Pokaż pełną wersje : Rasizm...
Jestem przeciwnikiem rasizmu a to co dzieje się w Tibii mnie przeraża. Dzisiaj dobiła mnie sytuacja na trade channel. Nie chcę się dwa razy powtarzać, opisałem wszystko na http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=704487
Nie wiem co tam odpiszą, ale chcę, żebyście podali jakieś sposoby na takich jak oni. Może ktoś z Was gra na Eterni i pogadałby z nimi, na mnie jak widać nie zwrócili zbyt dużej uwagi.
Pewnie miał jakiś incydent z Polakiem w roli głównej i tera ma uraze na nas wszystkich. Do takich ludzi raczej spokojna rozmowa nie dotrze, bo sam widziałeś jak przyjmował Twoje argumenty. Po prostu to przemilczmy i kiedy jest taka potrzeba...udajmy, że nie jesteśmy Polakami. TO przykre, ale prawdziwe :/
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ja się czuję urażony. Jestem Polakiem i mimo tego nie kradłem etc., ale miło, że po nie całej połowie Polaków ocenia wszystkich...
Rizathis
13-03-2005, 10:23
A Cipowie zamiast zająć się prawdziwymi problemami jak ten tutaj, zajmuje sie acc sharing...
ACC sharing jest bardziej niebespieczny, ponioeważ rasistów mozna po prostu "olać" :) A polacy myślicie jak robią?? Nie raz na trade czy game chat piszą "br sux", "kill all swe" e.t.c. :) Więc to nie jest ogólna wrogość wszystkich do Polaków tylko ogólnoświatowy rasizm.... W każdej nacji są rasiści....
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Zależy od przypadku:
W tym przypadku to niby rasizm...
Ale w czasie wojny oczywiście stanoł bym za Polakami a swe tempił
tak samo jak twoj kumpel mial by z kims problem to bys stanol za kumplem a nie jakism pajacem
ROTFL
Gościa zatkało jak się dowiedział że istnieje ktoś taki jak ludzie :)
Wiecie co mnie najbardziej denerwuje ? prześladowanie żydów. Nie rozumiem tego w dzisiejszych czasach. Większość żydów jest normalnymi ludźmi. Kiedyś żydzi byli okropni dla polaków i w ogóle.W dzisiejszych czasach żydzi są prześladowani przez arabów i gnojeni. Nie mogą wyrazić swojego zdania. Są traktowani jak gówno.
Bić żydów. Ave Hitler xD
@mejlun: ale po co ty wogole sie tym przejmujesz?? To mimo wszystko jest gra. Pikietowanie nic ci nie da. Popatrz co my wygadujemy o BR, SWE?? Wcale nie gorsze rzeczy. Ty poprostu trafiles na kolesia ktory lubi byc "mocnym" przez neta....
"Evende udon esuda carden avama doli"- (łac.) "Wszyscy ludzie sa wolni i równi wobec boga, prawa i samych siebie" Platon później głosił to także francuski filozof epoki oświecenia Wolter (eh... sorki zapomniałem całej jego nazwy :))
no i?? co w zwiazku z tym?? Mimo wszystko to TYLKO slowa
Słowa znaczą wiele więcej niż tysiąc rzeczy lub faktów
p.s.
pewnie nigdy niesłyszałeś o czymś takim -.- albo o tych wielkich filozofach -.-
Slowa nie znacza nic. Mozna nimi manipulowac i kierowac ludzi na tor na jaki my chcemy. Tylko i wylacznie czyny i fakty sa wazne w odniesieniu do tego kim jest i kim byl czlowiek...
Dalej twierdze ze slowa sa nic nie warte
$corcerer
17-03-2005, 15:25
Słowa znaczą bardzo dużo. Słowo nigdy nie jest puste, zawsze niesie ze sobą jakąś informację. Raz wypowiedziane nie idzie w zapomnienie, ale jest pamiętane, kiełkuje i przynosi owoc. Czasem słowem można zranić kogoś bardziej niż czynem.
To, jak Twoje słowa zostaną odebrane, zależy tylko od Ciebie. Mogą przynieść ci przyjaćół, lub zrodzić wrogów. Zawsze uważaj na to, co mówisz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.