Pokaż pełną wersje : Cwany sposób na draga <lol>
Don Kotleto
14-03-2005, 19:35
Chcialem wam pokazac jak super dragona z solowalem, ostro bylo ale dalem rade.
http://zlotyb.w.interia.pl/dragsolo13lvl.JPG
ale najwieksza dramaturgia byla gdy na guze bloknely mnie 2 trole, z pomoca uhów i bota jakos zabylem te trole chodz 2 razy bylem na redzie. Jestem z siebie dumny bo zaltwilem to jak 100 lvl.
też mi cos!!!
ale to ma byc super sposob na draga ta??
700 exp wow!!!!!! zeczywiscie super sposob!!
zsolowales dragona no wiesz co! jestes najlepszym polakiem z jednych na stronie
Muahahahahahahah
-.- ty masz pacc? <omg>
"Wowo, stayr zaskozyles mnei serjo jestesi dobry garcz, podopało mi sie to jak zrobiles to jka 102 lefel, garzt"
No, WoW ale sensacja, taka wielka że trzeba temat robić...
PS. To w cudzysłowiu celowo wszystko :S
Wujek Gienek
14-03-2005, 19:40
HmmM Wezz ty go nie zabiles widac ze exp 700 doklejany tło pod nim jets jakies dziwne moze probowales ale twoj kolega go zabil a ty tylko ss zrobiles i dokleiles exp. To juz twoj 2 temat z tym ss'kiem ;P
johnnny_b
14-03-2005, 19:50
re up : prawda.
Topic : no nawet gdybys go solna to niby jaki to sposob ? bo widze tylko ze dragon lezy... moze sam go przesunees za drzewko i on wyjsc nie mogl ?
Co za bulfiaste kalfasy, niepodoba się to niepisać i wypad, kolega zsolował smoka i trzeba mu pogratulwoać wiele innych ludzi by się nieodważyło z taką ilością hp, jesteście tacy zajefajni? pokażcie swoje ss'y a nie umiecie tylko wrzucać<<<ssijcie>>>> A co do tematu, może troche mało fotek(tylko jedna :P), ale i tak gz i wstawiaj więcej edytując posta...Cya
jajo 5000
14-03-2005, 19:54
wes ty jak ty mogles stracic 123 hp (tak pisze w czacie) i miec nagle pelne zycie a tak wogule to doswiatczenie dostaje sie wyzej a wogule jak ty pokonales dragona z takimi zecami ja mam lepsze a mam 10 lvl
Don Kotleto
14-03-2005, 20:12
wes ty jak ty mogles stracic 123 hp (tak pisze w czacie) i miec nagle pelne zycie
A wiesz co to sa uhy?
on ma lepsze pvp od bublle serio zalatwil ro jak 102 lvl a nawet jak 250 serio jestem pod wrazeniem.(glupoty)
Sorcerer The Pucek
14-03-2005, 20:43
ja tam nawet ssa nie widze i nie mam zamiaru
wes ty jak ty mogles stracic 123 hp (tak pisze w czacie) i miec nagle pelne zycie a tak wogule to doswiatczenie dostaje sie wyzej a wogule jak ty pokonales dragona z takimi zecami ja mam lepsze a mam 10 lvl
E sorry co maja itemy do draga?? X( X(
Możesz se wyskoczyć w leather secie wazne tylko zeby bylo czym bic...
Szczegolnie ze to palek byl wiec najwazniejszy dobry dist, kusza, bolce, mana i uhy ( dla wyzszych lvl to tez bohy i sd ) wiec eq nie ma znaczenia :P
Oczywiście już nikt nie pamięta, jak ktoś inny wklejał identyczne zdjęcie tu na forum? :S
@Don Kotlet: oficjalne ostatnie ostrzeżenie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.