zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Filmik raczej instruktarzowy, dla palków którzy dostali paca.

ketsok
14-03-2005, 21:59
Oki..tytułem wyjaśnienia. To nie mój char, ale ja nim grałem i nagrywałem filmik, do Modków: to nie żaden account sharing, tylko kumpel niedawno dostał paca i nigdy nie był w tombach - chial zobaczyć jak sie tam expi i co tam jest , wiec nagrałem mu ten filmik instruktarzowy. Zamieszczam go na frorum, bo moze jest wiecej takich palków jak PawełekD:D, którzy nie wiedzią "z czym to sie je". Miłego oglądania (btw. wiecie jak obługiwać te stronke z downloadem? zjechać na dół, kliknąć FREE, odczekac ileśtam sekund - pisze ile - i dac download).

PS/hunt w kryptach, Vampy itd :P

http://rapidshare.de/files/872748/instrukcja_ob_ucgi.rec.html

coment

Koko
14-03-2005, 22:49
No tego mi było trzeba:)

Rychu
15-03-2005, 08:43
ja tez zaniedlugo zgarniam pacca i sobie z tego filmiku skozystam ;D

PinGOnE
15-03-2005, 09:03
Norton Internet Security wykrył i zablokował próbę wtargnięcia.

Alert:
Komputer o adresie IP 0.0.0.0 wysłał informacje charakterystyczne dla ataku HTTP_ActivePerl_Overflow.

Nie wiem co :P :D takie cos mi sie pokazało jak kliknolem "Free"

=============================================
ogolnie filmik fajny ale szkoda ze pokazales wejscie do tombów :(( teraz sie beda low lvl schodzili zobaczyc co tam jest :((

Devx
15-03-2005, 09:23
Super filmik !!! ( jak by ci się chciało nakręć hunt na hellgate :P )

ketsok
15-03-2005, 19:51
ojj..widze że się topic podoba, więć trwają intensywne prace nad wysępieniem chara do nagrania kolejnego filmiku...moze teraz droga na hero?lub na necro?

Master Knight de'Vere
15-03-2005, 20:44
Norton Internet Security wykrył i zablokował próbę wtargnięcia.

Alert:
Komputer o adresie IP 0.0.0.0 wysłał informacje charakterystyczne dla ataku HTTP_ActivePerl_Overflow.

Nie wiem co :P :D takie cos mi sie pokazało jak kliknolem "Free"

lol raczej to nie od tego tez tak mam że Norton wyskauje mi z byle czym

slammer
15-03-2005, 22:49
filmik suuper, przyspieszalem tylko jak szedles przez pustynie, reszte szkoda przegapic.

ps. w tym filmiku przyznales sie do acc sharing :P