Pokaż pełną wersje : Powiedzcie mi cos!!!!!
Lunus Meximire
14-03-2005, 13:27
chcemy isc z 3 kolegami na questa z 5 mummiami (dowiedzialem sie ze mumie paralizujom) a po drodze som 3 beholdery i mam zamiar solowac sam beholdera idze z nami jeszcze 10 druid ktury zabije mumie z gfb?
1. kolega 16 knight(star ithian) .... cos takiego
2. ja 13 knight(Lunus meximire)
3. kolega knight 13(kniskil)
4. uhmaker kniskila 10 druid (kahowip)
Odpowiadajcie na pytanie:
Czy go wykonamy?? ;( ;(
Hmmm, trudno mi tu coś napisać, bo boję się tu o quest spoiling. Powiem tylko że macie za słabe levele.
Lunus Meximire
14-03-2005, 13:37
:) :p Moze sprubujemy puzniej jak tam muwisz
Druid ma za mało życia, jak każda mumia go udeży no to leży. Ja wątpie w to, że wam się uda. Niech druid nabije sobie lvl albo weźcie kogoś lepszego ze sobą. I pamiętaj, żeby nie iśc na 3 behy tylko starać się lurować pojedyńczo.
Lunus Meximire
14-03-2005, 13:45
ja nie chcem 3 naraz trylko pokoleji :D :] :] :] :] :] :] :]
z mumiami byscie se dali rady moze(jesli mieli byscie uh), ale z beholderami nie macie wiekszych szans.
Beholdery szybko padaja (mam na mysli GFB ) i z UH'ami spokojnie dacie rade. Ale co do tych mumii.....
Lunus Meximire
14-03-2005, 15:11
muuj kolega solowal beholdera na 8 lvl ze skillami 40/40 .... :p
Lunus Meximire
14-03-2005, 15:12
ja bym z solowal beha 1 a moi koledzy reszte
Przed uptade solowanie beholdera na 40/40 to był pikuś...
Z bh może sobie poradzicie, pójdzie wam sporo UH-ów, GFB i Hmm. Quest wykonacie na zasadzie GFB-ROPE-UH...GFB-ROPE-UH.
Lunus Meximire
14-03-2005, 16:05
o to nam chodz
gfb-rope itam pokoleji
to popadajom
wszystkie :] :D
ciemne dropsy
16-03-2005, 10:09
10 druid ma 195 hp - zycze szczescia z mumiami - kazda mumia jezeli zabralaby po 40 hp to jest dead (mumie czesto bija mocniej).
Storm Silverhand
16-03-2005, 12:07
Raczej nie macie najmniejszych szans :/
Z knightami na beho to luzikiem zarombiecie a tam jeszcze behy są pojedynczo :p Ale te mumie są tak perfidnie ustawione koło rope place i odrazu atakują biednego druta/sorca. :(
Najlepiej wziać sorca z wyzszym lvl i niech sobie puści mana shield. Potem tylko GFB,rope,GFB,rope = mumie dead :p
Jak narazie radzę wam się wstrzymać z mumiami
Przed uptade solowanie beholdera na 40/40 to był pikuś...
Z bh może sobie poradzicie, pójdzie wam sporo UH-ów, GFB i Hmm. Quest wykonacie na zasadzie GFB-ROPE-UH...GFB-ROPE-UH.
Chyba raczej GFB-ROPE-UH-GFB-DEAD
Jak mumie podejda do ropeplace to druid nie przeżyje sekundy ;) Jakby druid zrobił ~15lv to wtedy na magic shieldzie moze jechac :]
Lunus Meximire
16-03-2005, 14:39
dobra muj kolega kniskill ma kolege (devil pall)czyli rysa zapomnienia on ma 31 level pal
powiedzil ze idze z nami ale musimy znnalesc blokera mumi na danubbi 19lvl+ z dobrym shieldingiem :DDD:D:D:D:D::D
slimaczek
16-03-2005, 17:05
chcemy isc z 3 kolegami na questa z 5 mummiami (dowiedzialem sie ze mumie paralizujom) a po drodze som 3 beholdery i mam zamiar solowac sam beholdera idze z nami jeszcze 10 druid ktury zabije mumie z gfb?
Czy go wykonamy?? ;( ;(
Ej wiesz co to jest słownik? twój post powinien wyglądać tak: (nie licząc polskich znaków)
Chcę isc z 3 kolegami na questa z 5 mummiami (dowiedzialem sie ze mumie paralizują) a po drodze są 3 beholdery i mam zamiar solowac sam beholdera idzie z nami jeszcze 10 druid który zabije mumie z gfb ? (żadnych kropek, to jest jedno zdanie, na dodatek na końcówce jest znak zapytania a powininna być kropka i później pytanie.
Czy go wykonamy?? ;( ;(
Sie mapes
17-03-2005, 19:17
Facet powiem ci 2 rzeczy
1) Zacznij korzystac ze slownika ortograficznego (napisales muj, odmien sobie mój-moje) i nie gadaj glupot ze masz dysleksje bo takie cos nie istnieje, istnieje za to analfabetyzm
2) 1 mumia wali przecietnie 40HP a te mumie co sa tam rozwala was w 10 sekund przy duzym farcie, narazie sobie odpusccie
Cie chyba po***ało jeżeli myślałes że przejdziesz takiego questa z takimi NOBAMI!!!! Życze ci powodzenia a jeżeli naprawde się zdecydujesz to jesteś głupszy do mojego młodszego brata!!!!!!!!
Patimrok
18-03-2005, 21:41
@Visni@
dziecko, dlaczego uważasz, że oni są noobami?? podaj mi 5 argumentów, na podstawie których twierdzisz, że ci ludzie są noobami
@Topic
a może byście skille podali?? i po podajesz imiona, myślisz, że bh się przestraszy 8o
Cie chyba po***ało jeżeli myślałes że przejdziesz takiego questa z takimi NOBAMI!!!! Życze ci powodzenia a jeżeli naprawde się zdecydujesz to jesteś głupszy do mojego młodszego brata!!!!!!!!
Głupi to tu jestes tylko TY,
koleś sie pyta co i jak a ty po nim jedziesz a pewnie masz 8lv
A co do tematu to tak
Questa moze wykonacie ale z duzym nakladem runek
nie wiem jak ze skillami bo napisales pobieznie lvl i nic wiecej
ale jak sie zgracie to dacie rade :P
podstawa to GFB/uh no i nie idzcie bez pick ^^
Lunus Meximire
19-03-2005, 13:40
ja dzinkuje odczep sie nie bende siedzil przed slownikiem zeby znanales pary sluw jaaaaaaaaaaaaaaaa............................ X( X( X(
ciemne dropsy
20-03-2005, 13:32
up: a powinienes -.-
Odpuscil bym sobie anw aszych lvlach tego questa. Co do tego ze mumie bija po 40 hp. Mumie bija duzo mocniej, wchdoza hity po ~90.
Cóż,obawiam się że macie za słabe levele..potrenujcie troche i zabierzcie dużo runek uh :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.