Pokaż pełną wersje : Co na początku?
Właśnie zdobyłem 8lvl i poszedłem na Main. Jestem knightem, zamieszkałem w Carlin, świat Hiberna. I cóż, zwiedziłem miasto i byłem troche przestraszony bo sporo ludu chodziło z czaszkami i pełno trupów na chodnikach leży. Na szczęście spotkałem miłego kolesia - Xokugi który zaoferował pomoc i jak czegoś nie będe wiedział to mam do niego walić. :)) Niestety to Anglik i nie moge się z nim dogadać czasami i prosze was o pomoc. Co mam zrobić na początku? Gdzie iść expić? Co kupić? Obecnie mam : legion helmet, carlin sword, studded armor, plate shield, leather boots. Skile - 16/16.
Postaraj sie zalatwic sobie
Scale armor
solider helmet
brass legs
dvarwen shield
long sword
Na poczatku idz expic na trolle do krypty.
Napisz jaką masz profesje! Jeśli grasz knightem albo palkiem to zanim zaczniesz iść expić to proponuje potrenować troszkę gdzieś tak do skilów 30/30 i wtedy wlaśnie leć do krypty trolów nad carlin! A jeśli grasz magiem albo druidem to kup podstawowe czary i odrazu spadaj do krypty i tam powolutku bij trole i nabijaj mlvl. POZDRO!
WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara
Oryginalnie dodany przez Spiegol
Napisz jaką masz profesje! Jeśli grasz knightem albo palkiem to zanim zaczniesz iść expić to proponuje potrenować troszkę gdzieś tak do skilów 30/30 i wtedy wlaśnie leć do krypty trolów nad carlin! A jeśli grasz magiem albo druidem to kup podstawowe czary i odrazu spadaj do krypty i tam powolutku bij trole i nabijaj mlvl. POZDRO!
WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara
napisal ze jest knightem...
ja proponuje zalatwic sobie taki equip, o jakim mowi fanfi , i pojsc potrenowac ( i zarazem expowac ) na trolle do ab . ab to przyjazne miasto dla poczatkujacych :)
Knight: początkowo krypta Carlin, potem rooty pod miastem.
Pall: Patrz Knight
Druid & Sorc : idąc koło cmentarza w carlin w prawo, są półwyspy. na 1 jest jaskinia troli. Superowe miejsce dla wielbicieli magii. Bijesz trole a w oczekiwaniu na resp trenisz fishing i mlvl :D jak dojedziesz tak do 11lvl to możewz iść do kopalni.
Uwaga z tymi półwyspami, na następnym są valkirie! :D
ja proponuje przeprowadzić się do AB i tam iść na trolle tam jest mało ludzi i expić do 15 lvl np. i iść skillować:D
Ithelios
21-02-2004, 21:34
Najpierw nabij skill "english language".Nie rozumiem jak można grać w Tibię nie znając anglika...A co do gry to najlepiej nabij skille w treningu z graczem(oczywiście przedtem podbij troszkę na potworkach),a potem idź masowo kłaść roty.Na 50/50 z kolei najlepiej knightowi się expi w kopalniach w i nakoło Kaz(wygodnie będzie się przeprowadzić)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.