zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Loteria Galana

Catrishia
14-03-2005, 07:49
A więc wczoraj zaczołem nową loterie na Galanie. Mam 10 biletów, każdy z nich kusztuje 10k, ale za to nagrody są wmiarę porządne, oto one:

Pierwsze miejsce: Giant Sword
Drugie miejsce: Fire Axe
Trzecie miejsce: Tower Shield
Czwarte miejsce: 10 000 gp
Piąte miejsce: Dragon Shield

Jak widać mam pięć nagród i tylko 10 biletów, więc masz 50% szansy, że coś wygrasz! Za jedyne 10k możesz wygrać GSa, f-axe lub t-shielda, a jeśli masz mniej szcześcia to pozostałe 2 nagrody oddadzą ci wlożone w loterie pieniądze! Jeśli grasz na Galanie i masz szczęście to zapraszam do loteri. Zapisać można się w tym temacie na forum tibia.com: http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=705041
Jeśli boisz się wejść w ten link bo obawiasz się, że cię shackuje to oświadczam, że nie potrzebuje twojego numeru konta, ani hasła, poprostu musisz napisać tam posta, że jesteś chętny do udziału w loteri. Jeśli nadal nie chcesz klikać w ten link to możesz dojść tam w ten sposób: wchodzisz na www.tibia.com poźniej na forum, następnie dział 'Galana' i tam szukasz tematu "Small Lotery" napisanego przez Catrishia. SERDECZNIE ZAPRASZAM!

PS. Do modków, jeśli zamieściłem temat w złym dziale prosze o przeniesienie i jeśli to możliwe powiadomienie mnie o tym na PW. Z góry dziękuje.

Thero
14-03-2005, 08:10
A kiedy wybierzesz komu dać?
Btw. 70 ek ma rację. To smutne, że ludzie 20-30 lvl nie wierzą, że rozdacie, to żeczywiście smutne...

EDIT:
Hey,, hey Catrisha, mieszkasz może na Zamku?

Catrishia
14-03-2005, 08:22
A kiedy wybierzesz komu dać?
Btw. 70 ek ma rację. To smutne, że ludzie 20-30 lvl nie wierzą, że rozdacie, to żeczywiście smutne...

No niestety smutne, ludzie myślą, że jak już robie loterie to chce ich okraść... I ja nie będe wybierał komu to dać, to bedzie losowanie (jak przystało na loterie), jeśli mi się uda to poprosze jakiegoś GMa lub councellour'a o wylosowanie 5 szczęśliwców (ale o to będzie cięzko bo żadko można ich spotkać na Galanie...), a druga opcja to poprosze jakiegoś hlvl nie związanego z loterią o wylosowanei numerków...