Pokaż pełną wersje : Zonk na Darashii
Robin Hood z szerwood
13-03-2005, 20:15
Pewnego dnia szukałem sobie miejsca do trenowania na macro na noc, a tu taki ZONK :evul:
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload5/zonk.JPG
Po 1 podnieciłeś się?
Po 2 ładny opis na 26 levie orc berserker best solo? lol
powinien być gs albo drag :baby:
Pulas123
13-03-2005, 20:22
EEEEEEeeeeee...... no zobaczcie, kolejny typo co jedzie na mc.... X( Tylko takich łapać na gorącym uczynku i banowac.... GRRRRRR
________
MOTTO: nOObostwo się szerzy!
Kibel Kiler
13-03-2005, 20:39
Tu gdzie ty jesteś.......to ja normalnie expię 42 master sorcem.....więc N/C
Ps. U Evul Cheater!!
::D:D spoko screen
P.S
Robin napisz do mnie na gg 2595716. Jest sprawa :D
omg... a ja sie potem dziwie dlaczego mam takie slabe skille ;(
Kazdy qwa umie na makro jechac! Ale czy poswiecisz sie dla skilla i bedziesz siedzial pare h dziennie? :O Oczywiscie, ze nie! Bo mam M A K R O !!
Ps: sram gesto na takich ludzi...(sry za okreslenie)
jakbym wiedzial co to zonk to bym skomentowal...
zonk = walek, walek = kicha, czyli mozna powiedziec, ze zonk to taki pech :)
Idz na calość!!
-Bramka nr 1 nr 2 czy nr 3?
-3 poprosze
-Niestety zonk!
Palladni
14-03-2005, 00:26
Ps. U Evul Cheater!!
Łeeeeeee... Ostatnio to ja tam moim 33 master expa jade... Całkiem fajnie jest.
@Topic: Wtf? Nigdy Na derefi niebyłeś?? I jeszcze to: Pewnego dnia szukałem sobie miejsca do trenowania na macro na noc, a tu taki ZONK :evul:
Ja przepraszam bardzo ale mam wrażenie ze starałes sie czyms "przyszpanowac". Niewiem czym i niechcem... n00b... n00bami nazywam tylko cziterów i ludzi przeszkadzajacy grac innym. Czuj sie wyrózniony!!
Sorka za duble post chciałem poprawic błedy itd. Ale cus niewyszło :)
Proszę o usuniecie TEGO posta.
Palladni
14-03-2005, 00:27
Ps. U Evul Cheater!!
Łeeeeeee... Ostatnio to ja tam moim 33 master expa jade... Całkiem fajnie jest.
@Topic: Wtf? Nigdy Na derefi niebyłeś?? I jeszcze to: Pewnego dnia szukałem sobie miejsca do trenowania na macro na noc, a tu taki ZONK :evul:
Ja przepraszam bardzo ale mam wrażenie ze starałes sie czyms "przyszpanowac". Niewiem czym i wiedziec niechce... n00b... n00bami nazywam tylko cziterów i ludzi przeszkadzajacy grac innym. Czuj sie wyrózniony!!
noobem jest ktos, kto uparcie twierdzi, ze wie wszystko najlepiej a w rzeczywistosci g%#*o wie. przykladem jest tu cos takiego " na grupe dsow najlepsze jest gfb" albo "witche zciagam jednym strzalem z hmm" lub "swoim 30 levelowym palem jade z sd po 300 hp w playera". kogos, kto uzywa macra, mc czy czekos podobnego, nalezy nazwac po imieniu - cheater...
a kto nie oszukuje w tych czasch?
Najlepszy Ollie
14-03-2005, 07:23
Po 1 podnieciłeś się?
Po 2 ładny opis na 26 levie orc berserker best solo? lol
powinien być gs albo drag :baby:
podnieciles sie LOL ja tez bym sie podniecil gdyby szly na mnie 5 dsow Jestes lolem Rose!
Wbrew pozorom, duzo ludzi. Ja przez swoja ''kariere tibijska'' (ponad 2 lata) nie uzylem ANI RAZU mc / taskera / gg / rybaka.
up: O, czesc Nekro :D. BTW: Ja tez ;p. I co? Jeszcze sa tacy co nie czituja ;p,
a nekro jezd my evul frent prodektor i ma leweL od bubell wyrzszy i was frzyzdgih bedzie rukowal za to rze czitujecie - n00bish rox, bejbe ;)
podnieciles sie LOL ja tez bym sie podniecil gdyby szly na mnie 5 dsow Jestes lolem Rose!
na tej pustyni palladynem nawet 8-9 levelowiec by sobie dal rade z nimi. dsy sa wolne, tak samo jak ghoule. ja jak widze kilka dsow i duzo miejsca to sie ciesze ze cos expa wpadnie, a nie robie odrazu ssow...
re up: polska jezyk tródna jezyk...
heh dobre trzeba bylo na tych ds'ach trenowac ;D
zonk? =( Ty nigdy nie widziales zonka chyba... :]
Wbrew pozorom, duzo ludzi. Ja przez swoja ''kariere tibijska'' (ponad 2 lata) nie uzylem ANI RAZU mc / taskera / gg / rybaka. moze to prawda ale az trudno w to uwieżyc ;D
To staraj sie tez nie oszukiwac... jak tak bedziesz *******il to kazdy tak bedzie robil:|
Ps. U Evul Cheater!!
nie podniecaj sie on jest 24 knight a ty 42 master na dodatek przy czym wjezdzasz w dsa z hmm po 100 a zreszta mozesz puscic ue i sie zwina..... ale patrzac na twoj potpis to..... zadzisz spoko mlvl :D mam 48 mlvl 34 sorcem
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.