Pokaż pełną wersje : DL hunt w Ankrahmun (121 RP + EK)
http://rapidshare.de/files/873058/Arioc_dls.rec.html
Filmik warty obejrzenia.
Jestem pierwsze !!! :)
Mam jedno pytanko. Czy te filmiki są twoje bo przed chwilką widzialem hunt na Warlokach i to byl 100+ lvl!!! Twoje postacie ???
Zaraz dam edita :p
Nie, to nie sa moje postacie. Poprostu daje filmiki dla publiki.
@Up
Ta jasne, bierze filmy z innych stron i spammuje...
Misieq Druid
15-03-2005, 19:32
Omg all moze to nOObowate pytanie ale jak ja mam ten qwa film sciagnac???????????????????????????????? -.-
@Up
Ta jasne, bierze filmy z innych stron i spammuje...
Nie podoba Ci sie ten SPAM? To wy*******aj :) (Staram sie byc uprzejmy)
Filmik bardzo fajny, ale radze troche przyspieszyc, bo wtedy jest niezly hardkor :D
Dzieki Losari ;) Dawaj wiecej jak mozesz, moze behe dla odmiany ? :P Lub cos czego na forum nie ma za wiele ;)
Pozdro
moim skromnym zdaniem zamieszczanie nie swoich filmików na forum mija sie zdeka z jego załozeniem i jest bez sensu
danio joker
15-03-2005, 20:18
Dobrze ze dajesz cos nowego bo bede wiedzial gdzie z blokerem chodzic:p*******one GM'y delete'neli ci chary. Ja gram na Aurea, ale w *** duzo kumpli mam na arcani.
Royal Ma'fess
Pozdro
PS. Graj jeszcze w Tibie xD
danio joker
15-03-2005, 20:23
Dobrze ze dajesz cos nowego bo bede wiedzial gdzie z blokerem chodzic:p*******one GM'y delete'neli ci chary. Ja gram na Aurea, ale w *** duzo kumpli mam na arcani.
Royal Ma'fess
Pozdro
Ketsok na h*j pizgasz farmazony.Że ty nie masz honoru to nie znaczy ze ja nie mam !! X(
Bede grac w Tibie. Czekam tylko na nowy swiat. W sumie nie jestem jeszcze pewien czy bede gral na tym co teraz wyjdzie, czy dopiero na nastepnym, ale jeszcze nie skonczylem z Tibia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez danio joker
Dobrze ze dajesz cos nowego bo bede wiedzial gdzie z blokerem chodzic*******one GM'y delete'neli ci chary. Ja gram na Aurea, ale w *** duzo kumpli mam na arcani.
Royal Ma'fess
Pozdro
Ketsok na h*j pizgasz farmazony.Że ty nie masz honoru to nie znaczy ze ja nie mam !!
po pierwsze troche szacunku, po drugie o co ci biega?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.