Pokaż pełną wersje : Tibijskie hunty we Wrotach Baldura
Może nasze hunty będą w przyszłości wyglądać tak? :)
http://www.dragonrider.republika.pl/wrotabaldurafake.jpg
PS. Fake zrobiony 'na bazie' screenshota z Wrót Baldura II
postacie troszke niechlujnie wklejone ale i tak ladne <BG2 ROX!> ;]
Niechlujnie!? Ty... ty....
Dobra, żartuje :) Pewnie, że na takich wspaniałych tłach z BG, Tibijskie grafiki mogą wyglądać tak, a nie inaczej :)
Ho, ho..Wyślij do Tibianews, może się przebije ;)
pieknosc (porownajcie ze screenami royal knighta) cudowne. troche sorc nie wyszedl ale tak to pieknosc. ile ty tego smoka robiles (2-6 godzin?). nic nie rob tylko ukarz (dobrze napisalem) tego screena swiatu (czyli na zagranicznych stronach)
Rizathis
12-03-2005, 23:03
Do tej pory każdy fejk Tibii z czymkolwiek w 3D (Np. było coś z Warcraftem3)
kończył się bólem głowy... Ale ten jest GR8! Trzym tak dalej koleś tylko nie wysyłaj do CipSoftu :>.
Rizathis
12-03-2005, 23:07
pieknosc (porownajcie ze screenami royal knighta) cudowne. troche sorc nie wyszedl ale tak to pieknosc. ile ty tego smoka robiles (2-6 godzin?). nic nie rob tylko ukarz (dobrze napisalem) tego screena swiatu (czyli na zagranicznych stronach)
On tego screena zrobił w jakiejś grze i później dorzucił tylko postacie z Tibii. :p
Dziękuję za przychylne oceny :p
LOL, ludzie przecież to dzieło sztuki! :>
Serio, zapiera dech w piersiach, weź tego więcej rób plx0r
SUPER FAKE, juz go wrzucaj na www.tibianews.net, nobla ci za to powinni dac :p
Rizathis
13-03-2005, 09:04
Taaa... Lepiej im to wyślij zanim ja to zrobie :>
sir ementaler
13-03-2005, 09:13
kurcze zawaliste zrób jeszcze jakiegoś faka na screenie baldura bo to jest po prostu ... (już nie wiem co powiedzieć :) )
może kiedys cip soft zrobi tibie w 3d (marzenie raczej nie do spełnienia, przynajmniej w tym stuleciu)
On tego screena zrobił w jakiejś grze i później dorzucił tylko postacie z Tibii. :p
oops... to sie pomylilem :D
Już wysłałem :)
No, to czekamy na jutrzejsze tibia.news :P
Cor Tibiarz
13-03-2005, 11:35
Nie no super mi sie podoba bardzo :)
Jeszcze raz dziękuję za pozytywne przyjęcie pracy. :) Może będzie więcej? :)
Ludzie!!!!!! Przeszło !!!!! Fake jest na http://www.tibianews.net/ =)
Moim zdaniem bardzo fajne i oryginalne tylko ze z dragona nie wypada long sword :D :cup:
beny900rr
13-03-2005, 14:44
Gratki ze jest na tibi news naprawde niezle zrobione I miejsce dla ciebie
Fryteczka
13-03-2005, 14:50
Wielkie gz za zdobycie miejsca w galeri TibiaNews.net ^^ co do faku powiem jedno : Za***isty xP
lewy/fallen
13-03-2005, 15:00
tło jest dokładnie z bg2
miejsce to znajduje się na wzgórzach wichrowej włoczni w podziemiach zamku Firkaga (jak on się nazywał :P) dokładnie tam gdzie zmienił się w smoka :P tylko że tamten smok był czerwony :D
Tak, wiem przecież powiedziałem, że fake jest na bazie screenu z BGII :) Gratujacje orientacji w terenie. :)
Fake naprawde kuul, ALE! Odkryłem jeden błąd....
Knight powinien blokować draga z przodu ;p
Fake naprawde kuul, ALE! Odkryłem jeden błąd....
Knight powinien blokować draga z przodu ;p
A może knajt biega dookoła i też tłucze smoka? Blokować smoka z przodu to tak, jakby wleźć mu w pysk :)
Skoro pomysł się przyjął, to może zrobię więcej takich fake'ów :)
Jaszczur of Secura
13-03-2005, 23:05
more plx0r?
Jak wcześniej tibianews oglądałem to zawsze przyglondam się zdjęciu dnia. To bylo wlasnie twoje i jak tu zobaczylem to z poczontku myslalem ze se skopiowales. Sorki. Ten fejk to majstersztyx
spoko fejk, bg suXXXXXXXXXX
lol koles zle blokuje ;) morda smoka w strone maga i palla xD a on stoji prostu na f wave (wystarczy ze smok sie obruci ;)) - Fake bardzo mi sie podoba :D
lol koles zle blokuje ;) morda smoka w strone maga i palla xD a on stoji prostu na f wave (wystarczy ze smok sie obruci ;))
Zgadzam sie :P
Super polonczenie
Wiecej plx !!
Ziomek_Titania
14-03-2005, 15:00
Wypasiony screen mi sie podoba ten knight :] Mi sie podoba i chyba wam tez :p
Niezłe he he he...
Ale jak bedzie tibia 3wymiarowa to przestaje grać :P
No... Skoro tak, to już teraz zapowiadam, że będzie więcej :)
To jest sopxxx :cup: brawo brawo.
Ustawienie jest troche dziwne, ale to tylko faqie XD.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.