Pokaż pełną wersje : Fanatycy gothica
Witam witam :) Jestem fanatykiem gothica przeszedłem wszystkie części i moge wam bardz pomuc ;) O to najlepszy kodzik do Gothica 2 i gothica 2 noc kruka. Naciskamy otwiera się okno umiejętności piszeszemy Marvin dajemy znowu b i gdy naciśniemy f8 to latamy.Niezły kodzi co sam odkryłem :cup: .Jeśli wam to się to bodobało to napiszcie i zaraz napiszemy coś nawego np.jak przejść gothica 1 2 i noc kruka ciekowostki itd
Po 1 gra na kodach jest beznadziejna. Twórcy gry i tak ją wystarczająco zepsuli robiąc ją tak liniową.
Po 2 zanim coś napiszesz to sprawdź czy nie ma w tym błędów. Jak masz jakieś dys~mózgowie to przepuść przez worda.
@DOWN
A owszem... ale będąc magiem gra w porównaniu z paladynem różni się tylko szczegółami. A spodziewałem się zupełnie innego rozwoju akcji. Pierwsza część miała dla mnie bardziej niepowtarzalny klimat, ale zepsuło go dla mnie niebo i las. W lesie to zielone szyby pojawiające się gdy się zbliżamy, a niebo - cały czas szare, brunatne. Fajne jest tylko przy barierze. Oprawa muzyczna jest wporządku, ale za mało zróżnicowana.
Prawo Kruka
12-03-2005, 21:59
Wiesz co... Zalosny jestes... Wszyscy, ktorzy samodzielnie przeszli Gothica bez zadnych pomocy ani czituff... Ci zrozumieja... Bo Gothic to nie tylko naparzanka scierwojadow i Poszukiwaczy... To jest Zycie... Bo tylko prawdziwy fan zrozumie, ze caly ten Swiat zostal stworzony tylko dla 1 momentu- kiedy czujesz, ze naprawde jestes nikim... I zostajesz Kims...
To uczucie warte bylo spedzenia okolo 250h na odkrycie wszystkich sekretow wszystkich czesci...
Co do solucji: www.gothic.g4ce.pl bardzo porzadna strona ze stuffem
Naprawde nie polecam grania z solucja... Co to za przyjemnosc zrobic Probe Ognia z wskazowkami?
Co do zlozonosci fabuly... Jest ona wrecz niewiarygodnie zlozona i wciagajaca, a zarazem nietrudna w odbiorze... Postacie- miodek... Taki np. Kruk- moja inspiracja z 1 czesci, prawa reka Gomeza, czuje sie, ze kreci na lewo swoje wlasne biznesy, ma bajeranckiego miecza (Prawo Kruka B) ) i jeszcze okazuje sie ze jest very evul :) sweet :)
Muza zostala potraktowana po macoszemu, na szczescie w Night of the Raven temat z bebnami pojawiajacy sie w lasach Jarkendaru rzadzi... Cos a'la morrowind :)
Sir Otto
13-03-2005, 17:07
@Prawo Kruka:
Niezła wypowiedź :P
Mnie wkurzyło jedn ow Gothiku II (chyba dawno nei grałem więc się nie czepiać ja kbug w innych częsciach został poprawiony..) minowicie że jak che podnieść miecz to muszę niezle pogłuwkować nad zebraniem go nie? teraz już wiem jak podnosić ale strzasznie ta klawiatura tylna wkurzała..
P.S czy W Gothiku Noc Kruka ten Bug jest poprawiony bo będe chcieć sobie go kupić :].
Lord_Nerevar
16-03-2005, 19:30
O TAK ! gothic rox.. ale tym tematem się ośmieszasz ta gra jest prosta i nie potrzeba żadnych kodów :p, no przydają się coniektórym w NK bo jak wiadomo CD projekt przez tyle czasu nie umiało naprawić dobnych usterek... nie mówiać już o podstawieniu pasujących głosów :P
Cor Tibiarz
20-03-2005, 16:53
ja gralem w gothica na kodach ale gdy gralem bez kodow zrozumialem ze taka gra jest duzo lepsza Polecam bez kodowa gre :p
Gdy mi sie nudzilo, przychodzilem do nowego obozu, kodem przywolywalem golema lub trolla, zamienialem sie w niego przyciskiem ,,O'' I zabijalem wszystkich. Potem wczytywalem gre i zmartwychwstali wtf? xD
Polecam gre bez kodow, no ewentualnie w nowym obozie xD
Ja na to sporo kasy wydałem G1,G2,GNK to wszystko orginalne poprzechodziłem 4 razy jedynke, 5 razy dwójke, i 2 razy NK.
A według mnie KODY zostały stworzone tylko po to żeby testowanie gry przez twórców stało się szybsze, łatwiejsze.
A w Morrowinda też ciupałem i tu znoofu duzo kasy wydałem
Arena - Trudno to cos zdobyć ( Za granicą chyba jednynie )
Dargeffal ( nie potrafie zapamiętać ) - to przez emula sciągłem
Morrowind, Bloodmoon, Tribunal - omg 200 zł za to dałem 8o
Mam prośbe... Gdzie moge znaleźć gildie złodziei? Bo szukam szukam swoim straznikiem i nie moge i przez to gra robi sie nudna ... Prosze o wyjasnienie gdzie i jak się dostac // z góry thx
Wszyscy mieszkańcy miasta mówią, że złodziej wskoczył do wody i tyle go widzieli. Wejście powinno więc znajdować się gdzieś w okolicach portu. Poszukaj wzdłuż brzegu, złodziejowi napewno nie chciałoby się daleko płynąć ;)
Nie chciałem pisać gdzie to dokładnie jest, bo nie miałbyś żadnej satysfakcji. I jeszcze jedno - radze przystąpić do gildii. Można naprawdę duuuuużo zarobić, a zadania wzbogacają fabułę - nie kończy się tak szybko.
@DOWN
owszem, każdy może
Thx poszukam :P
PS : Straznik moze wstapic?
Ja gothica I przeszedłem prawie całego bo mi się nie chciało wracać do siedziby śniącego :P Gothica II przelazlem paladynem, magiem ognia i prawie najemnikiem. W Noc Kruka właśnie gram ale wróciłem do Tibii (mam tylko jeszcze zabić Kruka). Uwazam ze gra z cheatami oczywiscie psuje rozgrywke ale..... Ktos juz powiedzial ze Gothic to proscizna. LOL Gothic to bardzo trudna gra. Na przyklad jak otwierasz plecak podczas walki i chcesz sie uleczyc mozesz nie zdazyc bo czas dalej plynie.......
Tak na marginesie polecam moja ulubiona strone o Gothicu Gothic Tavern na gry-online (http://gothictavern.gry-online.pl)
POzdro dla Worma i Szczepa. :)
Cor Tibiarz
16-04-2005, 17:50
Mam pare pytanek jeszcze. Przeszedlem I i II ale w dwojce jak probowalem zostac magiem to sie nie udalo... Bylem paladynem, lowca smokow i nowicjuszem i zrobilem wszyskie zadania ale nie bylo proby ognia a nowicjusz nie wejdzie do Hagena, wiec jak to zrobic?
Gothic I. Tym razem przylaczylem sie do najemnikow i mam zonka bo sprzedalem ziele isidra i nie moge mu tego powiedziec, jakis blad czy jak?
Kupilem gothic II za 5 dych w media markt (nie dla idiotow) i przeszedlem i nie chcialbym wydawac kolejnych 5 dych na noc kruka :p
znalazl bym to w jakiejs takiej gazetce albo cus? Zeby taniej jakus bylo
PS Fajna jest kradziez kieszonkowa w II :P Mozna se zarobic duzo :D
PS 2 Bardzo fajnie ryczy sniacy gdy go wciaga do demonicznego wymiaru :P
Cor Tibiarz
16-04-2005, 17:52
Na przyklad jak otwierasz plecak podczas walki i chcesz sie uleczyc mozesz nie zdazyc bo czas dalej plynie.......
lol jaki plecak? :D
nie skumales ze ten kolo ma obszerne kieszenie? xD
Ja jestem, hmm... moze nie fanatykiem, ale zaawansowanym graczem w Gothica. Przeszłem G1 koło 10 razy, G2 koło 8 razy, a NK... 1 raz. Spoko seria.
Co do kodów, ech... Przecież seria Gothica jest banalna. A granie na kodach jest według mnie 100% głupotą. Bawienie się owszem, jeszcze można. Ale żeby tak grać...
[..]Przeszedlem I i II ale w dwojce jak probowalem zostac magiem to sie nie udalo... Bylem paladynem, lowca smokow i nowicjuszem i zrobilem wszyskie zadania ale nie bylo proby ognia a nowicjusz nie wejdzie do Hagena, wiec jak to zrobic?
Gothic I. Tym razem przylaczylem sie do najemnikow i mam zonka bo sprzedalem ziele isidra i nie moge mu tego powiedziec, jakis blad czy jak?
[...]
Widzisz, Próby Ognia się nie dostaje. Musisz sam ją wymusić. Zajrzyj do biblioteki klasztornej, i przeczytaj wszystkie ksiegi na tych stojakach. W jednej z nich pisze o Próbie Ognia. Potem idź do Parlana, Pyrokara, a potem już Próba. Dalej sobie już poradzisz.
Co do G1, to nie mogę ci pomóć. Jeżeli zrobiłeś wszystko zgodnie z planem i nie wyświetliła ci się kwestia w dialogu to masz buga. G1 jest pełny bugów. :(
Cor Tibiarz
17-04-2005, 06:41
@up: Dzienki za pomoc :)
Co do kodow... Moj brat raz dla zabawy wezwal soka ozywienca i go zabil kodem. i byl ten filmik. a misja: powrot na okret. Haha to bylo dobre :D
Gothic I bez kodow nie jest trudny ale gothic II dla mnie bez kodow jest trudny. Szczegolnie w kolonii karnej.
TheNatoorat
17-04-2005, 09:53
Gothica II trzeba przechodzić nie naparzając wrogów, ale często wysługiwać się sprytem, ukrywać się.
Przeszedłem obie części, niestety nie mam dostępnu do G2NK. :(
Cor Tibiarz
17-04-2005, 17:57
ej prosze o pomoc jesli nie chcecie pomoc, bo to jest trudne to nie musicie.
Wykonalem 2 zadania, ale nie wiem o co chodzi z Serpentesem. Myslalem ze to kamienny golem. Wie ktos moze gdzie to jest albo co to w ogole ma byc?
ej prosze o pomoc jesli nie chcecie pomoc, bo to jest trudne to nie musicie.
Wykonalem 2 zadania, ale nie wiem o co chodzi z Serpentesem. Myslalem ze to kamienny golem. Wie ktos moze gdzie to jest albo co to w ogole ma byc?
Hehe, bo to jest golem. Ale magiczny golem. Jak idziesz na Próbe Ognia, to jest taki most wiszący, a przed nim bandyta (czy jakoś podobnie). Przed mostem na prawo, za drzewami (trochę się musisz cofnąć, najlepiej trzymaj się ściany) jest ten magiczny golem. Uprzedzam pytanie: Można go zabić tylko za pomocą Świętego Młota z podzemi klasztoru. :)
Cor Tibiarz
17-04-2005, 18:58
Hehe, bo to jest golem. Ale magiczny golem. Jak idziesz na Próbe Ognia, to jest taki most wiszący, a przed nim bandyta (czy jakoś podobnie). Przed mostem na prawo, za drzewami (trochę się musisz cofnąć, najlepiej trzymaj się ściany) jest ten magiczny golem. Uprzedzam pytanie: Można go zabić tylko za pomocą Świętego Młota z podzemi klasztoru. :)
Dzienki, igaraz mowil ze za mostem, ale h*j z niego :D. A ten mlot to uspilem kolesia i mlot zabralem :D
Edit:ok jestem magiem ognia! Teraz moj cel to grac az bede mogl robic deszcze ognia bo to jest jakis wymiatajacy czar (przynajmniej w jedynce :p)
widze tu samych zaawansowanych Graczy..:] wiec pomozecie mi w kodach?
oczywiscie.. nie gram na kodach.. no moze czasem gdy jest bug. mianowicie przeszedlem gothica 2,15 razy.. i mam chcec pobawienia sie kodami;] chodzi mi o kod na punkty nauki na forum www.gothic.phx.pl mowili ze mam wpisac najpierw w konsoli
"edit abbiltes" czy jakos tak i pozniej eab(reszta sama wyskoczy) ale cholera nie wyskoczylo i czy ktos moglby mi podac Pelna nazwe tego kodu?;]
Przypominam ze ja sie bawie!!:D
coz.. zobaczylem jednego posta.. nie pamietam wlasciciela ale mowil ze jego brat wezwal smoka ozywienca.. dal mi to jeden pomysl.. nie wiedzialem ze jest kod na smoki.. mozecie mi podac kod na 5 smokow oprocz ozywienca|?
widze tu samych zaawansowanych Graczy..:] wiec pomozecie mi w kodach?
oczywiscie.. nie gram na kodach.. no moze czasem gdy jest bug. mianowicie przeszedlem gothica 2,15 razy.. i mam chcec pobawienia sie kodami;] chodzi mi o kod na punkty nauki na forum www.gothic.phx.pl mowili ze mam wpisac najpierw w konsoli
"edit abbiltes" czy jakos tak i pozniej eab(reszta sama wyskoczy) ale cholera nie wyskoczylo i czy ktos moglby mi podac Pelna nazwe tego kodu?;]
Przypominam ze ja sie bawie!!:D
coz.. zobaczylem jednego posta.. nie pamietam wlasciciela ale mowil ze jego brat wezwal smoka ozywienca.. dal mi to jeden pomysl.. nie wiedzialem ze jest kod na smoki.. mozecie mi podac kod na 5 smokow oprocz ozywienca|?
Do bawienia się? Hmm... Gdybyś powiedział do grania to bym ci nigdy nie podał. :p Wszystkie kody do Gothic2 znajdują się tutaj (http://www.gothic.phx.pl/gothic2/infopage.php?id=58). Tylko błagam, czytaj z zrozumieniem i patrz na linki, bo w nich też są instrukcje. Wystarczy jedno potknięcie i nic ci nie wyjdzie. :] Tam też pisze o tej konsoli i edit ab... (niepamiętam jak to sie pisało).
A kody na smoczki (w konsoli !!) to będą:
Ognisty - insert dragon_fire
Lodowy - insert dragon_ice
Bagienny - insert dragon_swamp
Kamienny - insert dragon_rock
Nie podałem drugiego smoka ognistego bo niepamiętam. :(
Gry Gothic są super ;] Czekam na Gothic III, który wyjdzie na początku 2006 roku!
Wymiatacz
18-04-2005, 19:50
Heh a ja mam jeden problem z misją w G2, ten problem polega na złodziejach(jedna z pierwszych misji),ponieważ biorą mnie na strzała ;( Dawno w to nie grałem bo nie mogłem przejść(nie gram z kodami)ta misja jest podajże jak chce sie dołączyć do palladynów HELP
Drake@ok
18-04-2005, 20:49
Mam prośbe... Gdzie moge znaleźć gildie złodziei? Bo szukam szukam swoim straznikiem i nie moge i przez to gra robi sie nudna ... Prosze o wyjasnienie gdzie i jak się dostac // z góry thx
Niewiem czy chodzi ci akorat o ta gildie ale kolo farmy onara tam dzie sa najemnicy jest tak gora wejdz na niua jakos itam sa zlodzieje pamietam ze zyby tam wejsc jest specjalna droga ale pamietaj ze na moscie stoi gosc co 7 levela bierze na 5 ciosow a przewodniczacym tej bandy jest znany z 1 czesci czlonek starego obozu Dexter jak z nim zaczniesz gadac to wszyscy zlodzieje sie na ciebie zuca a jak ich zabijesz TO ON CIE ZAATAKUJE. B)
Ale jest bardzo dobry wali tak jak 5 bandytow naraz. ;(
Heh a ja mam jeden problem z misją w G2, ten problem polega na złodziejach(jedna z pierwszych misji),ponieważ biorą mnie na strzała ;( Dawno w to nie grałem bo nie mogłem przejść(nie gram z kodami)ta misja jest podajże jak chce sie dołączyć do palladynów HELP
Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Mógłbyś bardziej sprecyzować i podać nazwę misji? Jeżeli poprostu nie możesz zabić bandytów, to najlepiej użyj czarów. Np. poczęstuj ich z kuli ognia. Najpierw walniesz kulą, potem uciekniesz i odnowisz sobie mane jedząć ognistą pokrzywe (albo podobnie) i tak w kółko. Możesz walić innymi czarami, albo pojedynczo wyciągać ich. Jeżeli biją cię z szczał, to tylko czary, albo pobiegnij do niego slalomem i zabij go. Jeżeli wielu, to tylko czary. Lepiej dokładniej to opisz. Czy masz G2/NK, nazwa misji, ilu bandytów, jaskinia/otwarte pole i swój level z umiejętnościami (siła, miecz 1h itp.).
@up: Jemu chodziło o gildię złodzieji pod miastem w kanałach. ;)
też przeszedłem g i g2 i g2 NK ale co z tego... (g1 jest o wiele lepszy od g2 conajmniej patrząc na fabułe)
a tak wogóle na kodzie to nie zalicza się to przejścia gry... bo w niektóych grach są kody na przejście misji i żebym w każdej misji taki kod wpisywał to bym w pare minut gre przeszedł...
Do bawienia się? Hmm... Gdybyś powiedział do grania to bym ci nigdy nie podał. :p Wszystkie kody do Gothic2 znajdują się tutaj (http://www.gothic.phx.pl/gothic2/infopage.php?id=58). Tylko błagam, czytaj z zrozumieniem i patrz na linki, bo w nich też są instrukcje. Wystarczy jedno potknięcie i nic ci nie wyjdzie. :] Tam też pisze o tej konsoli i edit ab... (niepamiętam jak to sie pisało).
A kody na smoczki (w konsoli !!) to będą:
Ognisty - insert dragon_fire
Lodowy - insert dragon_ice
Bagienny - insert dragon_swamp
Kamienny - insert dragon_rock
Nie podałem drugiego smoka ognistego bo niepamiętam. :(
ej.. ale tam nic nie ma o edit abiltes czy jakos tak nawet o "eab" wiec dajcie mi kurde od razu co trzeba wpisac a nie jakies glupie strony.. a jak tam jest cos o edit abilttes to ja jestem slepy
ej.. ale tam nic nie ma o edit abiltes czy jakos tak nawet o "eab" wiec dajcie mi kurde od razu co trzeba wpisac a nie jakies glupie strony.. a jak tam jest cos o edit abilttes to ja jestem slepy
Założymy się. :p Pisze o Marvin Mode, czytaj z zrozumieniem. Jest tam osobny dział i tam jest o Marvin Mode i edit abilities (tak się to pisze). Ech... albo po prostu to jest TU (http://www.gothic.phx.pl/gothic2/infopage.php?id=21&PHPSESSID=df8ee5511cf2b4e80ec8528e402be8f4#eab).
Kto czyta ten nie błądzi.
Ithilbin
20-04-2005, 16:33
Wiesz co... Zalosny jestes... Wszyscy, ktorzy samodzielnie przeszli Gothica bez zadnych pomocy ani czituff... Ci zrozumieja... Bo Gothic to nie tylko naparzanka scierwojadow i Poszukiwaczy... To jest Zycie... Bo tylko prawdziwy fan zrozumie, ze caly ten Swiat zostal stworzony tylko dla 1 momentu- kiedy czujesz, ze naprawde jestes nikim... I zostajesz Kims...
To uczucie warte bylo spedzenia okolo 250h na odkrycie wszystkich sekretow wszystkich czesci...
Święte słowa! ;) Ludzie co wy widzicie w tych cheatach? Dla mnie hańbą by było użyć cheatu!
Ale smoki w normalnym GII to cieniasy niestety musze przyznać. Kiedy grałem Magiem ognia to miałem je na góra trzy szlagi. Ale w NK to już pokazali klase ;)
Znalem to od dawna> a wiesz jak zmieniac postac? Po nacisnieciu c (powinny sie pojawic atrybuty postaci) i wpisaniu marvin ponownym nacisnieciu c
naciskasz klawisz home (zmiana postaci) po wybraniu f10 i potem f8
powinno zadzialac. B)
Założymy się. :p Pisze o Marvin Mode, czytaj z zrozumieniem. Jest tam osobny dział i tam jest o Marvin Mode i edit abilities (tak się to pisze). Ech... albo po prostu to jest TU (http://www.gothic.phx.pl/gothic2/infopage.php?id=21&PHPSESSID=df8ee5511cf2b4e80ec8528e402be8f4#eab).
Kto czyta ten nie błądzi.
Ale jak ja te eab daje i enter to mi zadne okienko nie wyskakuje..!
Ale jak ja te eab daje i enter to mi zadne okienko nie wyskakuje..!
Nie wyskakuje? Po kolei. Wpisujesz "marvin" w tam gdzie statystki postaci i wyłączasz je aktywująć "Marvin Mode". Włączasz konsolę klawiszem "~`" i wpisujesz eab lub edit abilities (jak ci nie wyskoczył ten edit... przy wpisaniu eaba) i naciskasz "enter". Wtedy powinno wyskoczyć nowe okienko z wszystkimi statystykami postaci możliwość zmieniania ich. Jeżeli nie wyskoczyło... Cóż, nie mogę nic doradzić. Dziwne to jest, nawet bardzo. Napewno zrobiłeś/napisałeś wszystko poprawnie? Jeżeli tak to nie moge już nic poradzić...
Cor Tibiarz
23-04-2005, 06:34
Ej kupilem juz wszystkie czesci tego gothica (w tibie nie gram juz:P)
I w nocy kruka nie wiem gdzie jest kapliczka beliara. czy moze mi ktos powiedziec? Bo musze szpona naladowac, czy cos takiego
Nie wyskakuje? Po kolei. Wpisujesz "marvin" w tam gdzie statystki postaci i wyłączasz je aktywująć "Marvin Mode". Włączasz konsolę klawiszem "~`" i wpisujesz eab lub edit abilities (jak ci nie wyskoczył ten edit... przy wpisaniu eaba) i naciskasz "enter". Wtedy powinno wyskoczyć nowe okienko z wszystkimi statystykami postaci możliwość zmieniania ich. Jeżeli nie wyskoczyło... Cóż, nie mogę nic doradzić. Dziwne to jest, nawet bardzo. Napewno zrobiłeś/napisałeś wszystko poprawnie? Jeżeli tak to nie moge już nic poradzić...
Sluchaj.. ja jestem doswiadczonym graczem w gothica..:P wlaczylem konsole.. wpisalem edit ab cos i okienko wyskoczylo.. ale jak wpisuje "eab" w tym okienku co wyskoczylo jak wpisalem edit cos tam. i jak jest juz wpisane "eab" naciskam enter i nic nie wyskakuje
Ej kupilem juz wszystkie czesci tego gothica (w tibie nie gram juz:P)
I w nocy kruka nie wiem gdzie jest kapliczka beliara. czy moze mi ktos powiedziec? Bo musze szpona naladowac, czy cos takiego
jest chyba tylko 5 kapliczek
1. w Kanałach pod Khorinis
2. koło Piratów idziesz na południe tylko uważaj jest tam troche ignistych jaszczurów
3. chyba u Xardasa
a reszty nie pamiętam
ostatnio słyszałóem o sposobie żeby zablokować Konsole i nie można by było korzystać z kodów
pogrzebałem i udało sie
nie lubie patrzeć jak brat gra z kodami nonsens żadnej adrenaliny :]
Cor Tibiarz
23-04-2005, 10:26
2. koło Piratów idziesz na południe tylko uważaj jest tam troche ignistych jaszczurów
3. chyba u Xardasa
Dzienki za rade poszukam
Sluchaj.. ja jestem doswiadczonym graczem w gothica..:P wlaczylem konsole.. wpisalem edit ab cos i okienko wyskoczylo.. ale jak wpisuje "eab" w tym okienku co wyskoczylo jak wpisalem edit cos tam. i jak jest juz wpisane "eab" naciskam enter i nic nie wyskakuje
eab = edit abilities
W konsoli wpisujesz eab bo to jest skrót od edit abilities. Jeżeli ci wyskakuje to okienko (nie konsola) to już nie musisz wpisywać eaba bo to jest TO okienko i tam już możesz się bawić czyli zmieniać statysktyki postaci. Chodziło mi oto że jeżeli wpisujesz eab w konsoli i nie rozszerzyło się na edit abilities to wpisujesz wtedy ten edit abilities w konsoli. To okienko co wyskoczyło, to okienko gdzie możesz zmieniać już statystyki postaci.
3. chyba u Xardasa
Kapliczki Beliara:
Khorinis:
1.Kapliczka pod miastem w kanałach
2.Kapliczka na szczycie wieży Xardasa
Górnicza Dolina:
1.Kapliczka w podzemnym przejsciu między zamkiem, a kopalnią tam gdzie jest Grimes.
2.Kapliczka pod wieżą demonów (w G1 wieża Xardasa)
3.Kapliczka w górskiej fortecy
4.Kapliczka przy kamiennym kręgu
Jarkendar:
1.Kapliczka w jaskini za chatą Eremita
2.Kapliczka w obozie orków w kanionie
3.Kapliczka w jaskini na plaży na południe od piratów
Jak widać mamy 9, a nie 5 kapliczek. :p
powiedziałem chyba
po co mi wiedzieć gdzie są wszystkie?
Cor Tibiarz
24-04-2005, 15:09
Ale ta noc kruka skomplikowana :p
pierw te kapliczki tera problemy z Quahodronem :D
Wicie moze gdzie poznam odpowiedz na ostatnie pytanie?
Ale ta noc kruka skomplikowana :p
pierw te kapliczki tera problemy z Quahodronem :D
Wicie moze gdzie poznam odpowiedz na ostatnie pytanie?
Ja wiem gdzie. :] Wszystkie odpowiedzi są na tych tabliczkach i w bibliotecie w kanionie, tam koło orków. Jeżeli nie chce ci się zasuwać i zabijać potworki to odpowiedzi znajdziesz też tutaj :baby: :
1) Strażnicy Umarłych
2) Kasta wojowników
3) Kapłani
4) Kasta wojowników
5) Uczeni
6) Uzdrowiciele
7) Nie wiem (tak brzmi odpowiedź) :evul:
Cor Tibiarz
01-05-2005, 06:44
Mam szosty krag magii i sie nauczylem ognistego deszczyku i smiertelnej fali.
Do oboch mam wszystkie skladiki wraz z runa czysta i zonk. Pisze ze za malo skladnikow. Dlaczego? Mam wszystko co trzeba.
Transparent Ghost
01-05-2005, 22:42
Gothic 2:Noc Kruka PL
WareZ czyli Gry za Fri
ftp://207.13.74.131/%20/%20up/Gothic%20II%20Noc%20Kruka%20PL/
ftp://80.35.76.46/ /tagged/by bad1/Gothic II Noc Kruka PL/
ftp://haldir:
[email protected]:65534
ftp://62.143.22.63/ .fri/ homework/ made by/ ayatollah/Noc Kruka PL/
http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_g/8231/8231_1001_3.jpeg
http://gry.wp.pl/g/galerie/_scr/_g/8231/8231_1018_3.jpg
Mistrzu12
10-05-2005, 16:35
Ja lubie Gothica za jego fabule.Mysle ze niemiecka firma Pirania bythes postarala sie o to aby grace byli zadowoleni.
Mistrzu12
10-05-2005, 16:37
Rzeczywiscie nejlum czy jak ci tam.Granie na kodach jest glupie ale sie tak nie wymadrzaj.i tak nikt cie nie slucha.
A po za tym tez znalem ta sztuczke z lataniem.Kolega mi o niej powiedzial.
Aty nejlun co o mnie piszesz ty palko.Wcale nie jestes lepszy.Ciebie nalezy omijac z daleka nie nie.Ty golodupcze.Ty sie nadajesz tylko do tarcia chrzanu.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.