zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Fireball i Firebomb

Writher
12-03-2005, 13:36
Czy Fireball trzeba kierować na potwora lub człowieka, czy można nimi 'trzasnąć' w ziemię? A jak jest z Firebomb?

[Jeśli można 'trzasnąć' w ziemię.}
Czy jeśli skierujemy Firebomb lub Fireball w ziemię, a oberwie nią jakiś człowiek to dostaniemy czaszkę? :confused:

error błąd
12-03-2005, 13:39
nie trzeba "trzas" w czlowieka :), wystrczy w ziemie w firebomb i fireball, a jesli dostanie jakis czlowiek to owszem,dostaniesz czaszke :), chyba ze masz z nia party :P

Writher
12-03-2005, 13:42
A jeśli 'trzasne' Fireball na ziemię, a potem ktoś w nią wejdzie.

łasooshekh
12-03-2005, 13:55
to nic mu nie zrobi. fireball sie pojawia i odrazu znika, cos troche jak obszarowy HMM. firebomb pozostaje,i jak go 'trzasniesz':P w ziemie i potem czlowiek wejdzie to chyba nie masz czaszki

Polny Lowca
12-03-2005, 14:08
@up
a guwno prawda bo masz!

Wymiatacz
12-03-2005, 14:28
Przy fire bombie jak trzaśniesz w ziemie i od razu ktos w nią wejdzie to masz czaszke ale jak po chwili wejdzie to nie masz :)

ripper
12-03-2005, 14:41
@up
a guwno prawda bo masz!

Do szkoły nie chodzimy co? -.- Masz skulla tylko wtedy kiedy ktoś wejdzie w fielda/bombe w określonym czasie (nie wiem ile dokładnie).

kszychu13
12-03-2005, 15:00
to nic mu nie zrobi. fireball sie pojawia i odrazu znika, cos troche jak obszarowy HMM. firebomb pozostaje,i jak go 'trzasniesz':P w ziemie i potem czlowiek wejdzie to chyba nie masz czaszki

ma sie czaszke
to jest tak samo jak z fire field lub innym fildem poison bomb energy wall itp
przez pierwsze 5 sekund jak ktos ci w to wejdzie to masz czaszke potem juz nie

Progmast
12-03-2005, 15:01
Powiem wam z mojego doswiadczenia.Wiec jest tak jak "trzaszniesz" fiere bomb na ziemie to pojawia ci sie krzyzyk,nie wazne czy odejdziesz od tej firebomby czy nie masz go przez jakis okreslony czas.I jezeli ktos wejdzie w ta firebombe w czasie kiedy ty masz krzyzyk to dostajesz czache jezeli juz go nie masz to nic sie nie dzieje.

M@NieK
12-03-2005, 15:28
Jezeli uzyjesz fb, ff na ziemie, masz battle i nie mozesz wejsc do depo... jezeli grasz na servie pvp i jezeli jakis gosc wejdzie w twojego fb przez "5sec" to masz sqla..
i sie zaczyna " PK PKPK!!!!"

Gokufan
12-03-2005, 16:33
ma sie czaszke
to jest tak samo jak z fire field lub innym fildem poison bomb energy wall itp
przez pierwsze 5 sekund jak ktos ci w to wejdzie to masz czaszke potem juz nie
Taaaa?? a ja jestem przekonany na 99,9 % ze przez 3 sekundy

dobry barbarzyńca
12-03-2005, 16:53
grajcie na infernie, nigdy nie bedziecie mieć czaszek :D
a wracając do tematu to chyba jak ktoś przez 3 s na to nie wlezie to nie będzie skula ;) <mówie o fire bombie, gfb jest "chwilowy" ;) >
pewności nie mam...