zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ta zachlannosc..

Kajulec
15-03-2005, 14:45
Witam!
Dzisiaj przypomnialem sobie o mojej postaci na Harmoni, ktora juz nie gralem. Byl to sorcerer, wiec mialem 5 BP HMMow.. postanowilem usunac wszystko z depo, wiec 2BP HMMow dalem pewnej milej Szwedce, a 2BP Polakowi. Potem ten Polak strasznie sepil.. chcial nastepne itemki.. zbroje, tarcze, leggsy.. dalem mu kilka rzeczy, bo i tak konczylem. Oddalem mu wiekszosc mojego zarcia (kilkanascie mies, hamow, ryb i chlebow) oraz kase (niewiele, troche ponad 300gp).. reszte rzeczy porozrzucalem po depo. No i tu sie zaczela burza. Zachlannych ludzi, ktorzy potem malo sobie nie porozdrapywali oczu bylo kilkanascie. Otoczyli mnie i kazdy chcial "FRI ITANS!!!!!!1oneone".. przeraza mnie to.. ale najbardziej rozsmieszyli i zarazem zmartwili 3 Polacy. Kazdy pytal dlaczego wyrzucam rzeczy i kazdy cos chcial. Ale dwoch z nich chcialo jeszcze moje passy do Tibii.. jeden, po mojej odmowie, powiedzial, ze jestem "glupim n00bem" i zebym poszedl sie j****. PRZERAZA MNIE TO. Nikt mi nie spamowal na privie tak jak Ci dwaj Polacy. Ludzie, opanujcie sie, bo przestaje sie dziwic, dlaczego Szwedzi i Brazylijczycy wyzywaja nas od n00bow!

Pewnie zaraz bedzie kilka(nascie?) postow "A po co piszesz ten temat, co mnie to obchodzi!".. pisze to po to, zeby chociaz maly procent przejrzal na oczy..

M@NieK
15-03-2005, 14:49
Mam plakac czy smiac?

Shinjix
15-03-2005, 14:49
Najgorsze jest to, że sami chodzą i "fri iitanz plax plax plax!!11!", a potem na forum sie zarzarcie kluca, ze to br i swe sa wiekszymi n00bkami :)

Ostry92
15-03-2005, 14:52
Hehe tak to jest. Tak samo ja raz pisalem:

"Selling Crown shield for 8k"

Nagle jakiś polak (n00b):

cze kupie za 6k

Ja:

Sprzedam za 8k

n00b:

jesteś big noobem k.u.r.w.a mama cie nie kocha

I tak się skończyła nasza rozmowa. -.-

powrót vavca
15-03-2005, 14:53
No właśnie co mnie to obchodzi??-.-.kilkadzisiąt(set)tysięcy ludzi gra w ta gre .Trudno żeby nie było debili.Ale szkoda że wśród nich najwięcej jest polaków...

Dwimenor
15-03-2005, 15:18
@Autor
A nie było to przypadkiem w ostatni weekend w dp w Venore?? Jak tak, to dzięki za ten zielony bag, bo mi takiego brakowało.

@Topic
To normalne(a raczej Nienormalne). Gdy ktoś zaczyna wyrzucać itemki, to zaraz się trafia paru takich co chcą wszystko dla siebie. Znam takich "Bo ja chce, a jak nie to masz w** ode mnie. Znajdę cię i *** " z własnego doświadczenia(caffe, szkoła, net, nawet jak nie wiedzom, że mieszkam na drugim końcu Polski)
Co innego, jak ktoś rzuca itemy i ludzie grzecznie się o nie przepychają(Sam wychodzę z założenia, "że jak dają to bierz i nie proś o więcej, bo nie dostaniesz"), a co innego jak ci co chcom wszystko dla siebie.
"Kończysz z Tibiom- daj passy a jak nie to jesteś rzyd" <-pisownia oryginalna
Przykład z Forum "Dziewiczy instynkt"(dobrze pisze??) 50lv na rook, kończy z tą postacią paroma ładnymi SS i zaraz ktoś pisze :"Daj passy plx" Ot taka mentalność sporej liczby Polaków.

@Down
A szkoda, bo rzeczy akurat polak-mag rozdawał i był identico sytuacja.
Ale sie mówi tródno;)

Kajulec
15-03-2005, 16:42
@Up:

No, akurat nie bylo to w Venore. Bylo to w Thais pare minut przed napisaniem tego tematu..

Knight Simon Dark lord
15-03-2005, 16:49
tak jak nie dawno jakiś gość chciał zobaczyć mojom zbroje (polak) ja mu oczywiscie na trade pokazalem ( mialem k-armora którego juz sprzedalem) i on oczywiscie texty" pozycz na chwile" "daj prosze oddam zaraz" a jak mu powiedzialem nie to on " bo jesteś lupim poje*** noobem" chcialo mi sie plakac se smiechu jak tak powiedzial

p.l
15-03-2005, 16:50
Pewnie zaraz bedzie kilka(nascie?) postow "A po co piszesz ten temat, co mnie to obchodzi!"..
Zaskoczę Cię:
A po co piszesz ten temat, było setki takich -.-

Kajulec
15-03-2005, 17:38
@p.l:

Ha

Ha

Ha

-.-

Kredi
15-03-2005, 17:52
Lalala tacy są polacy! Trza sie przyzwyczajać do takich polacków co dybia na nasze atansy!