Pokaż pełną wersje : co jest nie tak
Darek vader
15-03-2005, 14:07
Ten post jest adresowany głównie do modkow. Zaniepokoiło mnie to, że niektóre posty ( w tym moje) są kasowane przy podaniem głupiego powodu.
Np znalazły sie takie powody jak:
-.-, Jak będziesz starszy będziesz miał większe problemy, Gdzie expic ze skilami xx/xx, : a morze morze?. Są to tylko niektóre glupie powody. Myśle, że niektóre posty są kasowane tylko, dlatego ze modki mają uprzedzenia albo się nudzą. Jeśli jednak sa kasowane, bo łamia regulamin to prośilbym o podanie sensownego powodu. Może ktoś czytał mojego posta o : noob creature. Dostałem za niego 3 punkty karne nie wiadomo dla czego.
Patimrok
15-03-2005, 14:12
nie czytałem twojego posta o noob creature, ale dlaczego takie dziwne powody?? Dziwisz się?? Gdybyś miał codziennie 50 razy wypisywać jako powód kasacji tematu "użyj przycisku szukaj" to chyba też byś się znudził i dodał trochę własnej inwencji twórczej (jeśli takową posiadasz)
Darek vader
15-03-2005, 14:14
wiesz tylko ze niektore posty byly calkiem normalne a sa skasowane nie wiadomo dlaczego -.- ten pewnie tez bedzie skasowany -.- a po za tym to pisanie 50 razy szukaj jest obowiazkiem modkow a jak im sie nie chce to niech zrezygnuja z tego obowiazku.
Calkiem normalne z twojego pkt widzena ale nie moda. Moze temat byl wczesniej, moza zlamales regulamin moze cosik innego. Nie wazne.
W sumie powod skasowania tez jest nie wazny. Bo jesli temat byl skasowany byl ku temu powod. Inaczej zostalby "tylko" zamkniety. (jesli bylby choc troszke sensowny)
Po drugie mod nie ma obowiazku pisania za co skasowal temat;) Demokracja
Darek vader
15-03-2005, 14:20
ta demokracja -.- tu sie jakis komunizm szerzy -.-
dlatego, ze kasuja TWOJ temat??
Zabawny jestes. Placzesz jak male dzieciatko a wystarczylo napisac PW do moda i pewnie dostalbys odpowiedz czemu skasowal ci temat.
A o czym byl wogole ten Noob Creature?? O kreowaniu nooba?? Bo jak tak to juz znasz powod;)
Oni nie kasuja bez powodu tępy czlowieku, poprostu nie przeczytales regulaminu tego forum i teraz uwazasz ze to jest nie sprawiedliwe.
Darek vader
15-03-2005, 14:31
ech niech ja sie dowiem jak ignore dawac bedziesz pierwszy na liscie -.- a po za tym to nie jest miejsce na pisanie ze ja placze i ublizanie mi do tego sa inne rzeczy a jesli ci sie nie podoba moj post to zglos do modka i tyle -.-
Oni nie kasuja bez powodu tępy czlowieku, poprostu nie przeczytales regulaminu tego forum i teraz uwazasz ze to jest nie sprawiedliwe.
A ty co? Genialny? Takie rzeczy załatwie się na PW, a nie zakłada idiotyczne tematy -.-
Darek vader
15-03-2005, 14:33
sam jestes tepy -.- no comment
Darek vader
15-03-2005, 14:34
A ty co? Genialny? Takie rzeczy załatwie się na PW, a nie zakłada idiotyczne tematy -.-
nie wiem do kogo to jest ale to moze kogos obrazic
Myśle, że niektóre posty są kasowane tylko, dlatego ze modki mają uprzedzenia albo się nudzą. Jeśli jednak sa kasowane, bo łamia regulamin to prośilbym o podanie sensownego powodu. Jesli nagięcie albo co gorsza zlamanie regulaminu nie jest dla Ciebie wystarczajaco dobrym powodem by usunąc Twoje tematy to nastepnym razem dostaniesz bana, pasuje?
Darek vader
15-03-2005, 14:37
mam cie w dupie i mozesz mi dac bana
ech niech ja sie dowiem jak ignore dawac bedziesz pierwszy na liscie -.- a po za tym to nie jest miejsce na pisanie ze ja placze i ublizanie mi do tego sa inne rzeczy a jesli ci sie nie podoba moj post to zglos do modka i tyle -.-
To do mnie?? Chyba tak.
Hmm....
Ale kiedy ty naprawde płaczesz. Niejednemu userowi sasowano temat i co... widzisz tutaj gdzies podobne tematy, bo ja niezabardzo (no twoj jedyny)
I jeszcze jedno: gdzie ci ublizylem??
edit:
@up: milo bylo cie poznac:) Szkoda, ze tak krotko pogadalismy....
Szkoda tylko, ze w podpisie masz takie piekne rzeczy, ale nijak sie do nich nie stosujesz....
mam cie w dupie i mozesz mi dac banaDobrawdy, och jakze mi przykro, kolejny user ma mnie w dupie za to ze dobrze wykonuje swoja robote, chyba sie rozplacze...
Pozwole sobie przytoczyc slowa Raynolda, ktorymi Cie ostrzegl, zapewne za jeden z tych Twoich 'sensownych' tematow: Idiotyczny topic; jest od tego już temat. Poza tym gówniany spam.No i co masz do powiedzenia?
Darek vader
15-03-2005, 14:42
gdyby to byla tibia to miał byś ignore -.-
Darek vader
15-03-2005, 14:43
a do ciebie magus ze jestes dupkiem i tyle a w twoim wieku zamiast latac po tibi wzialbym sie za studia ( obys nie zdal)
ło jesu... daj mi ignora poprotu nie czytajac moich postow...
lol
:evul: 8o :evul: :cup: 8o :] :] :]
Darek vader
15-03-2005, 14:46
aha magus podobno miales mi dac bana
a do ciebie magus ze jestes dupkiem i tyle a w twoim wieku zamiast latac po tibi wzialbym sie za studia ( obys nie zdal)W tibie nie gram od poltora roku a na studiach idzie mi wysmienicie. Dziekuje za troske. Ja natomiast Ci zycze zebys wyluzowal i przestal robic z siebie forumowego męczennika bo zaden z modkow nie kasuje nic z nudow, zazwyczaj jest to zwiazane ze dublowaniem tematu albo zlamaniem zasad. Zamiast marudzic idz sobie lepiej pograj bo jak bedziesz w moim wieku to nie bedziesz mial na to czasu.
aha Magus podobno miales mi dac banaNic takiego nie mowilem. Wzialem to tylko pod uwage.
Darek vader
15-03-2005, 14:52
a ja juz myslem ze wy umiecie tylko banowac i nie umiecie sie broic ale i tak zamiast lazenia po tibi.pl wez sie za studia -.-
@Darek vader
Żal mi ciebie, twoja głupota jest śmieszna :D
Darek vader
15-03-2005, 14:55
aha i jeszcze zlamalem tu z tuzin przepisow poczawszy od : zla ortografia, wyzywanie, ublizanie, nasza rozmowa jest bezsensownym spamowaniem itd. a ten temat nie zostal usuniety
Darek vader
15-03-2005, 14:56
@Darek vader
Żal mi ciebie, twoja głupota jest śmieszna :D
Masz pewnie gebe podobna to tej z twojego avatara. I takie wlsosy. Nie stac cie na fryzjera czy nie wiesz kim on jest??
powrót vavca
15-03-2005, 14:59
darek vader@
uspokój sie .Masz góra 13 lat .On jest troche starszy.To jest dla ciebie Pan magus-.-...
aha i jeszcze zlamalem tu z tuzin przepisow poczawszy od : zla ortografia, wyzywanie, ublizanie, nasza rozmowa jest bezsensownym spamowaniem itd. a ten temat nie zostal usunietyAno, to dlatego ze gdybym go usunal to powiedzialbys ze nie przyjmujemy krytyki i ni dajemy wam szansy sie wytlumaczyc. Teraz kazdy ma ogolny obraz calego incudentu i rozwazajac wszelkie 'za' i 'przeciw' moze sie z Toba zgodzic albo Cie zjechac. Natomist odradzam bluzganie bo sie upomnienia posypia :P.
Darek vader
15-03-2005, 15:02
do powrot vaca: nie zamierzam do nikogo mowic pan a szczegolnie na jakims forum X(
Masz pewnie gebe podobna to tej z twojego avatara. I takie wlsosy. Nie stac cie na fryzjera czy nie wiesz kim on jest??
Tak... twoja bezsensowna gadka jeszcze raz mnie utwierdza w przekonaniu, ze "nie jesteś mądry". Jesteś pewnie nie wyżytym dzieciakiem, próbującym sie popisac :)
Darek vader
15-03-2005, 15:06
leprze nie wyzyte dziecko niz szajbus z afrem na glowie (ignore) (twoje wypowiedzi nie beda przezemnie czytane (-.-)
Darek vader
15-03-2005, 15:09
do magusa :
taaaa proponuje zebyc zmienil to na temat: uzalanie sie usera z modkiem od razu usun ten temat a mnie zbanuj i bedziesz mial to z glowy
Darek vader
15-03-2005, 15:12
tak i mi wyszlo ze mam 60 a ty 60 razy mniej -.-
I wszystko jasne. Cud że z takim IQ umiesz obsługiwać przeglądarke internetową -.- Idź sie wyżyj na siłownie czy gdzieś a nie na forum -.-
Darek vader
15-03-2005, 15:29
to gdzie sie wyrzywam to moja sprawa a jak ci sie nie podoba to spier*** z tad i idz sie pobawic do piaskownicy
to gdzie sie wyrzywam to moja sprawa a jak ci sie nie podoba to spier*** z tad i idz sie pobawic do piaskownicy
Obraziłeś się na modków a teraz po wszystkich userach jedziesz. Ale przynajmniej jedyny temat na którym mogę kogoś objechać od góry do dołu i żadnen modek nie usunie mówiąc, że to offtopic (pozdrawiam ;)). Zaraz pewnie wyjedziesz na mój avatar. Tak, to jest moja obleśna morda. Ja przynajmniej się jej nie wstydze. Kompleksów nie mam i znam swoją wartość. Szukaj czegoś innego.
PS Wiesz powiedziałbym, że jesteś największym idiotą jakiego znam, ale w mojej klasie są tacy, którzy nie wiedzieliby jak pisać na tym forum. Jak na niedorozwoja to nieźle ci idzie.
Darek vader
15-03-2005, 15:45
nie nie wjade na twoj avatar bo mi sie nawet podoba ale juz wiem po co nosisz maske gazowa . Jak ktos w twoim domu sie spierdzi to rzeczywiscie jest ona potrzeba plus naturalnie kostium ktory nie przepuszcza promieniowania. Aha jak byl wybuch elektrowni w czarnobylu to ty sie wtdedy przypadkiem nie spierdziales. Bo watpie ze elektorwnia tak wybuchla to przez twoje smrody. A niedorob to ty masz na 2 imie
nie nie wjade na twoj avatar bo mi sie nawet podoba ale juz wiem po co nosisz maske gazowa . Jak ktos w twoim domu sie spierdzi to rzeczywiscie jest ona potrzeba plus naturalnie kostium ktory nie przepuszcza promieniowania. Aha jak byl wybuch elektrowni w czarnobylu to ty sie wtdedy przypadkiem nie spierdziales. Bo watpie ze elektorwnia tak wybuchla to przez twoje smrody. A niedorob to ty masz na 2 imie
Wiesz.. przykro mi ale drugiego imienia nie mam. Nie wiem jak jest w twoim domu, ale u mnie takie sprawy jak pierdzenie etc. to się załatwia w łazience. Jak nie wiesz co to łazienka to polecam www.wikipedia.pl . Jak nie wiesz jak szukać, to może wolontariuszki ci pomogą albo pielęgniarka. Co do Czernobylu - też radzę poszukać na Wikipedii. Pewnie nawet nie wiesz z czego zbudowane sa atomy, tego w szkołach specjalnych chyba nie uczą (po co to komuś kto będzie w przyszłości murawę uprawiał). Może pielęgniarka weźmie twoje klocki i ci trochę pokaże na jakiej zasadzie to działa. Tylko się przy niej nie spierdź, widze, że masz jakieś ciągoty w tym kierunku.
nie sadze...
pozatym nie potrafisz nic orginalnego wyyslec...
Darek vader
15-03-2005, 16:05
Wiesz.. przykro mi ale drugiego imienia nie mam. Nie wiem jak jest w twoim domu, ale u mnie takie sprawy jak pierdzenie etc. to się załatwia w łazience. Jak nie wiesz co to łazienka to polecam www.wikipedia.pl . Jak nie wiesz jak szukać, to może wolontariuszki ci pomogą albo pielęgniarka. Co do Czernobylu - też radzę poszukać na Wikipedii. Pewnie nawet nie wiesz z czego zbudowane sa atomy, tego w szkołach specjalnych chyba nie uczą (po co to komuś kto będzie w przyszłości murawę uprawiał). Może pielęgniarka weźmie twoje klocki i ci trochę pokaże na jakiej zasadzie to działa. Tylko się przy niej nie spierdź, widze, że masz jakieś ciągoty w tym kierunku.
ech leprza szkola specjalna niz zaklad dla umyslowo chorych
Darek vader
15-03-2005, 16:06
w ktorym ty sie znajdujesz
Darek vader
15-03-2005, 16:09
nie sadze...
pozatym nie potrafisz nic orginalnego wyyslec...
oto dowod twojej niskiej inteligencji wyslac a nie wysleec
jak juz mialo byc wymyslec 8o
Matek out
nie rozumiem tylko jak literowka ma sie do intelig.??
Dopóki cierpliwość modków wytrzyma twój spam, będzie fajna zabawa.
w ktorym ty sie znajdujesz
Kto i w czym?
Darek vader
15-03-2005, 16:18
mam dosc glupiej rozmowy z dwoma palantami i idiotami do pierwszego debila : tam na gorze pisze ze leprza szkola specjalna niz zaklad dla nienormalnych wiec kazdy inteligenty by skojarzyl ze o to chodzi ale ty nie jestes inteligentny do drugiego: a widziales kogos inteligentnego z brakiem umiejetnosci pisania ?? X(
Ale literowka to nie brak umiejetnosci pisania zauwaz. Myle sie?? Chyba raczej nie.
Jesli masz dosc rozmowy to poprostu daj sobie na luz.
@mejlun: no mi ta zabawa tez sie podoba;) Znaczy zaczela mi sie podobac:D
PS: wskaznikiem inteligecji jest tez umiejetnosc wyrazania sie bez zbednej agresji... czego ci wyraznie brakuje...
Darek vader
15-03-2005, 16:28
tak brak mi tej umiejetnosci wiec jak to powiedzialem to powiem tez:
wy*******aj z tad ***u *******ony idz robic ojcu laske a niech twoja mamuska wyczysci ci penisa jezykiem
oj... bardzo cie bili(bija) w domu?? Bo mam wrazenie ze tak
wspolczuje... patologia to bardzo nieszczesliwe zjawisko...
Darek vader
15-03-2005, 16:34
tak i miales mozliwosc oberwowania w domu na wlasnym przykladzie, tylko ze ciebie wykorzystywano sexualni jeszcze
ech leprza szkola specjalna niz zaklad dla umyslowo chorych
wystarczający dowód na to że jesteś retired (tak, idź po słownik angielski).
lol.... a przed chwila mnie ganil za literowke...
ło jesu... czemu tworzysz takie eksperyment (ekstrementy??)
Imprezowy Chłoptaś
15-03-2005, 16:40
Skoncz to glupie przedstawienie, zwrociles na siebie uwage i myslisze ze dobry? A do reszty nie czytajcie jego komentow i nie odpisujcie, ktos kiedys powiedzial nie wiem czy dobrze pamietam! Dotkniesz gowna bedziesz smierdzial jak one!
Darek vader
15-03-2005, 16:42
ech super na wiecej was nie stac radze wam idzcie do przedszkola i pobawcie sie lalkami a nie trujecie mi dupe
Darek vader
15-03-2005, 16:44
Skoncz to glupie przedstawienie, zwrociles na siebie uwage i myslisze ze dobry? A do reszty nie czytajcie jego komentow i nie odpisujcie, ktos kiedys powiedzial nie wiem czy dobrze pamietam! Dotkniesz gowna bedziesz smierdzial jak one!
dobrze powiedziane w takim razie nie radze pisac do ciebie
Imprezowy Chłoptaś
15-03-2005, 16:47
My ci trujemy dupe? Kazdy z nas sie stara by bylo te forum najlepsze, i jest(moze i jest :P) ale taki vader wejdzie i sie pobawi, bo sciagnal se bluzgatorka, i mysli ze dobry. Powyzywam ich, beda cos sapac, ale mi nic nie zrobia bo jak nie znaja mnie tak se myslisz. Zmien swe zachowanie, bo na dobre to nie przyjdzie. Chyba ze chcesz potem zalowac..... <------ Ja tu nie groze.
ech super na wiecej was nie stac radze wam idzcie do przedszkola i pobawcie sie lalkami a nie trujecie mi dupe
Zrozum wreszcie, że to Ty trujesz nam (w sensie społeczności forum) dupę.
Ech... dobra, wszyscy zobaczyli już z jakim człowiekiem mamy tutaj do czynienia. Zamknę i dodam do kolekcji ulubionych tematów =)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.