PDA

Pokaż pełną wersje : Pytania , pytania

Dioskas
13-02-2004, 16:16
1. W Tibi co jakiś czas usuwają sie wszystkie dane o "deadach" . Ostatnio to było bodajże 1 września :O
Może ktoś się orientuje co ile to sie odbywa ?
Albo kiedy bedzie nastepny taki ;)

2. O name changer piszemy do CIP.. jakie warunki trzeba spełnić żeby CIP dali nam coś takiego :P
Chodzi mi jakie się ma szanse na uzyskanie name changera :rolleyes:

Majen
13-02-2004, 16:18
2. Żeby zmienili ci nazwę to musisz im jakoś dowieść, że ta nazwa jest obraźliwa, rasistowska coś w ten styl, ale nie przesadzaj bo ci ją usuną jak masz facc.

Keb
13-02-2004, 16:25
1: Zauważyłęm, że dane o dedach wycofują się z czasem i po ubdate (na tyle dobrym, zeby sciągać nową tibie).
2: Zmieniają nicka jak ma się namelocka (bana za zły nick) i chyba (ale nie jestem pewny)pacce mogą sobie zmienić nick, ale tylko raz :D

behi
13-02-2004, 16:32
Mo cofnelo dedy na nieuzywanej postaci zaraz po nowym roku.Wogole pokasowalo mi inne nieuzywane postaci...

nightkin
13-02-2004, 16:33
Co do kasowania zapisow o smierciach to usuwane sa automatycznie po 3 miesiacach.
np. zginalem 17 listopada, to 17 lutego tej smierci zapisanej juz nie bedzie.

Matheous
13-02-2004, 18:46
Podobno ktos kiedys po prostu WYBLAGAL u CIPow zmiane nicka... A o tym ze PACC moga se zmienic nicka pisalo gdzies na forum-o ile pamietam, dostajesz wtedy -5 dni do twojego PACCa...
Moznaby zrobic ten temat czyms takim, ze KAZDY kto ma pytanie tu je pisze a nie ze jest 50 tematow w kazdym po 1,2 pytania...Przynajmniej nie bedzie plagi Upomnien:)

Fruity Juice
14-02-2004, 17:05
za 5 dni pacc to mozesz sobie plec zmienic, a nie nicka jesli dobrze pamietam :D

//Yours,

Oxygane
14-02-2004, 18:44
1. Adnotacje o deadach usuwane są po 3 miesiącach od śmierci

2. Nicka bardzo cięzko zmienić, nie ma określonych warunków do spełenia ale musisz mieć bardzo ważne powody do tego, ale i tak bardzo mało prawdopodobne, że Cipy się zgodza na zmiane