Pokaż pełną wersje : Convice Creature
Mam male pytanko co do runu Convice Creature:
Czy moge zauroczyc potwora ktorego przyzwal mag albo druid zeby za mna lazil?
Pani Czarodziejka
14-02-2004, 19:21
jesli masz odpowiednia ilosc many to tak
Możesz zauroczyć potwora zsummonowanego praez druida lub maga ale :
1. Musisz mieć dosyć many.
2. Ów potwór musi cię atakować.
Oryginalnie dodany przez Spider
Możesz zauroczyć potwora zsummonowanego praez druida lub maga ale :
1. Musisz mieć dosyć many.
A mi sie wydaje, ze nie musi.Sam jestem knightem, ale widzialem jak pallek na zlosc sorcowi uzyl convince rune i 'skosil' jego summona, lecz ten go nie atakowal...
Oryginalnie dodany przez Nekromanta
Oryginalnie dodany przez Spider
A mi sie wydaje, ze nie musi.Sam jestem knightem, ale widzialem jak pallek na zlosc sorcowi uzyl convince rune i 'skosil' jego summona, lecz ten go nie atakowal...
Oczywiscie, ze nie musi. Spider glupoty wciska.
Mi sie wydaje że nie można zauroczyć sumona w końcy sumon to taki pies a psa nie da się odbić.
Oryginalnie dodany przez karat
Mi sie wydaje że nie można zauroczyć sumona w końcy sumon to taki pies a psa nie da się odbić.
I oczywiscie mozesz poprzec to dowodami? Bo ja moje twierdzenie moge - nie raz i nie dwa convincowalem przyzwane przez przyjaciol szczury, ghule czy inne minoarchery (ktore mnie nie atakowaly).
Sephiroth
17-02-2004, 17:24
karat
Sprawdź zanim napiszesz albo nie pisz jak nie wiesz... coś takiego jest w regulaminie.
Standardowo na nie-antice paladyni na huntach na DL np convince'ują potwory przyzwane przez magów i je wykorzystują.
Edit: mogło Cio się nie udawać convince'owanie z powodu zbyt małej ilości many. Lvl 21 to max 425 a na niektóre potwory ponad 600 potrzeba.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.