Pokaż pełną wersje : Eternal Oblivon Demon Quest Solo!!!!!!!
http://www.hosted-forum.com/index.php?boardid=rod&act=Attach&type=post&id=11883 link zostal wziety z Forum RoD-a na Eterni co tu mowic 182 knight 9mlvl xD 109/107 skille POPROSTU TRZA OBEJZEC
Maniak600
12-03-2005, 23:34
coś mi sie nie chce wieżyć, dlaczego nie ma rozszeżenia *.rec?
Rysio Pogromca
12-03-2005, 23:38
Filmik za*****bisty, ale czy przypadkiem to nie jest Quest Spoiling?!?!?!?!
Jestem drugi!! :cup:
SIQ Reaktywacja
12-03-2005, 23:40
Plik ma rozszerzenie rec* lecz ja wole tego niezasysać bo to troche podejrzenie brzmi (lvl 180+ skile 100+ itp.) .Niechcę nikomu sugerować że keylogger ale lepiej sprawdzić to jakimś anti virkiem :P
Mam zrozumieć że ten najtek wykonał sam tego questa??....
[EDIT]
omg.. jednak się myliłem:P
Film można śmiało ściągać . GZ wykonania questa oile to twoja postać;p
Król Pchel
12-03-2005, 23:41
Tak.Wykonal sam tego questa.I nie ma zadnych keylogerow o cyzm wy mowicie? -.-
Conecting to the game world...
I lipa...
Palladni
12-03-2005, 23:54
Ooooooooo LOL... Waste?? :) Filmik Fajowy B)
Uciulany Gecik
13-03-2005, 00:12
ale w.y.j.e.b.a.n.y filmik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Tuhamiid
13-03-2005, 00:27
Z.a.j.e.b.i.s.t.y filmik gratz dla tego pana.Przydał by sie nam ktos taki w Dark Side :] jak by to bylo na antica :D
Fajny film ale Mediota Del'Toro zrobil go na na 110~lv
Mental II
13-03-2005, 11:56
OMG super .A skile i mlvl normalnie cool
Filmik Super,
Hail Eternal,Hail Amera :p
TehRegent
13-03-2005, 12:16
Spox filmik.
A jesli chodzi o Mediote to jest palek i moze uzywac sd, a Eternal jest knightem wiec nie ma porownania
Niechce mi sie zaladowac:/
Saviol007
13-03-2005, 12:52
filmik wypas
skanowany itp i nic niema czyscioch, aha to niejest Q/S bo nejest pokazana drpga jak tam dojc -.- tylko final room, kolo ma skile jak zeznik o.0 9 m lvl 0mg
Stawik Knight
13-03-2005, 13:08
http://www.hosted-forum.com/index.php?boardid=rod&act=Attach&type=post&id=11883 link zostal wziety z Forum RoD-a na Eterni co tu mowic 182 knight 9mlvl xD 109/107 skille POPROSTU TRZA OBEJZEC
Troche to podejrzane:
Po 1 - na eterni najwiekszy lvl to 168
Po 2 - najwiekszy sword na Eterni to 102 ;/
Niechce nic mowic ze tam keyloger jest ale bezpieczenstwa nigdy za wiele
Troche to podejrzane:
To jest pomylka ten many gra na Amerze a nie na Eterni !!!!!!!!
Też widziałem, ale tu można się polampić na skille, lvl i mlvl ;P.
@Topic
Ciekawe kto mu płacił żeby im to wycyzyścił bo inaczej to uh wasted ;P.
Uciulany Gecik
13-03-2005, 13:51
Mediota to pall ,pall ma łatwiej ,a oblivion to knight...
Plik ma rozszerzenie rec* lecz ja wole tego niezasysać bo to troche podejrzenie brzmi (lvl 180+ skile 100+ itp.) .Niechcę nikomu sugerować że keylogger ale lepiej sprawdzić to jakimś anti virkiem :P
Mam zrozumieć że ten najtek wykonał sam tego questa??....
[EDIT]
omg.. jednak się myliłem:P
Film można śmiało ściągać . GZ wykonania questa oile to twoja postać;p
Jak bys niewiedzial to Eternal Oblivion to 180+ elite knight i ma najwyzsze skille na Tibia 109/107 :)
O.o...
Ja chcę być nim:P.
no wykonal na 110 ale on z sd walil a on bije z explo ale 300+niekiedy xD
Nie moge tego filmu odtworzyć, ;( ;( ;(
hmmmmmmm cos nie tak bo mi nie dziala ten filmik -.-
wczytuje sie i wczytuje :/
Troche to podejrzane:
omfg mowie ze film wziety z roda gildi na eterni poiwedz gdzie tam napsialem ze ten kolo jest z eterni omfg pierw przeczytaj potem cos pisz LOL
Gratz Dla Ciebie....Film Cool....Oglądnijcie Ten Film Bo Jest Serio Good
hmmmmmmm cos nie tak bo mi nie dziala ten filmik -.-
wczytuje sie i wczytuje :/
on ci nie wejdz bo jak go sciagles to sciagles jego czesc nie caly :)musisz ponowic sciaganie film musi miec 336k
Adraka tius
13-03-2005, 17:35
Huhu wielkie gz dla ciebie o ile to twoja postać:)
honamut-druid
13-03-2005, 17:53
A tak to virusa niema sprawdzalem przez antivirusa i niebylo
A co odnosnie do questu zaj********sty spoko dales rade
byle tak dalej:):):)
A jak by ktos pytaj jakim antuvirusem skanowalem to <anty vir 6 >
@pihorinio: a po 4 to ten koleś gra na Amerze, to był mistake -.-
@ktoś kto pisał gz to kolesia co założył temat: to nie jest on...
Film zaraz obejrzę to ocenię.
LoL,LoL i jeszcze raz LoL!!!
po 1.Na eterni nie ma zadnej osoby na 182 lev ...
po 2.najlepszy jest Gothic Tilo 165+
po 3.Na eterni best skill ma Swordbunny 102
Noobish
Nie mów "Noobish" jak nie przeczytałeś postów nad twoją wypowiedzią.Tam wszystko jest wyjaśnione(że to pomyłka)i koleś gra na Amerze
Pihorinio=nOObish X(
Niewiem jakim cudem mozna miec knajtem 180lv~, skille 100~, i w dodatku 9 ml!!!! ile on w to gra??
Ale jak widac - da sie :] WIEEEELKIE GZ DLA TEGO TYPA!!! :D
Dr. Omader
13-03-2005, 21:09
Zapominasz o tym ze Mediota to palek. Nie chodzi mi tu o to ze moze walic z SD, chodzi o taktyke stosowana do przejscia tego questa solo.
Jak wiadomo bardzo male sa szanse na przezycie spotkania z 4 demonami i 5 banshee nawet dla 183 knighta, jesli bedzie stal sobie spokojnie, a potwory go otocza, strapuja, a nastepnie zrobia mu z tyłka jesien sredniowiecza...
Taktyka jest taka, jak bylo widac na filmie, Mediota stosowal ta sama. Ucieka sie na maxa w prawo, do dzwigni od teleportu, i w ten sposob bezposrednio moze bic ciebie tylko jeden potworek, jednak pozostale jesli tylko cie widza zza plecow tego kolo ciebie, moga do ciebie strzelac z czarow. Jednak gdy za potworkiem da sie magic wall, pozostale nie widza cie i masz na glowie tylko jednego demona, a nie 4 i 5 banshee.
Problem dla knighta jest taki, iz magic wall mozna uzywac dopiero od 9 mlvl. Jak wiadomo 9mlvl dla knighta to jest cos prawie niemozliwego i wymaga naprawde duzo spalonej manny. Eternal Oblivion doszedl do takiego dopiero kolo 180 poziomu i przy bardzo wysokich skillach. Gdyby nie mogl on uzywac magic walla bylby bardziej narazony na smierc.
Gdy awansowal na 9mlvl zastanawialem sie czy pojdzie sprobowac solo style demon helmet zrobic. ;)
Co do filmiku jest poprostu wykoxany na maxa. Jak zobaczylem te hity z explo musialem szczeke z ziemi podnosic ;)
Jednak nie podoba mi sie ta ilosc ludzi ktorzy poprostu przyszli i wzieli nagrode. Bylo okolo 20 osob ktorzy wzieli demon helmet nie robiac nic poza wyplaceniem Eternal Oblivionowi i Will Huntingowi odpowiedniej sumy za to, ze wyczyscili ten pokoj(Will niestety padl na 2 kroki przed teleportem :()
To jest ten minus systemu questow, ze pojdzie banda ludzi ktorzy nic nie zrobia, nie wloza zadnego trudu w quest(poza zdobyciem odpowiedniego poziomu do przejscia przez bramke) i zabiora nagrode. :(
Kibel Kiler
13-03-2005, 21:27
I co do wypowiedzi odnośnie porównania Eternala z Mediotą czy tylko ja zauważyłem, że eternal nie wziął teraz helmu? Czytaj, że wykonał quest wcześniej a teraz tylko pomógł go wykonać innym za odpowiednią opłatą?
@Up
A co? Czytać nie umiesz?
Krol Lew
12-06-2005, 16:44
Pod jaką to jest tibie ?? !!!!!!!!!!!!!
Pod jaką to jest tibie ?? !!!!!!!!!!!!!
Jak ja to lubie jak ktoś odświerza stare tematy a potem zadaje głupie pytania. ;)
Film moze sie podobac, ogolnie fajny:]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.