:36
Wg mnie ten hammer to pewnie jakiś RAR albo jest na queście tam gdzie ta mapa nieznana ze znakiem "?". A pomyśleliście, że może ten axe, który jest w ANK w sklepie gdzie leży pod czaszką nie jest lepszy od tego? Może tamten axe ma ataku 60. Niepotrzebnie się wszyscy tym podniecają.
Pozatem ten Hammer wcale nie jest najlepszy. Lepszy jest Stonecutter axe i Great Axe. Lepszy jest również Magic Long Sword i Warlord Sword. Ludzie mają takie bronie. Hammer nie jest najlepszy, już wg mnie lepiej zrobili, że udostępnili silver mace, jednoręczna 40:30.
A takie pytanie jak tam dojsc mozesz Gdzieś umieścić małą mapke bo chciał bym to zdobyć i jakie są tam potworki
Służę uprzejmie.
http://69.56.199.198/tibia/maps/poh.gif
Jak widzisz, jest to mapa Plains of Havoc. Aby zdobyć Hammer of Wrath, o którym wiemy dopiero od kilku dni musisz przejść przez nie i poszukać dziury. Nie przejmuj się, po drodze nie ma żadnych potworków, albo bardzo słabe. Np. GSy. Po zejściu do podziemi napotkasz sporo Dl..ee..trolli. Weź kolegę z boltami najlepiej. Potem idziesz tylko korytarzem i tam jest skrzynka. Otwierasz i bierzesz młotek. Tylko pamiętaj że aby go używać musisz mieć 120lvl!
Tylko pamiętaj że aby go używać musisz mieć 120lvl!
no i IQ powyzej 2,5 (musisz pouczyc sie z 5 lat zeby to osiagnac :P:P)
Wolf_rupert
10-08-2006, 12:20
Po pierwsze to quest spoling jakbysmy ci powidzieli
Po drugie skad mamy to wiedziec
Po trzecie poco nabijasz glupie posty
Po czawarte watpie czybys wogule przeszedl ten quest:p
Leon Arkail
10-08-2006, 12:47
Po czawarte watpie czybys wogule przeszedl ten quest:p
Czy ty widziales date ostatniego postu?
Pavel Ches
10-08-2006, 12:52
Po czawarte watpie czybys wogule przeszedl ten quest
Po pierwsze i po drugie:
Questy
1. Żadnych solucji (nawet częściowych)
2. Nie podajemy dokładnej lokacji kluczów bądź skrzynek
3. Nie wolno wklejać filmów, które pokazują całą drogę do questa i jego rozwiązanie. Można natomiast robić zdjęcia/filmy w ostatnim pokoju z nagrodami, ale bez podawania drogi, jak się tam dostać.
4. A co można?
* Dawanie ogólnych wskazówek (np. spróbuj pogadać z NPC X)
* Możesz szukać ludzi do questa w dziale 'handel', ale tylko poprzez podanie nazwy questa. Nie podawaj, gdzie ten quest się znajduje.
* Można się wymieniać informacjami na temat questów jeszcze nie odkrytych.
5. Co dokładnie rozumiene jest pod pojęciem "solucja"?
* Dokładny opis drogi, jak można dostać się do skrzyni z nagrodami.
* Dokładny ois miejsca, gdzie jest ta skrzynka oraz jakie potwory tam występują.
* Dokładny opis miejsc, gdzie można znaleźć klucze potrzebne do wykonania quesa.
Po trzecie: właśnie po co nabijasz durne posty? (spójrz na datę ostatniego postu).
Po czwarte: Ty też byś go nie wykonał.
Po piąte: przeczytaj regulamin zanim coś jeszcze napiszesz.
MARCIN1994
10-08-2006, 18:07
Podobno wypada Omruca, czytałem na Tibia.pl, i daje link do tego http://www.tibia.pl/monsters.php?sort=potwor&id=93
Ta broń wylatuje z Jakiego Faraona ale nie pameitam którego więc raczej nie zdobędzies zna lvl a poza jeśliu ktoś zdobył to musi być drogi
Rajjzon17
10-08-2006, 21:18
Hammer of Warth to jest loot z faraona a ty na 11 lvlu chcesz go zdobyc?:D
Nuub Plx?
Pavel Ches
10-08-2006, 21:53
@up
To jest forum dyskusyjne a Ty piszesz takie durne teksty w temacie sprzed 3 lat?
Troll "plix plax plox"?
Tak podobno to loot z faraona, możliwe że z Omruca no i widziałem ssy z hiberny jak leżał w jakimś domku w venore...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.