Pokaż pełną wersje : Demona Hunt (Warlock-i)
No wiec, pisaliscie ze chcecie filma z Warlock-ami wiec macie:
http://rapidshare.de/files/869823/BrusDemona.rec.html <--- 1 czesc
http://rapidshare.de/files/869881/BrusDemonaagain.rec.html <--- 2 czesc
Aby sciagnac plik z RapidShare klikamy na przycisk FREE na dole strony. Nastepnie odczekujemy okreslona ilosc czasu i na dole strony pojawia nam sie link do sciagniecia.
Have fun.
arusiek of bhaal
14-03-2005, 17:45
Nie no wypas, RESPECT 8o
@topic
Spoko Filmy
@Losari
Podpisujesz się jako Legend Of Galana to dosyć odważny podpis ... Pamietaj,ze cziters cannot be a True Legend :evul:
MaI3urise
14-03-2005, 17:57
"RESPECT DLA SZACUNKU" powiedzial madry uczony <lol2> :D :)
Dzieki mistrzu, ^^ tak trzymaj :P
Mega Ultra Dark Knajt
14-03-2005, 17:57
Spox film, a teraz ci opowiem o mojej ciotce Halinie. Spox baba. Ostatnio jak robiła na drutach to jej sie igła w dupe wbiła i musiała przyjechać karetka. Wyciągali jej ją 2 godziny. Mówie Ci normalnie szok kure :D. Może opowiem też o moim wujku Teofilu? Czemu nie chcesz? Koleś ma tak z***any ryj, że szok wogóle :D . Ostatnio jak go ***ałem w dupe to tak śmisznie kwiczał! Hehehe nie no luz. Pozdro
Spox film, a teraz ci opowiem o mojej ciotce Halinie. Spox baba. Ostatnio jak robiła na drutach to jej sie igła w dupe wbiła i musiała przyjechać karetka. Wyciągali jej ją 2 godziny. Mówie Ci normalnie szok kure :D. Może opowiem też o moim wujku Teofilu? Czemu nie chcesz? Koleś ma tak z***any ryj, że szok wogóle :D . Ostatnio jak go ***ałem w dupe to tak śmisznie kwiczał! Hehehe nie no luz. Pozdro
ty debilu powinnes dostac bana na ip i wogole kare na kompa za debilizm -.-
Mega Ultra Dark Knajt
14-03-2005, 18:21
ty debilu powinnes dostac bana na ip i wogole kare na kompa za debilizm -.-
Wsadz se w dupe parówke ty zpasiona aaaaa z resztą. Ide z tego forum! Mam was dość! Człowiek się poświęca robi filma itp. Ty gościu ledwo 10 lv masz zapewne. Nigdy demna nie widziałeś... Cya all.
Wsadz se w dupe parówke ty zpasiona aaaaa z resztą. Ide z tego forum! Mam was dość! Człowiek się poświęca robi filma itp. Ty gościu ledwo 10 lv masz zapewne. Nigdy demna nie widziałeś... Cya all.
no nareszcie pojal zeby nie *******ic glupot i nie dawac keyloggerow :)
@brus shion
Pamietacie go ? To ten co uzywał cheatu na auto-exp :D
Lady Vanila
14-03-2005, 19:13
co tu duzo pisac, lud cos chce a ten pan to zaraz spelnia :D (Tibia Cam oczywiscie ;] ) obys dalej mial wszystko co ludzie chca oglodac, chyba tyle, a no i tak ogolnie wszystkie filmiki fajne :P
Wypas filmy właśnie dzisiaj sobie myślałem czy nieodkyryć demoni:D a tu włażte na tibia.pl i film czeka tylko na mnie:D
Świetny film :D A loot... tylko pozazdrościć :D 8o Może mnie jeszcze ktoś oświecić i powiedzieć od czego jest ten Ring of the Sky, którym chłopaki tak się zachwycili??:P
@up
Ring of the Sky nie służy do niczego, ale jest bardzo rzadki i drogi
@topic
Świetne filmiki, gz loota naprawde świetny.
Taaa... i nawet jezeli ma 10lvl to co? :| Demn, nowe sa potwory? :o
Wogole nie powinienes dotykac klawiatury, to co napisales w tamtym poscie uswiadamia mi ze niestety,ale Polska ma wielu debili...
KornikCrew
15-03-2005, 10:17
Szczerze mowiac filmy godne poswiecenia uwagi. Bloker spisuje sie bardzo dobrze;]
[B]Po rookgardzie (i być może innych miastach) chodzi koleś ktury rozdaje linki na stronę www.tibia-polska.go.pl mówiąc że jeśli wpisze sie tam swoje haslo i numer to dostanie sie premium account za darmo. Jest nieprawda o czym przekonałem się dziś na własnej skórze. Jaskieś pięć dni temu wszedłem na podaną wyżej stronkę i wpisałem to co należało. Cieszyłem się jak głupi że będe mieć PA za friko gdy dzisiaj spotkałem ludzika kturego miałem na tamtym koncie. Linki rozdają między innymi:
-Witualny Seks
-Drachol Knight of Inferna
-i być może inni
Za nic na świecie nie wchdź na tę stronkę bo spotka cię tylko i wyłącznie rozczarowanie.
Evil Maul
15-03-2005, 11:46
Za***isty film Bravo !!!! ;) Ja tera przygotowauje sie na solo z banshee :p
Elite knight :crusader:
Lv: 49
Skill: 79/76
6 mlv
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
[B]Po rookgardzie (i być może innych miastach) chodzi koleś ktury rozdaje linki na stronę www.tibia-polska.go.pl mówiąc że jeśli wpisze sie tam swoje haslo i numer to dostanie sie premium account za darmo. Jest nieprawda o czym przekonałem się dziś na własnej skórze. Jaskieś pięć dni temu wszedłem na podaną wyżej stronkę i wpisałem to co należało. Cieszyłem się jak głupi że będe mieć PA za friko gdy dzisiaj spotkałem ludzika kturego miałem na tamtym koncie. Linki rozdają między innymi:
-Witualny Seks
-Drachol Knight of Inferna
-i być może inni
Za nic na świecie nie wchdź na tę stronkę bo spotka cię tylko i wyłącznie rozczarowanie.
Gz hahahah xD
film wypasiony troche długo tam szliści ale okropnie długi 90 min
ale dla worlocków warto obejrzec ;)
a tak wogule do tamtego kretyna co gadał jakieś bajeczki o swojej siostrze to strasznie przeklinasz ty pipipipipipipipipipo :)
patrikoz
15-03-2005, 19:22
ty debilu powinnes dostac bana na ip i wogole kare na kompa za debilizm -.- yeah, stary nie obraz sie ale Twoje posty wcale nie sa inteligentniejsze od jego :) kare na kompa za debilizm - a Ty za obrazanie innych ;]
Draco Moon
17-03-2005, 19:46
Niezl, niezle... milo ze na galanie. Trzymaj tak dalej! ^.- Wrzuc kilka demon huntow jakbys zrobil.
Niezl, niezle... milo ze na galanie. Trzymaj tak dalej! ^.- Wrzuc kilka demon huntow jakbys zrobil.
Pare stron w tyl dalem pare filmikow (~6) z demon huntami. Przejrzyj 2-3 strony wstecz tego forum a napewno znajdziesz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.