Pokaż pełną wersje : Wyjście z Paradox Tower.
Mam pytanie: jak można wydostać się z Paradox Tower nie wykonując tego questa?
To znaczy jeżeli ktoś dostał się do tej wieży, a z jakiejś przyczyny nie może lub nie chce wykonać tam questa, to czy istnieje jakaś inna droga wyjścia?
Wielkie dzięki wszystkim za odpowiedzi. Wasza wiedza jest przeogromna, naprawde jestem pod wrażeniem.
$corcerer
13-03-2005, 17:15
Wielkie dzięki za wymądrzanie się. Jak ty nie wiesz, to nie licz, że ktoś jest Alfą i omegą, więc albo nie wie, albo odpowiedź jest oczywista..
Wielkie sorry $corcerer ale w mojej intencji wcale nie było wymądrzanie się.
Zadałem pytanie i myślałem, że uzyskam na nie odpowiedź na tym forum.
Ale po dogłębnym przeanalizowaniu tematów tego forum doszedłem do wniosku, że wiedza większości użytkowników (nie wszystkich, więc nie obrażać się zaraz)
ogranicza się do tematów: "gdzie expić ze skilami...", "czy dam rade...", "jakie potwory są w....", "słyszałem od kogoś, że..." itp. itd.
Ja nie uważam się za alfe i omege i o wielu rzeczach nie wiem (zdaję sobie z tego sprawę). Dlatego pytam.
A jeżeli odpowiedź by była oczywista to pewnie ktoś by odpowiedział.
To by było na tyle.
Tak się składa, że znam już odpowiedź na to pytanie, więc uważam, że temat można już zamknąć.
Sorry za kłopot.
Flashman
17-07-2006, 16:28
A moze powiesz jak mozna z niej wyjsc?? PLz?
PharadoX
17-07-2006, 16:57
Tak , paradox tower to taki wielki obszar że trzeba dzień i noc szukać wyjścia ; z każdego questa jest wyjścia awaryjne tak jak np w Vocation quest obok drzwi. Na przyszłość wystarczy poszukać.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.