PDA

Pokaż pełną wersje : palladynek wola POMOCY !!!

~~Nobit~~
14-02-2004, 16:30
Mam problemik. Dobra przyznam sie okropnego dola =(. Przeczytalem se sonde o najlepszym miescie i chcialem sie wybrac do venore bo blisko poh i wogole gdy przypomnialem se ze ten char ma byc palkiem a w poblizu venore nie ma CYCOW. Myslalem tez nad thais bo fajne rozstawienie potworkow ale jednym slowem - PK. Mam dwie postacie w AB jestem zadowolony ale chcialem zobaczyc tez inne. Moj swiat danubia.

Fawkes order of Toilet

Latka lvl 10 (przez 13 piatek w lutym az 2 deady to nie byl dobry dzien dla druida)/ druid/lunara

Nobit lvl 8/ knight/ julera (to mial byc pk cos nie
wyszlo :D )

Fawkes order of Toilet lvl 7/ bedzie palek/danubia

Pani Czarodziejka
14-02-2004, 17:37
Ja gram na danubi. jakbys potrzebowal pomocy to mozesz mowic

Oxygane
14-02-2004, 19:55
Ładnie opisałeś swój problem, tylko nie wiem o co tak dokładnie prosisz w swoim poście

~~Nobit~~
14-02-2004, 20:51
Sorry ale kompletnie zapomnialem o problemie ;). Chodzi o to gdzie polecacie mi sie wybrac pallem na szybkie zdobycie skilli i lvla. A zapomnialem tez prosze o grajacych na danubii o info o nickach i ewentualnej pomocy w equpie dla newbie :D
Z gory dzieki

Fawkes the order of Toilet

Strzezonego pk nie dostrzeze

Fanfi
15-02-2004, 12:05
Co do zdobywania skili to bierzesz spiry w dlon i tarcze i lecisz na maks defensie na rotwormy. Kiedy juz dorobisz sie pozadnych skili trenuj z ghulem ewentualnie z cyckami.
Co do exp to najlepiej chidz na cycki na poh lub kolo Thais.

~~Nobit~~
15-02-2004, 12:22
dzieki fanfi ale chyba nie dokladnie przeczytales moj post :(. Chodzi o to gdzie mam sie wybrac na maina :
Carlin
thais
venore

Ale dzieki i za to :D

Strzezonego PK nie dostrzeze

zeus
15-02-2004, 12:25
Thais(ale długi post)
:D

~~Nobit~~
15-02-2004, 13:26
no dobra ale podobno tam powinno sie przenosic dopiero na minimum 15 LVL. bo pk tam duzo jest :(

Latka

TheNatoorat
15-02-2004, 14:43
PK nie istnieje tylko w Thais - ono (Thais) nie jest wcale takie straszne!

Watto
15-02-2004, 15:52
cioto nei po to ci pokazalem gre tibia zebys co 2 tygodnie zmienial zerwer jak zginiesz 2 razy. Wroc do Lunara i graj Druidem. wrrr bo ja ci pomoge na Lunarze a na Danubii nie X(

~~Nobit~~
15-02-2004, 20:06
emilku to ty??? na pewno bo tylko ty masz taki rozum ze nie rozumiesz ze jak lunara jest zapchana (a to sie zdarza najczesciej :() to tez chce pograc w tibie. a tak wogole to juz po sprawie bo jestem palkiem w carlinie ze skilami 27/22

Latka