Pokaż pełną wersje : Zobaczcie !!!!!!!!!
Muj kolega polozyl sie na uszku ja go kicknolem wyzucilo go z domq a na luzku dalej spal jak widzicie na screena jak to mozliwe?
http://bary_tibia.webpark.pl/screen0014.jpg
aha rozumiem kolega to Vegeta i gra w dragon ball a ty nie mozesz zasnac? nie rozumiem opowiedz to dokaldnie i wez 2 glebokie oddechy
Twix, lubisz robić 2 rzeczy na raz? xD
johnnny_b
15-03-2005, 21:21
to jest stary trick... nie bede mowil jak go zrobic..
@up
Przeciez juz jest powiedziane jak to zrobic ........
No to chyab trohe logiczne nie ? ;p jak wyrzucasz kogos z domku(a ten akurat spi) to jego cialo nei zniknie z lozka ;]--w kazdym razie nie powinno(nie nalezy budzic spiących ;p)
Mozna tez zrobic tzn reloga (ctrl+g i enter) jak tylko jestesmy 1 kratke przed wyrem ... wtedy nawet mozemy zobaczyc jak jeden X sie kladzie a drugi taki sam X stoi obok lozka :D )
X = np. Twoj nick
Uciulany Gecik
15-03-2005, 22:47
Tengo triku po update sie nie da zrobić już ,wystarczyło połozyć się do łóżka i szybko zalogować (przynajmniej mojemu koledze tak wychodziło ) ...kiedyś na danubii Karwa spał w bodajże 2-3 domkach i był online ..;)
mam problem jeste druidenm i nie wieem ujak sie runy robi. 8o :( :p
mam problem jeste druidenm i nie wieem ujak sie runy robi. 8o :( :p
Omg, dużo poradników napewno jest, zresztą poszukaj.
@topic
Te zdjęcie musiało być przed updatem zrobione bo jeszcze szło takie coś skombinowac. Teraz nie da rady.
to fota ze wczoraj...... nie przed ubdate możecie mi wierzyc dlatego sie zdziwilem (muj nick to Aquisitor) !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.