Pokaż pełną wersje : Klan Bushido (Klan Samuraji) w Tibi
Morihei_Ueshiba
13-03-2005, 20:11
Witam wszystkich !!!! Załozyłem Klan Bushido w grze Tibia szczegoły znajdziecie na www.klanbushido.blog.onet.pl mozna przeczytac tam co i jak i sie zapisac do klanu. P.S (Nie każdy sie dostaje)
Vanhelsen
13-03-2005, 22:08
nie zabijaj osób bez miecza oraz osób które piszą Ktoś sobie AFKuje, zabijasz go, nagle ci wylatuje z tekstem "Ale ja coś pisałem !!!1"
Nie wywyższaj się!! W Bushido wszyscy są równiVS RANGI
1.Sensei
2.Samuraj Master
3.Samuraj Warrior
4.Apertiencen/c
Ogólnie regulamin jest kiczowaty. Lepiej by nasi forumowi Japończycy się do tego nie dorwali bo nie zostawią na tobie suchej nitki...
ech... cios w pierś zadany japońskiej kulturze i historii... Jeżeli Twoja wiedza bazuje na amerykańskich filmach czy kreskówkach, to racz przeczytać także trochę fachowej literatury, względnie obejrzyj jakies ambitne anime bazujące na p[odobnych klimatach... Swoją drogą Kendo było filozofią życia, istnienia. W realiach Tibii niestety nie da się odtworzyć sukcesywnie (no może tylko w grupie oddanych sprawie przyjaciół) klimatu, jaki nieudolnie starałeś się odtwoerzyć na swoim blogu :P
Przez grzeczność (zwuaszcza wobec ludzi czułych na wyrazy uznane ogólnie za wulgarne) pozwolę sobie owego projektu nie skomentować dogłębniej, ok? [jako, że należę do wspomnianych "forumowych japończyków" XD]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.