zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bardzo inteligentne zachowanie polakow -.-

Nozuman
12-03-2005, 20:37
Otoz bo bardzo ciezkim dniu PRACY wlaczylem kompa aby sie zrelaksowac ;)
zeby wbic mlvl poszedlem kupic bp runow i zobaczylem grupke n00b'ow (wiekszosc jak zwykle polacy) ja probojac kupic runy caly czas zostaje wypychany ze sklepu z runami, na domiar tego jeszcze wyzywany...
no i kilka screenow z tej jakze emocjonujacej rozmowy -.-
http://pawel.adamczyk.net/Screeny/noobs0001.jpg
http://pawel.adamczyk.net/Screeny/noobs0002.jpg
http://pawel.adamczyk.net/Screeny/noobs0003.jpg
http://pawel.adamczyk.net/Screeny/noobs0004.jpg
http://pawel.adamczyk.net/Screeny/noobs0005.jpg
nie obchodzi mnie czy zostane tutaj wyzwany przez kumpli tych n00bow, wkleilem te zdjecia z nadzieja ze ktos inteligentny przjerzy na oczy etc :]
oczywiscie dalem reporta no i wynik byl oczywisty ...
SPRAWIEDLIWOSC JEST SLEPA ( a raczej jej brak ) :/
mysli ze ma lvl to rzadzi... probowalem z nimi pogadac jak ludzie cywylizowani no ale z "ludziami" takiego pokroju sie nie da...
nie musicie komentowac jak nie chcecie ;)
@edit: ok poprawione linki

cykus
16-03-2005, 19:14
Jak zawsze .... Wszystkie odpowiedzi takie same "widze x" itp.... jak raz jest powiedziane ze nic nie widac to chyba tez widac ze cos nie gra nie ? ;p

@topic

Harmonia ...... Podobnie jak inne swiaty non pvp.... Kazdy robi co chce ...(tez tam gram ;]--czekam na jakis nowy serwer to sie z kumplami przeniose;p)
Swiaty non pvp maja to do siebie ze jest tam haos -brak szacunku itp.
Ostatnio koles sie nasmiewal ze mnie ze mam 16 lvl (gralem akurat nowym pallem;p....ale olac takich ludzi -.- --przyszedl na harmonie bo na inncyh pvp go pk'owali .... :D )

Toomek
16-03-2005, 19:58
Harmonia ...... Podobnie jak inne swiaty non pvp.... Kazdy robi co chce ...(tez tam gram ;]--czekam na jakis nowy serwer to sie z kumplami przeniose;p)
Swiaty non pvp maja to do siebie ze jest tam haos -brak szacunku itp.
Ostatnio koles sie nasmiewal ze mnie ze mam 16 lvl (gralem akurat nowym pallem;p....ale olac takich ludzi -.- --przyszedl na harmonie bo na inncyh pvp go pk'owali .... :D )

lol wcale aż tak do końca nie jest. Zawsze znajda sie n00by których sie postraszy że jest się tutorem zagadujesz w tym czasie do innego kumpla i on z nim w inteligentny sporób gada tak że koleś sobei odpuszcza. albo inna metoda straszysz kogoś haknięciem w rozmowi mozesz wspomnąć o tych których haknołeś a w tym czasie umówić się z kumplem którego żekomo haknołeś i koles ma zonka.

ale i tak najgorsze jest dla mnie to że nie można sobie spokojnie poexpić. Bo jak się zagapisz to zbierają się sępy (czytaj looter) i zabieraja loot np z zamku w ab elvenbane. i jest tam 1 taka osoba która nei dosć że pod*******a loot z potworów to jeszcze luruje inne słabsze lvl na spotkanie z zerkiem hunterem albo innymi. Mog epowiedzieć że ten koleś ma 48 lvl knight i udziela się często tutaj nawet Lord...

Ale jest też rada na takich jak masz kumpli i tak paru usłyszy o poczynaniach takiego kolesia to nei wezmą go na żaden hunt ani questa. tak się stało w przypadku Hokax druid 103 lvl chyba który jako jedyny nie zrobil demon helmet questa bo żaden 100lvl + nie zgodził sie żeby poszedl z nimi. więc lepiej być uprzejmym na takich światach bo później to się odbije...

ps. sorka za błędy jak jakieś są ale się rozpisałem ale miałem natchnienie :P

Acid
16-03-2005, 20:07
Jak na mój gust pasowałobyto do "chcecie się powysmiewac z noobów? piszcie tu!" ale dobra, te nooby to są gatunki Polish Noobus pospolitus, gratz że na nie natrafiłeś, bo są niezłe, można się z nich powysmiewac ;)

<omg>

Evilus
16-03-2005, 22:20
@up(kilka postow):
teraaz tez pokazujecie troche swoja glupote... po co 50 razy pisac widze "X"
jak jedna osoba napisala to chlopak napewno to poprawi a jak nie to i tak wasze "komentarze" gow.no dadza... (teraz pewnie zacznie sie ze jestem noob i ze sie nieznam kochani polacy)

Stanton
16-03-2005, 23:08
No i fajnie sie bawili... też tak robie z kumplami jak nam sie nudzi....

Sadamq
16-03-2005, 23:23
A magiczna opcja Ignore ? Jeżeli jakiś ppl powie na mnie co kolwiek odrazu ma ignora i gówno mnie obchodzi ci bedzie robił. Ja zato mam taki luksus że gram na świecie pvp i ew. moge szurnąć takiemu low lvlwoi cfanaiczkowi z sd że ze sklepu biec bedzie szybciej nie gepard :P

Co do szkrinów - zawiodlem sie twoja postawa. Dales sie poniesc [ ty to Drakonis tak ? ] i sprowokować. A takich ludzi powinno sie odrazu ignorowac, a po runy pójśc do innego pobliskiego miasta....

Przemas
17-03-2005, 02:57
dziękuje za SSy , niedawno pan Gondimil chciał dołaczyć do nas znaczy Moonblades ... ;P takim zachowaniem udowodnił że na to nie zasługuje [ nie obrażająć 1 ownera tej postaci !!!! ]
A co do lootowania na swiatach non PvP to wcale tak zle nie jest ... ktoś wyląduje w świątyni raz czy dwa i mu sie odechce zbliżania do cudzych potworków ...

Sie mapes
17-03-2005, 07:30
'ow widac zdjecia ; ) No i niestety mowi sie ze brazylijczycy to noobki a jak widac polak potrafi (byc jeszce wiekrzym nobem) Ale jak wiadomo w tibi sa 3 rasy graczy (Tibijczycy, Nooby, Newbie =))

customer17
17-03-2005, 08:31
Jak na mój gust pasowałobyto do "chcecie się powysmiewac z noobów? piszcie tu!" ale dobra, te nooby to są gatunki Polish Noobus pospolitus, gratz że na nie natrafiłeś, bo są niezłe, można się z nich powysmiewac ;)

<omg>
OMG! twoja odpowiedz tutaj byla jak najbardziej nie na miejscu sam grasz na swiecie non pvp i co mi robiles? exp thiefowales mi dwarf soldiery i guardy no i oczywilscie je lootowales za co dostales black lista odemnie na securze (oczywiscie sie wypierales jak osiol skladajac false raporta co ci raczej nic nie da ;) no ale cóz... mozna i tak ) masz ich wiele wiec nie wypowiadaj sie na tematy noobow bo sam nim jestes... poprawil bys swoje zachowanie i chociaz przeprosil. to ze wryles mi sie na spocik dwarfow jak trenowalem to ci przepuscilem ale exp thiefowania i lootowania nie zniose. tlumaczyles sie glupim "szybko spieszy mi sie..." no nie....... nie pisz tu lepiej... ( nick "Accid Kamil" na securze to ten koles na black list of secura mzona latwo zobaczyc kto jaka ma osobowosc... w topicu warriorsow ten temat byl poruszony ;) )

@ Topic
dalej chyba nie musze komentowac wystarczy przeczytac to wyzej... na non pvp niestety tak jest ... ;( no ale szkoda mi zostawic 71 lvlek i isc na pvp pozatym moj net pozostawia wiele do zyczenia na pvp bym mial trudno uciec np przed pk... z moimi lagami :/
powiem jeszcze cos :P ostatnio wybieralem sie na kilka black knightow z kolega oczywiscie nie dalo sie nie spodkac noobka po drodze od paru dni na lodzi w carlin stoi koles blokujacy NPC'a... co z nim pcozac probowalismy przesunac... ale nie dalo rady... to go poprostu olalismy ;) wiecie co zrobil? speszyl sie koles heheh poprostu po 5 minutach odszedl moze na noobkow jest dobrze poprostu nie zwracac uwagi? ;)

Adamsik
17-03-2005, 08:59
Prawdziwe oblicze szlachty polskiej....

Dj Nekro
17-03-2005, 10:12
Oj ci polacy, już są gorsi od Brazylijczyków :berserk:

Stalmir
17-03-2005, 10:14
LOL Rotfl... Chyba o czyms zapomnailes ze to ty zaczeles nas spamowac i wypychac ze sklepu a my sie wkurzylismy i zrobilismy to samo... I chyba sam zapominasz ze lurujesz, kradniesz i noobujesz.... Wiem ze zazdroscisz mi lvl bo sam takiego niepotrafisz zrobic...... Zal mi ciebie..

My niekradniemy jak twoj kolega Toorm i trzymamy sie razem jak ktos nam cos robi to bronimy kolegow...

Aha Wklej ss co ty robiles bo dokladnie tak samo.. Jak ty mi, tak ja tobie...

Pozdrowienia dla thiefow z harmoni!! A w szczegulnosci dla: Poohatek of Bhaal, Lyonis, Toorm, Fooksik Hools!! Oraz dla lurerow: Lord Draqkonis, Piastus Knight, Wild Lukasz Paladyn, Fooksik Hools i wiele, wiele, wiele wiecej!

Też gram na Harmoni i jedna rada jak zobaczycie Stalmira... wyłączcie Priv Msg i wogóle sie nie odzywajcie bo zaraz bedzie "pedal","co za nOOb!" on nie umie grac a mysli ze jest najlepszy tak naprawde to ciota gdyby to bylo Pvp to juz mial rooka...
Uwaga na Stalmira bo to nOObek i wogóle zacznie sie pluć jak cos do niego powiecie...

hmm.. rooka? Chyba mowisz o sobie.... A od noobow wyzywam tych co mi potowry od trenienia rozwalaja albo spamoja bo widza 60 lvl <plx daj equ plx! daj jakas bron plx!> Albo ci ktorych nie przyjelem do gildi mnie wyzywaja to ja ich tez :] A moze zobaczyles swoj nick na liscie thiefow i lurerow i dlatego mnie wyzywasz?

Rzecz ktora w****ia na tym forum: Ktos ze slabym lvl chwali sie ze zabil np: draga to go wyzywaja od noobow, ktos o kims cos napisze to juz 100 postow o tym samymy, jakis high lvl wklei zdjecie lub da filmik to juz 100 osob lize dupe z nadzieja ze im da cos w tibi.

Teraz przesadziles. Oskarzaj sobie kazdego. Ale od******* sie od Toorma! Mowisz na tych slynnych thiefow nooby bo napewno nie potrafisz sie przed nimi obronic. Nie masz prawa oskarzac moich kolegow bo niemasz na to nawet ksztyny dowodu, wiec zastanow sie nad tym co mowisz.

Ps.
Jesli nawet on zaczol to ty oczywiście musiales mu sie tym samym odplacic jak przystalo na "Wielkiego Pogromce Noobow"??

Po co dowody jak on sam sie do tego przyznal -.- Wielki pogromca noobow? to chyba twoje chore urojenie. Nikt ktory sie tutaj wypowiadal niezna mnie w tibi wiec jak mozecie cos gadac jak mnie nieznacie? Niewiem jak ktos wypycha ciebie naokraglo ze sklepu mozna sie wkurzyc chyba i kupuje runy 10 min ;) Jest taka grupa paru osob na harmoni ktora sie uwziela na mnie bo robie szybciej lvl od nich albo ich nieprzyjelem do gildi ;)

Hahaha!
Fajnych się żeczy dowiedziałem o liderze gildii co się baaardzo n00bów wystrzegał, no nie stalmir? :evul:
Oj nieprzyjelem do gildi nowa postacia to sie obraziles? Straszne...

worior of shadow
17-03-2005, 10:33
MUHAHAHAHAHA dobre na prawde dobre :) :) :) :)
to mnie niezle rozśmieszyłeś :P

więcej takich fotek
MUHAHAHAHAHAHAHAHAH :p :p

qqqba
17-03-2005, 10:57
Też gram na Harmoni i jedna rada jak zobaczycie Stalmira... wyłączcie Priv Msg i wogóle sie nie odzywajcie bo zaraz bedzie "pedal","co za nOOb!" on nie umie grac a mysli ze jest najlepszy tak naprawde to ciota gdyby to bylo Pvp to juz mial rooka...
Uwaga na Stalmira bo to nOObek i wogóle zacznie sie pluć jak cos do niego powiecie...

Belefiz
17-03-2005, 13:24
Ehhh ci polacy. Nikt tego nie zmieni że polacy to nooby(oczywiście nie wszyscy). Najwyraźniej ten gość miał 11-13 lat i nie wie co to kulturalne wysławianie się.

Acid
17-03-2005, 14:26
Pan customer17 pokazał swój iloraz inteligencji okłamując wszystkich forumowiczów zdaniem na mój temat, ja też cie nie lubie ale nie kłamie pisząc "zabijał mi dwarfy" już lepszej wymówki nie szło wymyślić...

szoz
17-03-2005, 14:56
Hahaha!
Fajnych się żeczy dowiedziałem o liderze gildii co się baaardzo n00bów wystrzegał, no nie stalmir? :evul:

Ice^Cube
17-03-2005, 15:25
Oj ci polacy, już są gorsi od Brazylijczyków :berserk:

A co wy wiecie o Brazylijczykach ?!?! Spotkaliscie 10 w zyciu, ktorzy robia tylko runy i krzycza "Frii Itengs", kazda nacja w tej grze ma kilkudziesieciu dobrych graczy, a reszta to newbe (czyli Ci co po prostu sie pytaja bo nie wiedza) i noobow, ktorzy potrafia tylko krytykowac, marudzic, krasc i w****iac ogolnie swoim zachowaniem. Osobiscie 90% moich kolesi na Aurerze to Szwedzi i czesto pytaja sie mnie dlaczego wiekszosc Polakow zachowuje sie tak jakby byli wlascicielami tibi. Wiec zanim ktos z Was zacznie krytykowac kogokolwiek, niech najpierw popatrzy na samego siebie.

Yours Joixazi

Adamsik
17-03-2005, 15:32
Teraz przesadziles. Oskarzaj sobie kazdego. Ale od******* sie od Toorma! Mowisz na tych slynnych thiefow nooby bo napewno nie potrafisz sie przed nimi obronic. Nie masz prawa oskarzac moich kolegow bo niemasz na to nawet ksztyny dowodu, wiec zastanow sie nad tym co mowisz.

Ps.
Jesli nawet on zaczol to ty oczywiście musiales mu sie tym samym odplacic jak przystalo na "Wielkiego Pogromce Noobow"??

Po co dowody jak on sam sie do tego przyznal -.-
Bardzo dziwne ze tobie sie przyznal a mi nie...
Ps2.
Hobbit znowu okradziony...
Buhehehehe... Ten nubas nigdy sie niczego nie nauczy.
Gratz dla Lyonisa :D

Jerkov Thundersword
17-03-2005, 15:52
A ja to widzę... ale nie chcę tego widzieć, bo już wiele razy to widziałem... :(

Palmir
18-03-2005, 09:06
A kto jest bez grzechu?

Powiem wam ze kazdemu moze sie zdazyc gorszy dzien, a wiekszosc osob na tym forum nie zna Stalmira i nie mozecie sie wypowiadac na jego temat. Jesli nawet postapil zle to chyba nawet lepiej troche kogos powyzywac niz zlurowac na niego potwora albo okrasc. STALMIR jest jednym z najuczciwszych ludzi na Harmonii (Jedynym?), ludzie maja do niego poteznie zaufanie, a on ich nigdy nie zawodzi. Czasami ma zawalone cale dnie huntami bo pomaga jakims low lvl, ktorzy go prosza np. o pobloczenie draga. Prawie wszyscy, ktorych do tej pory znalem na Harmonii okazali sie thiefami, oprocz Stalmira.

P.S Mnie tez by wqurwilo jakby ktos 10 minut kupywal runy, a u nas nie pogrozisz smiercia to musisz kolesia po prostu wypchac :/

Lord KATuxo
18-03-2005, 12:54
Ja nie wiem jak mozecie powtarzac 20 postow pod rzad ze widac X.
Poczekajcie chwile jesli kolo ma mozliwosc to to poprawi, wystarczy ze jedna osoba napisze ze zamiast screenow widax ,,X".
@ topic
Nie spodziewalem sie czegos innego.
Osoby powtarzajace posty 3 po 3 potwierdzaja rozgarnietosc polakow i napalaja sie na bezsensowne nabijanie postow.

Nozuman
19-03-2005, 07:58
co do wypowiedzi stalmira - tylko ze ja nie luruje, chyba ci sie cos przysnilo, moze poprzedni owner, zreszta mam gdzies co sobie o mnie myslisz :D
mam ignore permamently na tych 4 noobow... a tak przy okazji ja nie zaczalem nikomu spamowac ty zreszta tez ale hobbit to noob i mistrz w spamowaniu...
BTW: gratz dla Lyonisa \,,,/ ^^ \,,,/
@ palmir. ciebie na pewno nie oszukal... i wiem ze to wkurzajace no ale pomysl czy nie bylo by wkurzajace jeszcze bardziej gdybym kupil runy a polowa by byla na ziemii, wszyscy by sie rzucili... noobs

Palmir
19-03-2005, 08:59
co do wypowiedzi stalmira - tylko ze ja nie luruje, chyba ci sie cos przysnilo, moze poprzedni owner

Account treading? Reaported!!!

@ palmir. ciebie na pewno nie oszukal... i wiem ze to wkurzajace no ale pomysl czy nie bylo by wkurzajace jeszcze bardziej gdybym kupil runy a polowa by byla na ziemii, wszyscy by sie rzucili... noobs

Wiec sie wydalo, dales hi i zaczeles porzatkowac plecak, OJ NIE LADNIE!!!

Stalmir
19-03-2005, 09:07
co do wypowiedzi stalmira - tylko ze ja nie luruje, chyba ci sie cos przysnilo, moze poprzedni owner, zreszta mam gdzies co sobie o mnie myslisz :D
mam ignore permamently na tych 4 noobow... a tak przy okazji ja nie zaczalem nikomu spamowac ty zreszta tez ale hobbit to noob i mistrz w spamowaniu...
BTW: gratz dla Lyonisa \,,,/ ^^ \,,,/

HaHa! Jasne rzucilem sie na runy rotfl! Po co mi? Bede se hmm knightem robil -.- Ja przyszedlem pomoc hobbitowi bo mi mowil ze ktos blokuje npc ze nieda sie nic kupic i wypycha ze sklepu a ty zaczeles nas wwszystkich wyzywac to my tez cie zaczelismy -.- LOL! Ty myslisz ze ja kradne? LOL! Znajdz mi chociaz jedna osobe ktora okradlem :) Nieznajdziesz... No chyba ze ja przekupisz zeby klamala ;)

Mhm.. Stalmir ztobą nigdy nic nie wiadomo.. Może i na runki jak halabardą z cyca sie podniecasz..
@ Palmir
Niby taki uczciwy a za GH nikt mu nie chciał zapłacić

Jak wylatuje jedynasta halabarda z cyca w ciagu paru godzin to dla mnie to cos. Ty pewnie bogaczu wyzuczasz halabardy dlatego masz... gorsze equ LOL. A co ma uczciwosc a to ze ludzie niemaja kasy na GH??

A co miał brata oszukiwać? Pewnie starszy jesteś i się bał. ;)

Znajdz kogos kogo okradlem :) Nieznajdziesz. No chyba ze przekupisz ;) A ty nieluruj gaurdow na ludzi co trenuja ;)

Oj jaki ty swiety, jeszcze jak w tej starej szlachcie byłem, powiedzialem do Palmira (gral wtyedy Johny Fast Handem) siema to ten odpowiedzial ze mu przeszkodzilem macro nastawiać... No kto tu taki swiety jest to ja nie powiem...

WOW! Jakie macro? Zdradzisz nam jakie wymysliles? Widze ze cale MMOH sie uwzielo na mnie ;) To chyba za sprawa tego ze w kilka dni zrobilem lepsza gildie niz oni przez pol roku... :) Albo... maja obsesje niszczenia ludzi ;)

Ponawiam prośbę o wprowadzenie kary śmierci za wszelki przejaw głupoty... na rl, w internecie i gdzie tylko komuś uda się być chamskim, wyzywać bez powodu, "zawieśniaczyć"... kara of course in rl.
Pozdro

No to trza zabic Dragkonisa za blokowanie npc, przezywanie moich rodzicow i wypychanie ludzi ze sklepu ( ja osobiscie niezywie do niego jakiejs wielkiej urazy :P) :] Ja moze sie niepotrzebnie posluzylem tym samym i zaczelem jego wyzywac :/ Aha i MMOH cale usmiercic za obsesje na moim punkcie :]

Medayer-SD
19-03-2005, 09:32
OMG! twoja odpowiedz tutaj byla jak najbardziej nie na miejscu sam grasz na swiecie non pvp i co mi robiles? exp thiefowales mi dwarf soldiery i guardy no i oczywilscie je lootowales za co dostales black lista odemnie na securze (oczywiscie sie wypierales jak osiol skladajac false raporta co ci raczej nic nie da ;) no ale cóz... mozna i tak ) masz ich wiele wiec nie wypowiadaj sie na tematy noobow bo sam nim jestes... poprawil bys swoje zachowanie i chociaz przeprosil. to ze wryles mi sie na spocik dwarfow jak trenowalem to ci przepuscilem ale exp thiefowania i lootowania nie zniose. tlumaczyles sie glupim "szybko spieszy mi sie..." no nie....... nie pisz tu lepiej... ( nick "Accid Kamil" na securze to ten koles na black list of secura mzona latwo zobaczyc kto jaka ma osobowosc... w topicu warriorsow ten temat byl poruszony ;) )

@ Topic
dalej chyba nie musze komentowac wystarczy przeczytac to wyzej... na non pvp niestety tak jest ... ;( no ale szkoda mi zostawic 71 lvlek i isc na pvp pozatym moj net pozostawia wiele do zyczenia na pvp bym mial trudno uciec np przed pk... z moimi lagami :/
powiem jeszcze cos :P ostatnio wybieralem sie na kilka black knightow z kolega oczywiscie nie dalo sie nie spodkac noobka po drodze od paru dni na lodzi w carlin stoi koles blokujacy NPC'a... co z nim pcozac probowalismy przesunac... ale nie dalo rady... to go poprostu olalismy ;) wiecie co zrobil? speszyl sie koles heheh poprostu po 5 minutach odszedl moze na noobkow jest dobrze poprostu nie zwracac uwagi? ;)

taaak, sam znam kilku na tym forum co wlasnie udaja ze sa obeznani a tak naprawde to ja wole 3 godziny tlumaczyc na czym polega trening np. rycerzem niz noobom gadac zeby zamkneli morde :P

Pentomon
19-03-2005, 16:15
Mhm.. Stalmir ztobą nigdy nic nie wiadomo.. Może i na runki jak halabardą z cyca sie podniecasz..
@ Palmir
Niby taki uczciwy a za GH nikt mu nie chciał zapłacić

Wypas
19-03-2005, 16:33
A kto jest bez grzechu?

Powiem wam ze kazdemu moze sie zdazyc gorszy dzien, a wiekszosc osob na tym forum nie zna Stalmira i nie mozecie sie wypowiadac na jego temat. Jesli nawet postapil zle to chyba nawet lepiej troche kogos powyzywac niz zlurowac na niego potwora albo okrasc. STALMIR jest jednym z najuczciwszych ludzi na Harmonii (Jedynym?), ludzie maja do niego poteznie zaufanie, a on ich nigdy nie zawodzi. Czasami ma zawalone cale dnie huntami bo pomaga jakims low lvl, ktorzy go prosza np. o pobloczenie draga. Prawie wszyscy, ktorych do tej pory znalem na Harmonii okazali sie thiefami, oprocz Stalmira.

P.S Mnie tez by wqurwilo jakby ktos 10 minut kupywal runy, a u nas nie pogrozisz smiercia to musisz kolesia po prostu wypchac :/

A co miał brata oszukiwać? Pewnie starszy jesteś i się bał. ;)

Sharphis de'Moon
19-03-2005, 16:50

Oj jaki ty swiety, jeszcze jak w tej starej szlachcie byłem, powiedzialem do Palmira (gral wtyedy Johny Fast Handem) siema to ten odpowiedzial ze mu przeszkodzilem macro nastawiać... No kto tu taki swiety jest to ja nie powiem...

next great sorcerer
19-03-2005, 17:42
Ponawiam prośbę o wprowadzenie kary śmierci za wszelki przejaw głupoty... na rl, w internecie i gdzie tylko komuś uda się być chamskim, wyzywać bez powodu, "zawieśniaczyć"... kara of course in rl.
Pozdro

Lyonis
19-03-2005, 17:48
Dzięki Nozuman I Adamsik.
To było nic trudnego ponieważ ten "noob" powiedział mi , że noobów sie okrada... :o

Wypas
19-03-2005, 18:20
Hobbitowi się należało miał mc bez keylogerów to go w tibi okradli ;)

Lyonis
19-03-2005, 18:45
http://img.photobucket.com/albums/v605/Lyonis/Co347.jpg

LOL omg

Isherwood
19-03-2005, 20:12
Stalmir jeśli myślisz, że ktoś ma obsesję na twoim punkcie to musze cie zawieśc...
Ty chyba masz jakąś manie przesladowczą ;)
W ogóle to przestań pier..... o tym, że wszyscy ci czegoś zazdroszcza i za to się na ciebie uwzięli.
Czego niby ci zazdroscic? levela ?(ten ~60lvl to nie jest nic nadzwyczajnego) gildi ?[tak ty i twoja szlachta -.-'](nie ujmujac niektórym, bo są tam w porządku ludzie którym bardzo się dziwie, że jeszcze tam siedzą)
Ja tam osobiscie nie widzę nic godnego zazdrości.
A co do ciebie to nie mam słów...pokazałeś swoje prawdziwe oblicze ^.-
Reasumując...rada na przyszłość dla ciebie... nie myśl, że jesteś kimś wyjatkowym bo nim nie jesteś, takie wywyższanie sie swiadczy tylko o tobie.
Aha no i nie obrażaj kogoś kto na to nie zasługuje lepiej pomyśl nad tym co sam robisz.

Pentomon
19-03-2005, 20:43
Stalmir jeśli myślisz, że ktoś ma obsesję na twoim punkcie to musze cie zawieśc...
W ogóle to przestań pier..... o tym, że wszyscy ci czegoś zazdroszcza i za to się na ciebie uwzięli.
Czego niby ci zazdroscic? levela ?(ten ~60lvl to nie jest nic nadzwyczajnego) gildi ?[tak ty i twoja szlachta -.-'](nie ujmujac niektórym, bo są tam w porządku ludzie którym bardzo się dziwie, że jeszcze tam siedzą)
Reasumując...rada na przyszłość dla ciebie... nie myśl, że jesteś kimś wyjatkowym bo nim nie jesteś, takie wywyższanie sie swiadczy tylko o tobie.
Aha no i nie obrażaj kogoś kto na to nie zasługuje lepiej pomyśl nad tym co sam robisz.
W 100% popieram!

--==Jexemo==--
19-03-2005, 20:50
Na początku wypowiedzi chciałbym wręczyć :cup: dla Lyonisa... on już wie za co... :evul:
Stalmir i ta cała jego gildia "Szlachta Polska" (prawie cała) jest upokorzeniem dla Polaków...
Te załączone sski wykazują całą prawdę o tej gildii...
Stalmir... czym Ty się tak zachwycasz ??!! Swoim mlvlem ?? O.O buahahahahaha!!! idź pograj w bierki podwodne przez telefon.... może przynajmniej w tej grze nikogo nie bedziesz wkur.... denerwował....

Palmir
19-03-2005, 22:27
@Lyonis

No ja sie hobbitowi nie dziwie zwarzajac na to co mu zrobiles. Gz g-legow, miales je wczesniej czy to sa legi Hobbita?

@Cale MMoH

Co nasza gildia wam zrobila? Bo to stal sie temat MMoH + paru gosci co sie wtraca vs. Szlachta Polska. Jak juz mamy siebie oskarzac to zapraszam na forum szlachty (Moze sie dowiemy cos nowego o czlonkach).

Pamiectajcie: TO MY JESTESMY NAJGORSI, HAHAHA. PRZYNAJMNIEJ W CZYMS JESTESMY NAJLEPSI :>

Pentomon
19-03-2005, 22:36
@Lyonis

No ja sie hobbitowi nie dziwie zwarzajac na to co mu zrobiles.

@Cale MMoH

Co nasza gildia wam zrobila? Bo to stal sie temat MMoH + paru gosci co sie wtraca vs. Szlachta Polska.

Pamiectajcie: TO MY JESTESMY NAJGORSI, HAHAHA. PRZYNAJMNIEJ W CZYMS JESTESMY NAJLEPSI :>
Ta gorszych juz nie bedzie? :P

Lyonis
19-03-2005, 23:01
@Cale MMoH

Co nasza gildia wam zrobila? Bo to stal sie temat MMoH + paru gosci co sie wtraca vs. Szlachta Polska. Jak juz mamy siebie oskarzac to zapraszam na forum szlachty (Moze sie dowiemy cos nowego o czlonkach).

Jaki mmoh? Przecierz ta gildia już od jakiegoś czasu leży, a w czasach swojej świetności wszyscy chcieliście do niej się dołączyć.Gildia była mała i wszyscy bardzo dobrze sie znali i rozumieli, a co do szlachty to co chwile kogoś wydupiacie i przyjmujecie byle kogo a potem macie.Pozatym szlachta jest wielką gildią i mało ludu sie w niej wogole zna.

Palmir
19-03-2005, 23:06
Jaki mmoh? Przecierz ta gildia już od jakiegoś czasu leży, a w czasach swojej świetności wszyscy chcieliście do niej się dołączyć.

Ja ze Stalem bylismy w niej tylko na poczatku, ale poznalismy sie na pentomonie.

Gildia była mała i wszyscy bardzo dobrze sie znali i rozumieli, a co do szlachty to co chwile kogoś wydupiacie i przyjmujecie byle kogo a potem macie.Pozatym szlachta jest wielką gildią i mało ludu sie w niej wogole zna.

Nom, czlowiek popelnia bledy. Ale trudno nie popelniac jak ktos przez pol roku zgrywa uczciwego a nagle okrada przyjaciela (wiesz o czym mowie?). Wogole stal planuje CIECIA i podwyzszenie wymagan :>

Pentomon
19-03-2005, 23:10
O wypraszam sobie nie ja podniecałem się halabardami.

Lyonis
19-03-2005, 23:16
Nom, czlowiek popelnia bledy. Ale trudno nie popelniac jak ktos przez pol roku zgrywa uczciwego a nagle okrada przyjaciela (wiesz o czym mowie?).

Przyjaciela to się zna raczej troche dłużej niż 2-3 tygodnie co;>??
Pozatym obrażał moich kumpli a przyjaciel by tego nie zrobił co;>??
Chyba , że twoi przyjaciele kłócą sie z twoimi innymi kumplami/Przyjaciółmi i wyzywają się nawzajem co pokazuje 1 ss.Moim skromnym zdaniem przyjaciele tak nie robią.

A pozatym Hobbit jest pierwszą osobą okradzioną przezemnie i nigdy bym tego nie zrobił gdyby on był inny i zachowywał sie normalnie a nie np. stoi polak na małym levele<jakiś newbie> i zamiast mu pomóc to go wyzywa od "noobów".

Ps. Po tym co się stało na drugi dzień pisało do mnie około 50 osób których wogóle nie znałem i mi gratulowało i dziękowało O.o czyżby nie tylko mi hobbit podpadł :evul: :evul:

Rovenka
19-03-2005, 23:54
Och, panowie, panowie... Tak się przypatruję tej jakże "interesującej" wymianie zdań... I mam wrażenie, że takim rzucaniem na siebie oskarżeń i hmm... wyzwisk do niczego nie doprowadzicie. Ta rozmowa spełniła już swoje zadanie. Ujawniła pare szczegółów o niektórych osobach, pokazując ich prawdziwe - niekoniecznie chwalebne - oblicze. I dobrze, niech ludzie wiedzą. Skoro to nie jedyny przypadek takiego zachowania (do tego w tym wypadku są namacalne dowody), to chyba nietaktownym jest się tego wypierać. Nie na miejscu jest chyba też dalsze prowadzenie tej żenującej wojny na słowa >,>...
Co do MMOH... to była to (w cudzysłowiu "była", bo obecnie przeżywa niemały kryzys) gildia, która dawała przykład innym polskim gildiom. Miała jakieś zasady, nie przyjmowali byle kogo. Żal mi teraz byłego lidera, Skolsa, że przez uwagi osób z SP odszedł od nas. Nie wyrabiał już przez plotki, sam się do tego przyznał. Miło to tak potem... Ludzie, nie mieszajcie z gnojem tych, którzy powinni być dla Was przykładem! Ale, zresztą... róbcie tak dalej. Potem słyszy się tylko o różnych śmiesznych "aferach", że ktoś kogo przyjęto i komu zaufano okradł pozostałych członków gildii... Tylko spytać się pierwszego lepszego członka o to, ilu zna ludzi ze swojej gildii. Jego odpowiedź może być conajmniej zabawna, ale też w pewnym sensie smutna. W każdym razie - mnie by nie zdziwiła, jeśli chodzi o SP.

Gukoz
20-03-2005, 00:08
Ale fajnie sie czytało ... ( po pysiu ... pentomon bedzie wiedział o co chodzi )
A ja dzisiaj zlootowalem c shield i 2x war hammer na hero i co ? :D

Rovenka
20-03-2005, 00:16
Oj.... uwarzaj na czytanie takich rzeczy po Pysiu =P... Będziesz mieć koszmary w nocy xP.
Idę, nie mogę już na to patrzeć. Aha, i jeszcze raz, gratulacje dla Stalmira. Dorobiłeś się ładnej opinii ;P heh.

Hoxivor
20-03-2005, 02:02
dobre screeny, a te noby na mojej kochanej harmonii sa znane :] mi robili o samo

Matt
20-03-2005, 02:51
Ale fajnie sie czytało ... ( po pysiu ... pentomon bedzie wiedział o co chodzi )
A ja dzisiaj zlootowalem c shield i 2x war hammer na hero i co ? :D

ta sellnij tego c shielda :> bo czekam na te 7k :D

a co do sprawy karzdy może być noobem ale na swuj sposub :)

Qkobra-Rubera
20-03-2005, 03:00
Spox Hobbit ma juz hacka xD tak jak kilka osub :]

qqqba
20-03-2005, 07:35
A kto jest bez grzechu?

STALMIR jest jednym z najuczciwszych ludzi na Harmonii (Jedynym?), ludzie maja do niego poteznie zaufanie, a on ich nigdy nie zawodzi. Czasami ma zawalone cale dnie huntami bo pomaga jakims low lvl, ktorzy go prosza np. o pobloczenie draga. Prawie wszyscy, ktorych do tej pory znalem na Harmonii okazali sie thiefami, oprocz Stalmira.

Stalmir jest uczciwy ?! Huahuaha przecież to kretyn !! A ty tylko dlatego tak piszesz bo jestes jego bratem =P Stalmir to najwieksz Thief zaraz poza Poochatek of Bhaal i Sir Gukozem... STALMIR TO THEIF
Ps.Hymn szlachty =P
Walcze za honor,
Walcze za rodzine,
Walcze za przyłaciół,
Walcze za CIASTKA!

Stalmir
20-03-2005, 09:22

No to dlaczego tak sie na mnie uwzieliscie??? No powiedzcie chyba ze sie boicie. Jakbyscie niemieli obsesji tobyscie cala gildia niewyzywali mnie jak mnie spotkacie :) Wogule niemam zielonego pojecia o co wam chodzi. Koles nawyzywal moich rodizcow i mnie a ja go tez i jakis wielki skrzywdzony teraz na tym forum. To wy zaczeliscie jakby ta wojne! Ja zadnej wojny niechcialem ale wy tak!

Opinie wy mi taka zrobiliscie.

@ UP

LOL theif... Nierozsmieszac mnie plx...... Pentomon zrobiles to co chciales shanbiles mnie ;) Mozna powiedziec ze odniosles sukces! Gratulacje! Od dawna tego chciales i udalo sie. Ja sie tym nieprzejmuje bo niema czym ze pare idiotow co mnie nigdy niewidzialo gada ze kradne omg.... :P Podneicam sie halabarda..... niewiem czy pisanie ze wypadla mi kolejna halabarda to podniecanie sie. Niebede tu juz nic pisal bo to juz idiotyczne... wogule cala sprawa idiotyczna :P Niemartw sie Pentomon ja i tak niezrezygnuje z tibi chociaz bys tego chcial ;) Pewnie po mojej wypowiedzi posypie sie wiele postow ;)

Palmir
20-03-2005, 10:00
Stalmir jest uczciwy ?! Huahuaha przecież to kretyn !! A ty tylko dlatego tak piszesz bo jestes jego bratem =P Stalmir to najwieksz Thief zaraz poza Poochatek of Bhaal i Sir Gukozem... STALMIR TO THEIF
Ps.Hymn szlachty =P
Walcze za honor,
Walcze za rodzine,
Walcze za przyłaciół,
Walcze za CIASTKA!

Jak znajdziesz chociaz jedna osobe, ktora okradl to jestes dobry. Widac, ze nie warto na tym swiecie byc uczciwym. STAL! Od jutra kradniemy i oszukujemy! ;)

@Do tego pana co ponizej ;)

MC? Nigdy!!!

Wypas
20-03-2005, 10:29
Jak znajdziesz chociaz jedna osobe, ktora okradl to jestes dobry. Widac, ze nie warto na tym swiecie byc uczciwym. STAL! Od jutra kradniemy i oszukujemy! ;)

Ty nie musisz zaczynać oszukiwać bo już to robisz używając mc czy macro. Sam się do tego kiedyś przyznałeś.

Isherwood
20-03-2005, 14:14
No to dlaczego tak sie na mnie uwzieliscie??? No powiedzcie chyba ze sie boicie. Jakbyscie niemieli obsesji tobyscie cala gildia niewyzywali mnie jak mnie spotkacie :) Wogule niemam zielonego pojecia o co wam chodzi. Koles nawyzywal moich rodizcow i mnie a ja go tez i jakis wielki skrzywdzony teraz na tym forum. To wy zaczeliscie jakby ta wojne! Ja zadnej wojny niechcialem ale wy tak!
Wydaje mi się, że już mówiłem, że nikt się na ciebie nie uwziął...
A to, że prawda w oczy kole to już inna sprawa, skoro tyle osób tak mówi na twój temat to coś w tym musi chyba być nie ?
Po za tym nie wiem czy ktoś cię wyzywa mi nic o tym nie wiadomo, ale jeśli nawet to zasłużyłeś sobie na to swoimi słowami na temat MMoH, która nic ci nie zrobiła, a to, że fakty są nie na twoja rękę nie znaczy, że musisz z siebie tutaj robić biednego, skrzywdzonego człowieka, na którego wszyscy się uwzięli, wszyscy są przeciwko tobie i wszyscy kłamią na twój temat...

Pentomon
20-03-2005, 15:43
Ishuś poprawka :P ja się na niego uwziąłem. Ale czy to moja wina? :P

soldiier
20-03-2005, 18:26
Wogule niemam zielonego pojecia o co wam chodzi. Koles nawyzywal moich rodizcow i mnie a ja go tez i jakis wielki skrzywdzony teraz na tym forum. ;)

W takiej sytuacji trzeba takiego kogoś zjechać... To jest zwykła kłotnia między dwoma graczami, po co robicie z tego problem :|

Swiety-Mikolaj
20-03-2005, 18:42
Chciałem powiedzieć że wybuchła tu idiotyczna wojna . Kiedy Dragkonis najechał na Stala i jego qmpli ten zaczął bluzgać i mieszać w to bagno innych (m.in. MoHH). Wogóle chciałem powiedzieć że "nowa" Szlachta Polska to jedno wielkie bagno do którego nie warto wchodzić. Każdy stara się wykorzystać okazję by okraść kogoś ze swojej gildii. Co uczciwsi chcą odejść z tej gildii. stalmir ty chyba masz jakieś psychiczne urojenia. Aha i popieram Dragkonisa . Wreszcie ktoś się wziął za takich jak Stalmir.

soldiier
20-03-2005, 18:58
Co do tego. Kolega ostatnio do mnie mówi: 'o qsar jestes w polskiej szlachcie! Mówią ze to jedna z najlepszych gildii na tym servie' Kazdy mowi ze to jedna z tych leprzych gildii. Stalmir jest jego liderem, nie jest on noobem ani thiefem, i sie odpier****** od niego!

Pentomon
20-03-2005, 19:05
Najlepsze są Moonblady ale to szczegół. A jeżeli SP jest najlepsza to ja mam zakręcony świnśki ogonek i skrzydełka.

Wypas
20-03-2005, 19:20
Co do tego. Kolega ostatnio do mnie mówi: 'o qsar jestes w polskiej szlachcie! Mówią ze to jedna z najlepszych gildii na tym servie' Kazdy mowi ze to jedna z tych leprzych gildii. Stalmir jest jego liderem, nie jest on noobem ani thiefem, i sie odpier****** od niego!

szlachta polsa to grupka pedałków która trzyma sie razem( bluzga innych , znęca się nad nimi) + przypadkowi nieśwaidomi gracze którzy po jakimś czasie odchodzą z tej parodi gildi

Słyszałem o kradzieżach w gildiach ale to są poszczególne przypadki ale u was jest ich zbyt dużo.

W szlachcie była już pewnie połowa Polaków grająca na Harmoni. ;)

--==Jexemo==--
20-03-2005, 19:40
ej koledzy... czemó tak nielóbicie szlahty polskiej ?? pszeciesz to jest najlebsza gildia jaką widziałem. hciałbym w niej być. słyszałem rze hodzą na qwesty i że kul gildia wogule...stalmir to muj idol... lubiem go.... i nie mufcie rze stalmit kogoś pszezywa... on tak by nikty nie zrobił....

Jaskot
20-03-2005, 21:34
ej koledzy... czemó tak nielóbicie szlahty polskiej ?? pszeciesz to jest najlebsza gildia jaką widziałem. hciałbym w niej być. słyszałem rze hodzą na qwesty i że kul gildia wogule...stalmir to muj idol... lubiem go.... i nie mufcie rze stalmit kogoś pszezywa... on tak by nikty nie zrobił....

Powiem tylko tyle... Mam nadzieje że ten post to żart :P
(i nie chodzi tylko o ortografie :/)

Rose~
20-03-2005, 21:38

Czy ty chodzisz do 1 klasy szkoły podstawowej?

Cruel Master Boa
20-03-2005, 21:43
kasuja wszystkie posty powod w podpisie

Isherwood
20-03-2005, 21:46

http://img.photobucket.com/albums/v600/Wypas/cool/UO0027.jpg

I Kto to mówi ? ;)

@Palmir
No już nie twoja bo sprzedałeś :P

Palmir
20-03-2005, 21:47
Ja was naprawde prosze, nie zasmiecajmy forum. Zapraszam na nasze forum: http://szlachta.hk.pl, zrobilem specjanie dzial "Skargi" gdzie mozecie sie do woli wyrzyc na nas :) Ja tez osobiscie chcialbym sie dowiedziec o rzekomych wybrykach pana Fireblade :)

czesc z nich to zgraja jednych z najwiekszych thief'ow [na masowa skale]
Prosze o wiecej przykladow, oczywiscie juz na naszym forum. Wziela mnie ochota na sprzatanie ;)

@Lyonis

Sorry, ze cie wyrzucilismy :) Takiego thiefa jak ty nam brakuje do kolekcji :P

@UP

Palmir to juz nie moja postac, a ban za to ze pewien pan madrala wysylal na trade ze sprzeda postac na jakims tam serwie ;) Nie dokonca nie moja bo okaziciej zrezygnowal z kupn
a, ale bana mi zrobil :/

@Stalmir
Dlaczego ty wszytkich wyzywasz od idiotów a sam nie jestes lepszy przykładem może byc nazw twojego chara na celeście stworzyłeś go chyba dlatego żeby pełnić tam ważną funkcje społeczną ;)

Heh, nie miales juz co wymyslic :P

Wypas
20-03-2005, 22:19
@Stalmir

Dlaczego ty wszytkich wyzywasz od idiotów a sam nie jestes lepszy przykładem może byc nazw twojego chara na celeście stworzyłeś go chyba dlatego żeby pełnić tam ważną funkcje społeczną ;)

http://img.photobucket.com/albums/v600/Wypas/cool/UO0026.jpg

Lyonis
20-03-2005, 22:24
@Lyonis

Sorry, ze cie wyrzucilismy :) Takiego thiefa jak ty nam brakuje do kolekcji :P

Chyba chciałeś powiedzieć, że takich thiefów wam nie brakuje a propo to ja "ukradłem" to thiefowi więc co za róznica :D .Przecież okraść złodzieja to nie grzech.

Rose~
20-03-2005, 22:32
Chyba chciałeś powiedzieć, że takich thiefów wam nie brakuje a propo to ja "ukradłem" to thiefowi więc co za róznica :D .Przecież okraść złodzieja to nie grzech.

No własnie Hobbit Fireblade sam mi ukradł item!!
To ***any thief!

OLOL
21-03-2005, 18:57
Lyonisowi gratulowała masa osób po tym jak okradł tego małego debilka :P.
Nie lubie szlachty, ale najbardziej nielubię Hobbita kradnie,klnie,wyzywa.
Szlachta polska zhakowała min Grizliego Zapylacza, a potem sie nim bawiliście. Ej Hobbit myślisz, że to nie był pokaz debilstwa wejść do dp i pochwalić się kumplowi, że haknęliście grizliego ? Jeszcze powiedziałeś: Ej to ja Hobbit Zhakowaliśmy tę postać. Dziwię się że ty jeszcze w tej gildii jesteś.
Potem jeszcze zrzucałes winę na innych jak ci zmroziło du**** nie ?
ostatnio dowiedziałem się, że to Mistrz Neo, Wild Lukasz Paladyn i JA go zchakowaliśmy. Fajnie nie ?

Nozuman
21-03-2005, 19:56
no i prosze... kolejna osoba okradziona... tym razem osoba z gildii
aol, dsm, g-legsy, bohy, g-ring...
nie bede wymienial nicku ale nie zazdroszcze...
niestety widzial ten temat i nie wyciagnal wniosku
pozyczyl hobbithiefowi to i ... :( szkoda gadac
---------wyciete przez autora :P ------------

Markos of Bhaal
21-03-2005, 22:01
hau? hau buy bp of fire field msg me or poohatek of bhaal paying good
najbardziej mnie w****iaja ludzie co najpierw wyzywaja zlodzieji a pozniej sami kradna tj. hobbit, piastus knight. Co do lurowania sam luruje ale nie z powodu lootow tylko z powodu wyladowania sie na ogol itemy odsylam. X( harmonia sux chyba przejde na jakis pvp :F (co do hobbita to od razu jak zobaczylem jego nick to wiedzialem co z niego wyrosnie) /// nie chce brac udzialu w klotni

Stalmir
21-03-2005, 22:02
no i prosze... kolejna osoba okradziona... tym razem osoba z gildii
aol, dsm, g-legsy, bohy, g-ring...
nie bede wymienial nicku ale nie zazdroszcze...
niestety widzial ten temat i nie wyciagnal wniosku
pozyczyl hobbithiefowi to i ... :( szkoda gadac
jak znam zycie podzieli sie z liderem i okradna nastepnego
jak to powiedzial kumpel pewnie teraz wiesz... "chodz idziemy pohuntowac, tylko wez ffy" ...

LOL! Jakbys chcial wieidzec to sie poklucilem z hobbitem i wyzucilem go z gildi dlatego ze okradl Gondimila wiec nie******* ze ja go z Hobbitem okradlem bo mi sie chce *******nac kogos w lep -.- My sie z hobbitem klucimy przed depo w thais ze okradl gondimila ty sobie szedles cos uslyszales a teraz klamiesz omg! Wez sie zamknij i sie nieodzywaj bedzie wreszcie spokoj.

Pentomon
21-03-2005, 22:20
Mhm spokojnie.. Jechałem po Stalmirze ale nic tam xP. Stalmir nie pamietam zeby kogoś kiedykolwiek okradl. Hobbit.. owszem wiele było przypadków (ach te małe łapki hobbita -,.,-). Nie wyciągaj pochopnych wniosków..

Lyonis
21-03-2005, 22:24
Haha mówiłem że to noob i thief i zgadzam się z tobą Stal .Bardzo dobrze zrobiłeś że go wy****** z gildi (zasłóżył sobie już dawno)ale liczy się to że zauważyłeś to teraz(lepiej później niż wcale).A i właśnie nie najejżdżajcie na Stala bo co on wam zrobił do ****.To nie jego wina ,że ze spoko gildi zrobiła mu się taka "chołota" noobków i złodzieji.I szkoda Stal ,że tak późno sie skapłeś o hobbicie bo jakbyś sie wczesniej skumał nie bylo by tej calej awantury...

Ps: Ja nigdy nic nie miałem do Stala ,chociaż wiem że po tym jak wziołem sobie rzeczy od Hobbita najchetniej by mnie za****. :D

Wypas
22-03-2005, 07:06
Uznajmy ten temat za zamknięty hobbit wy***any i dobrze mu tak zawsze kiedy przechodził koło mnie pisał lol a drugim charem mnie od Sama wypychał.

Ludzie nie przyjmujcie Hobbita do gildi bo was okradnie a potem zacznie wyzywać!!!!!

Nozuman
22-03-2005, 07:17
ok stalmir, zwracam honor ^.-
tak na serio to nic nie slyszalem bo mam na cala grupke ignore permamently ^.-
ale teraz juz widac co ten noob hobbitek potrafi zrobic
ja do Stala tez nic nie mialem tylko ze wieciecie...
tego pamietnego dnia naprawde sie wku****em, no wiecie, 5 na 1 -.-
i jeszcze to ze stal bronil hobbita chociaz wcale na to nie zaslugiwal :/

Stalmir
22-03-2005, 09:47
ok stalmir, zwracam honor ^.-
tak na serio to nic nie slyszalem bo mam na cala grupke ignore permamently ^.-
ale teraz juz widac co ten noob hobbitek potrafi zrobic
ja do Stala tez nic nie mialem tylko ze wieciecie...
tego pamietnego dnia naprawde sie wku****em, no wiecie, 5 na 1 -.-
i jeszcze to ze stal bronil hobbita chociaz wcale na to nie zaslugiwal :/

Kiedys byl moim przyjacielem dlatego go bronilem -.- A teraz........

PS: Dostalem ostrzezenie za zle wyslawianie sie :D :P

Rose~
22-03-2005, 12:16
Najlepiej dla tego Hobbita (za***aną suke)
Wykasowac Account tak jak Thorinie, Hobbit mniej ma do utracenia ;)
Tylko nooboski 30lvl+
a Thorina 80 Elite z 250 Days Pacc...
Więc CipSoft bedzie zdolny to zrobic ;)

Pozdro Alerek~

globi
22-03-2005, 17:01
Szlachty Polskiej nie dam obrażać. 4ever with u. Szkoda, że dopiero teraz zauważyłem ten topic. Stalmir zrób jeszcze coś z Druidem Lasu, bo on też z leksza przy***any jest;/. Hunter był zlurowany, a ten kolo sie cieszył i na poczcie z jakims swoim kumplem siedział:/. PozdrO for all Harmonian.

OLOL
22-03-2005, 17:21
Stalmir wreszcie uczynił pierwszy krok ku polepszeniu Szlachty Polskiej. Wywalić Hobbita powinieneś już dawno. Szkoda, że tak puźno spostrzegłeś co on wyrabia : /.

arusiek of bhaal
22-03-2005, 17:49
eh gondimil ze stalimerem mają dosc wysoki lvl ale ze tacy z***ani sa to nie wiedzialem, mogles im ignora dac :o