PDA

Pokaż pełną wersje : Sorc - życie

Jaśko
13-03-2005, 07:38
Witam. Założyłem właśnie sorca na świecie Galana i nie wiem jak "dobrze" grać sorcem, a mianowicie nie wiem od którego levelu używać run i nie wiem na jakie potworki wystarczą HMM a na jakie są potrzebne SD. Na którym levelu chodzić na GS, Dragi, Dl oczywiście z blokerem. Runy wystarczy samemu robić czy trzeba tez kupować. I jeszcze jedno. Bardziej Mana Fluidy czy Life Ringi? Chcem bardzo szybko zrobić magic level i level, więc założyłem nowy temat. Help me PlxOr.

Mardag
13-03-2005, 07:48
no wiec tak na poczatek przeczytaj sobie poradnik maga w poradnikach forumowiczow napisany przez Szkodi Sunrisea tam masz mniej wiecej opisan e m.in. jakie runy kiedy uzywac jak itd... dowiesz si etez o tym kiedy na jakie potwory itd (mozesz tez spojrzec do poradnika przydatniejsze summony)
jesli chodzi o runy na hunty to raczej nie uda ci sie nigdy zrobic wszystkich runow no chyba ze chcialbys robic np 5 dni runy a pozniej isc na 2-3h na hunta z tymi runami co zrobiles... co do ringow i mf to tak jak juz ktos kiedys napisal... lr kosztuje ~ 900 i odnowi mniej many niz jakbys za a kase kupil mf

Jaśko
13-03-2005, 08:04
Dzieki Ci za pomoc :] Nawt sie przydała :D Ale zachęcam do dalszej pomocy dla mnie :D Hehe dzieki i pozdrawiam :]

Zerker
13-03-2005, 09:50
Ja polecam sorcom kopalnie kazz, do 20 lvl expisz na pozimach -1,-2 pozniej na soldkach (gfb, hmm) robisz 27 lvl, a potem guardy z 2 monkami i dobijasz 35 lvl. Podczas expienia robisz runki więc twój mlvl i lvl szybko skaczą :)

Scream
13-03-2005, 10:00
do zakupu/zdobycia dwarven shield, scale armor, soldier helmet, c-mace (jesli grasz clubami), brass legs( Na scale i brass masz 2 latwe questy, ktorych nie moge opisac) expisz na trolach/goblinach na edron, lub na trolach w ab jak jestes facc. Po zakupie tego eqp idziesz na roty na edron (jak jestes facc to niewiem gdzie mozesz isc, chyba dalej trole, ew. kopalnie). Tam do zakupu warhammera/serpent sworda i p-setu. Wtedy idziesz na roty na darashi lub fibuli ( jesli facc). Tam expisz MINIMUM do 30lv. Odposc se expienie z summonami na guardach bo to glupota, na dragi z ds nie polecam bo zaliczysz dedy napewno. Na 30lv mozesz zaczac chodzic na guardy z hmm, ale tylko jesli masz mozliwosc robienia lotbagow. od 35lv mozna zacac chodzic na vampy/necro, od 40lv gsy na poh boh+haste + time ring w bp jak sie goroco zrobi. dalej to juz jak chcesz.