Pokaż pełną wersje : JAZDA z PK!!
niedawno w Thais odbyła się fajna imprezka :P
CO WY NA TO? ?(
look (: (http://adrian266.w.interia.pl/PK.jpg)
Z tego co widze, a widze 1/5 ekranu to wnioskuje że było tam gorąco. A tak pozatym to zmień serwer z interi strasznie długo się je odczytuje.
Ludo żercy!! :D
A tak apropo dziś chciałem sobie wyjść z depo schodkami na gore (Veron) i jakis debil walną Fire Field czy jakos tak i od razu zaplonołem więc ja długa do depo (oczywiście stado sępów za mną) :)) weszlem do mojej skrytki i zaczołem dawać wszystkie przedmioty do depo by sepy byly rozczarowane :)) i nagle! Skończyłem si palić :)) :)) :)) hehehe
Jak ja nie lubie PK!! Jak bede potęznym Magiem to będe zabijać PK(czy wtedy bede mieć czerwona czaszke,chyba nie?)
Za zabijanie redskulli nie dostaniesz redskulla. :).
Jestem z rubery
14-02-2004, 19:35
no całkiem całkiem ale mogły by być lepsze
chyba sam przyznasz :D
Dobrze powiedziane ze jazda z pk.Pk to sa takie su.. ze niewiem co i nooby to samo.Powinni ginac niewazne jaki lvl.:P
heheh.. dzisiaj (15.02.04r na amerze) w thais tez jakos duzo pk bylo i wogule zeznia..hehe.. ja naszczescie mam postac (tata w sumie na straty dla zabawy) ktora moglem zabic 30 lvl xenogal :D bo on mnie wczesniej zabil ale on powiedzial ze on mnie nie zabij ja uwierzylem i przestalem go bi... ale bylo smiesznie bo on nie mial uhuw i za duzo eq i troche obrywal od mojego 16 nie no teraz to 14 lvl palka :] qrde 14 lvl goni 30 lvl a tamten ucieka i krzyczy help
:D
Niezła jatka.. W Venore takie zabawy ? :D Chyba kiedyś tam wstąpie :P . Na jakim to świecie ? :rolleyes:
Oryginalnie dodany przez Dioskas
Niezła jatka.. W Venore takie zabawy ? :D Chyba kiedyś tam wstąpie :P
hmmm ... "niedawno w Thais odbyła się fajna imprezka " - GRATZ for u
Tak fanja imprezza tylko z jakiej okazji ????? Jechanie gościa do rooka ???
Heh dla wszystkich fajnie tylko nie dla tego gościa :)
taka imperzka to muszę se pograć na tym świecie :) ale i tak widziałem 1/3 screena ale chyba na calym tak bylo
Fajny ss:P Musialo byc goroco :D
wooow
z tego co widze to bylo ooostro
przypomnialo mi sie carlin gdzie kiedys trupy lezaly od swiatyni do depo :)
Ztego screna wynika że:tam gdzie są PK są też chjeny cmentarne.Śmierć jednego daje początek nowego :P .
Stary ale jazda, jaki masz skil stania w depo ja mam chyba najwiekęszy.
Moje skile stania w depo i uciekania przed PK 100/100
Jestem z siebie dumny. :]
a ktory kolo na Ss to ty ???
Serek za wolny jak zmienisz to przylukam :)
O ja laduje juz mi sie to 10 min i dopiero polowa, a bitka niezla :D
Na jakim to świecie ? Była to Eternia. Taak dobrze pamiętam tę walkę. heh nawet sie w połowie zmieściłem na zdjęciu. :D:D
Eustachy
21-02-2004, 23:04
zdjecia na interii to jeden wielki niewypał
Ja tam wole codzienne spodkania pk (hiberna) w Carlin przed depo, wtedy jest jazda :D Kto wyjdzie ten w 80% moze zginąć :D Ja dzisiaj jak grałem, zauważyłem pewną dziewczyne co chciała do rooka wrócić :D Narażała się każdemu, puźniej zostało z 15 jej ciał :D Nie wiem czy wróciła :P Ale napewno jej już nie było :D
Pk są głupi, ponieważ zabijają słabszych, nie raz bezbronnych tibiańczyków, a do równych, silniejszych, albo prawie równych niestartują, bo boją się że zginą. Pk to tchórze ! Ale przynajmiej polscy pk nie zabijają swoich ;)
Lol to jest Eternia,grałem na Eterni i nie wiem ale jakoś żadnego gościa z tamtąd nie znam,ale rozpidziaj ladny,ale to jest napewno Eternia bo nie chce mi sie sprawdzać na tibia.com :]
oooo :D za***iste :D PK :D cool;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.