PDA

Pokaż pełną wersje : problem z tibią

pajluka
13-03-2005, 17:12
Mam duży problem z tibią. Wpisuje account i hasło i zamiast wlżczenia się okinenka z wybrem postaci mam takie coś (zkopiowałem to więc nie ma pomyłki) - Cannot connect to a login serwer. Error: while resolving the server name. For more information take a look at the FAQ in the guide section at www.tibia.com. Mam ten problem od dwóch dni. Co się stało? Jestesm załamany, że nie moge grać ;(

Sir Otto
13-03-2005, 17:14
Kurna nie wiem ale coś podobnego się u mnie robi ale jak jestem w kolejce i się wygaszacz włączy to wtedy to chyba pisze hmm...może cię ktoś hacknoł i zmienił hasło i pass nah czekaj poszukam za ciebie -.- bo coś mi się zdaje że Polin coś o tym mówić ;P.

ripper
13-03-2005, 17:19
Padł Ci net/padła Tibia

pajluka
13-03-2005, 17:26
Czy ta tibia padła mi na zawsze? :o nikt mnie nie shakowal bo by pisało, że zły kod. Mam nadzieje, że szybko wszystko wróci do normy

ripper
13-03-2005, 17:34
Czy ta tibia padła mi na zawsze? :o nikt mnie nie shakowal bo by pisało, że zły kod. Mam nadzieje, że szybko wszystko wróci do normy

Jak może Tibia paść na zawsze? -.-

Vanhelsen
13-03-2005, 18:59
Padł Ci net/padła Tibiafakt, net mu padł, wiec napisał nam na forum.....
Nie mogłeś połączyć się z login serverem (z tego servera jesteś rozprowadzany na poszczególne inne servery) poczekaj chwilę i potem spróbuj. Jak nie pomoże w ciągu 48 godzin, to użyj opcji szukaj, ten problem był omawiany wielokrotnie.