Pokaż pełną wersje : Odchodze
No tak... odchodze już od Tibi i od Forum. I od wszystkiego co jest związane z Tibią. Jak widać ostrzeżenie stoi :) wszystko po staremu i postów coraz mniej :]. Tibia dość szybko mi sie znudziła bo na 15 lvl. To tyle. papa :))
Pani Czarodziejka
14-02-2004, 17:31
Jak chcesz to mozesz mi dac swoja postac : ) popekuej se trooche :) jakby cos to pisz na gg:2321250
Oryginalnie dodany przez Pani Czarodziejka
Jak chcesz to mozesz mi dac swoja postac : ) popekuej se trooche :) jakby cos to pisz na gg:2321250
Też sie chetnie zaopiekuje twoją postacią. Bardzo mnie dziwi że tibia ci sie mogła znudzić po tak krótkim czasie...
Chaosgiver
14-02-2004, 18:38
No to bye :D . Ale nie "pekuj" tylko oddaj postać w dobre ręce :] Ja tam gram tyle czasu i mi się ani troche nie nudzi :))
$corcerer
14-02-2004, 21:30
Farewell~
No to szkoda, jednego mniej :(( A co się stało, że przestajesz grać? Bo jakoś trudno mi uwieżyć w to, że ci się znudziła Tibia, ona się nie nudzi :D
WYPIERDASEK -> Knight -> lvl 23 -> Lunara
dobra wiadomosc dla free accounts : jeden konkurent do miejsca na serwie mniej ;P
zegnamy...
15lv mowisz...... ja na 12lv tez skonczylem z tibia ale pod naporem kumpli zaczelem znow grac,moze ty tez jeszcze wrocisz.
Cos ludzie chyba nie potrzebnie te pytania zadawaliscie do niego :D n Chyba napisal ten temat i przestal tutaj zagladac :D Mnie tesh dziwi ze tak szybko mu sie ona znudzila. Gram pol roku i jakos zyje :D
Tibia_Maniac
15-02-2004, 00:33
Tibia nigdy sie nie znudzi!!!!!! (no prawie niegdy ;) )
Oryginalnie dodany przez Higokes
No tak... odchodze już od Tibi i od Forum. I od wszystkiego co jest związane z Tibią. Jak widać ostrzeżenie stoi :) wszystko po staremu i postów coraz mniej :]. Tibia dość szybko mi sie znudziła bo na 15 lvl. To tyle. papa :))
Moze gral w nia 3 lata tylko ze malo expil. W takim wypadku miala prawo mu sie znudzic :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.