Pokaż pełną wersje : Na co mam iść ????
mam lvl 18 knight skille 71\70 na co moglbym isc aby wygraććććććć ?????
O kur** zaj****** skille
Teraz możesz biegac po okolicah orc fortess
http://www.eugmil.webpark.pl/siema.jpg
Tak się tam idzie z venore 8)
=================edit==================
UPS ZAPOMNIAŁEM
bp uh - obowiązkowo
Keb, a co jest w okolicach orc fortress?? Tesh pelno orcow czy jeszcze jakies inne bajery? Jeszcze nigdy nie bylem w orc fortress:D
Spokojnie możesz pujść na Dwarf Guardy, no o ile masz przynajmniej K-set(słyszałem od wysoko lv. że to ubranko nieźle chroni przed guardami) z takimi skilami i na wyższym lv. (za mało HP) mugłbyś łazić na dragonki(lv. najlepiej jak byś miał 25[UH obowiązkowo]). Jak ci się nudzi to idź na hunterki i cyce. A tak pozatym to poszukaj w temacie 'gdzie expić ze skilami xx/xx'.
Dla Mandi:
No kurcze chłopie chyba musiałeś nieźle trenować, bo takie skile na lvl 18, powiem tylko WIELKIE GRATZ! A możesz właśnie chodzić na Orc Land, albo ja wiem, może na cyce koło Thais, praktycznie masz dużo miejscówek, zajrzyj też na ghoust land koło carlin!
Dla Sesaj:
Jest tam od zarąbania orków, nazewnątrz są zerki, shamany i lidery, dalej sie nie odważyłem wjść :D
WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara
Dr. Omader
13-02-2004, 23:13
Gratz skillsow. Polecam dla ciebie Mountsterum, ghostland, hellgate, i to zostało wymienione powyżej.
P.S. Ja na 8lvl mialem 71/64 (shield sux)...
z takimi skilami można iść na wiele przeróżnych potworów, tylko by sie przydało żebyś nabił wyższ level.
No widze ze lubisz trenowac :]
z takimi skilami radze ci napic levelkow troszke gdzies conajmniej do 30 lvl.
Ghoust Land jest chyba najlepszym miejscem zeby nabic expa, jest tam mnustwo ghuli ktore padaja szybciutko (pamietaj nie schoc na 3 pietro podziemi, bo sa tam Demon Skeletony) Takze mozesz chodzic na kopalnie jest tam duzo dwarfow i minosow. ;)
Oryginalnie dodany przez mandi
mam lvl 18 knight skille 71\70 na co moglbym isc aby wygraććććććć ?????
Na szczury - na 100% wygrasz.
gdzie expic ze skilami xx/xx?? (http://www.tibia.pl/thread.php?threadid=3256&boardid=9&styleid=1&sid=cfa096441056d02135736364fd42a976)
CLOSE
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.