zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dla ludzi co niechca placic za WoW'a

Deltruix
15-03-2005, 09:43
YO YO YO pipol byly server Mu Online Warrior of Chaos zmienil sie na priv server WoW'a www.warrior.abc.pl <--- wszystko opisane tylko sie regnijcie na forum , ale ostrzegam instalka (w 2 cz.) wazy razem 3gb!! ale czego sie nierobi dla WoW'a XD XD powodzienia w downloadzie

Xehe
15-03-2005, 10:05
Noooo nareszcie polski serv WoWa ^.^ THX THX THX
No WoWie nadchodze (za jakieś 4dni;( bo ściągam juz 27godzin toto przez bittorrenta i mam tylko 34% --,..,-- chyba prędziej namuwie tate żeby mi kupił z pudełkiem xFFF) No w każdym razie dzięx :))))

Deltruix
15-03-2005, 14:44
Sorry ale priv serv dziala na becie wiec kupowanie WoW'a dla priv serva to strata kasy XD

M@NieK
15-03-2005, 14:50
Good Idea..

SadeXoVe
16-03-2005, 21:56
faaajne rzeczy sie tutaj dzieja, moderatorzy mogliby zareagowac

Dabek
16-03-2005, 22:01
faaajne rzeczy sie tutaj dzieja, moderatorzy mogliby zareagowac

Co Ci się dzieje?

Thomas
16-03-2005, 22:03
@upup: daj se spokuj koles... to jest po prostu darmowy serwer...;]

Lord_Nerevar
17-03-2005, 15:33
No to fajnie :D... akurat to ściągam :]

SadeXoVe
17-03-2005, 22:17
Co Ci się dzieje?
jestes taki glupi czy tylko udajesz?

Thomas: nie darmowy serwer tylko pier.dolone oszustwo

Sinpal
18-03-2005, 10:25
A ty jesteś *******nięty człek (bez obrazy) nie każdy ma rodziców którzy zarabiają sumki 3000+ albo nawed 2000+ (w tym ja znaczy moj tata zarabia 2000-) więc po to powstają takie servery aby ci co nie mają kasy na płacenie xxx na kilka miesięcy mogli zagrać, więc nie mów że to oszustwo, oszustwem są ceny gier itp. Więc jak uwarzasz że to oszustwo wyłożysz przykładowo dla połowy ludzi z forum (chodzi mi to ci co zarabiają 2000-) kase za granie? przeczytaj ten tekst kilka razy to pisał człek z IQ poniżej 400....

Knight of The Gondor
18-03-2005, 17:10
Widze ze wywiazala sie dyskusja o piractwie. Wiec moje zdanie jest takie nikt ci nie kaze grać i kogo obchodzi ze twoj ojciec zarabia 2000-. A jak bedziesz mial ochote zjesc chipsy to tez ukradniesz bo ich cena to zlodziejstwo? Pomysl zanim cos powiesz. Piractwo to zlodziejstwo i argumentacja ze ceny gier sa za wysokie jest nie na miejscu bo A) jak juz napisalem nikt nie kaze ci grac B ) Jak naprawde bardzo zalezy ci na grze to znajdz sobie jakas prace (np. koszenie trawnikow) C) Mozesz kupowac gry z serii extra klasyka itp lub gry z czasopism (ja tak robie) D) bo tak
no i to by bylo na tyle . Ale sie rozpisalem. Troche nieskladnie to napisalem ale bylem wkurzony ;P

Lord_Nerevar
22-03-2005, 10:43
Nie dość zę gra jest droga to jeszcze mam Blizzardowi płacić phi... gdyby możana było grać tylko dla tego że ma się orginał i cd key (tak jak w d2 itd...) to bym kupił a skoro jeszcze wyciągają kase to nic nie dostaną :)

Willy The Dark Druid
22-03-2005, 11:26
heh albo ja jestem ślepy albo coś... skond mozna ten server ściągnąć bo szukam i szukam na tej stronce i nic :( a i jak sie go ściągnie to WoWa terz trzeba kupic?

Maksiu
29-05-2005, 01:37
Odnosnie piractwa to 99% ludzi korzystajacych z piratow ma gdzies czy gra jest droga czy tania. Jest za darmo to sie bierze jak nie ma mozliwosci za darmo to mam ja gdzies i jej nie biore. A wszyscy co mowia ze na piractwie wytwornie traca olbrzymie sumy to g.wno prawda, bo tak jak napisalem pirat bierze bo jest za darmo a nie dlatego ze pragnie jakiejs gry...

Liado
29-05-2005, 15:38
Nie dość zę gra jest droga to jeszcze mam Blizzardowi płacić phi... gdyby możana było grać tylko dla tego że ma się orginał i cd key (tak jak w d2 itd...) to bym kupił a skoro jeszcze wyciągają kase to nic nie dostaną :)
1. Blizzard jest to wspałaniała firma która nie wypuściła chyba ani jednego gniota a większość ich gier to hity.
2. Są comiesięczne opłaty żeby ludzie któży pracują przy tej grze modyfikując ją itp. mieli jakieś zaorbki. Gdyby w tibi nie istniał PACC który kupuje wielu ludzi to tibia przestała by istnieć.
3. Cena jest duża bo gra jest świetna. Za jakość trzeba płacić.