PDA

Pokaż pełną wersje : Fantasy Gate - poszukiwania

Shadow Master
14-03-2005, 18:07
Serwis Fantasy Gate poszukuje redaktorów do tworzenia działów tematycznych oraz do pisania newsów i artykułów (opowiadania, recenzje itp), a także poszukujemy grafików do wykonywania banerów, szablonów i tym podobnych.
Jak ktoś sie zdecydował to walcie na gg 1054942 i mowcie ze wsprawie tej i tej ;)

Obecny adres www.fgate.xt.pl
Wystartowalismy dni 14.03.2005 r :D

Ostry92
14-03-2005, 18:10
Hmmm.... Nice. Ja mógłbym pisać jakieś opowiadania. Jest ktoś mną zainteresowany?

Matheous
14-03-2005, 18:36
WY TAM NIC NIE MACIE O BG2!!! OZ WY BLUZNIERCY KEPANI ZAWALENI W...
Moge costam o tym napisac, ale aktualnie nie mam dostepu do bg, wiec recki by byly nie urozmaicone:) Ale mogem, mogem, opka tez mogem, jesli chceciem, to mogem.
A, taka rzecz bo mi spac nie daje-CO TO ZA GOSTEK W TWOIM AVKU, Shadow master???:):):) Bo tak mi zaj... znajomo wyglada, ze 0_o

Matek
14-03-2005, 18:50
Hmm... jak zobaczylem tresc topicu to sobie pomyslalem "kolejny pacan zrobil dwie ramki dodal jeden tekst i reklamuje pseudostrone". Ale ciesze sie, ze zajrzalem. Jest potencjal:) Prezentuje sie bardzo dobrze, chociaz zawsze moze byc lepiej. Jak bedzie czasik to napisze jakas recenzje;)

Hegemmon
14-03-2005, 19:10
www.innyswiat.pl (http://www.innyswiat.pl/) - z nimi możecie wymienić się buttonami.
+ drobna sugestja. Wasza strona sporo waży. Nie dałoby się jej jakoś odchudzić? (być może się mylę bo w chwili obecnej coś net mi zamula :/)

evilKRIK
14-03-2005, 19:18
Mam już za sobą kilkanaście recenzji. I jak coś słurze pomocą.
Jak by co to o kontakt prosze:D

NORMALY OBYWATEL RP
14-03-2005, 19:39
Ja moge cos naskrobac o podr. do D&D albo o jakiejs grze:P

Shadow Master
14-03-2005, 20:42
ciesze sie ze jest tu duzo ludzi ktorzy mogą pomoc i niestety nei nadaze do was piszac wiec prosze pisac na gg 1054942 jesli jestem dostepny a jak nie to prosze na maila [email protected] [email protected] ale na gg jestem czesto i prosze mowcie ze w tej sprawie i powiecie mi dokladnei co chcecie robic

pozdro all :) czekam na wasze wiadomosci

Shadow Master
17-03-2005, 20:07
rekrutacja redaktorów zakończona lecz szukamy nadal grafików jakby ktoś chciał byćnaszym grafikiem to prosze tutaj skladac propozycje (pieniedzy nie mam wiec mzoe satysfakcja?), ew. probke swoich mozliwosci i pdoanei swego nr gg lub maila

Czekam z niecierpliwością:)