Pokaż pełną wersje : Ff
mam takie glupie pytanie czy jesli strzele w kogos FF i on zacznie sie " palic" to jak dednie przez ogniej ja tez bede mial zaliczone morderstwo ??
Ehhh....jak chcesz wiedziec wyskoczy ci skull poniewaz zaatakowales innego gracza...ehhh takie trudne? to jest to samo jak bys walnol kogos z sworda/cluba/axe zalezy czym walisz.. po za tym wyskoczy ci skull a nie bedziesz mial zaliczone morderstwo... :baby:
Ehhh....jak chcesz wiedziec wyskoczy ci skull poniewaz zaatakowales innego gracza...ehhh takie trudne? to jest to samo jak bys walnol kogos z sworda/cluba/axe zalezy czym walisz.. po za tym wyskoczy ci skull a nie bedziesz mial zaliczone morderstwo... :baby:
chodzi mi o to czy jak juz koles padnie bede mial ten czerwony napis ze zabilem kogos tam...... :baby:
ehhh oczywiscie! ale jak grasz na serwie NON PvP nic nie dostanie typ tzn.zadnych obrazen
aha ztymi fieldami jezeli zrobei trapa zfieldów np jest drabinka poloze na gurze fiedla zejde nadu jak jakis kolos wdepnie to niedostaje skulla a jak padnie to zaliczone mam morderstwo??
Gracz Tibii
14-03-2005, 08:59
Jeśli kogoś zaatakujesz masz skulla. Jeśli podłożysz to jako pułapke i nie trafisz przypadkiem nikogo to nie dostajesz skulla.
EDIT: Dobra mój błąd
ciemne dropsy
14-03-2005, 09:16
... - moj komentarz na wasze wypowiedzi. Jak nie wiesz to po co piszesz wprowadzajac kogos w blad?
Jezeli podlozysz ffa nie bezposrednio pod kogos i w okresie ~5 sekund nikt w niego nie wdepnie to nie dosatejsz skulla po wdepnieciu kogos pozniej. Jezeli wdepnal w okresie 5 sekund i padl masz zaliczone morderstwo, jezeli pozniej juz nie masz zaliczonego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.