Pokaż pełną wersje : Nabor
Witam jak juz wiecie ruszyla moja strona :D oglaszam nabor redaktorow .
gg:2856511
btw. Mam maly problem moze ktos wie co sie dzieje
gram sobie normalnie w tibie i doklanie co minute mnie rozlancza (patrzalem ze stoperem w reku) jest to bardzo glupi i pograc nie mozna wie ktos co to moze byc ?
Witam jak juz wiecie ruszyla moja strona :D oglaszam nabor redaktorow .
gg:2856511
btw. Mam maly problem moze ktos wie co sie dzieje
gram sobie normalnie w tibie i doklanie co minute mnie rozlancza (patrzalem ze stoperem w reku) jest to bardzo glupi i pograc nie mozna wie ktos co to moze byc ?
Ja "juz" nie wiem, ze ruszyla twoja strona. Moglbys sprecyzowac dla szerszego grona uzytkownikow.Btw - bierzesz ludzi "z lapanki" do pisania? o0
Ja "juz" nie wiem, ze ruszyla twoja strona. Moglbys sprecyzowac dla szerszego grona uzytkownikow.Btw - bierzesz ludzi "z lapanki" do pisania? o0
W sumie fakt zle napisalem moze tak :
Szukam redaktorow i administratorow strony , po rozmowie wstepnej zobacze czy sie nadaje ktos i.. przyjme albo nie :]
$corcerer
15-03-2005, 23:12
Ja chce być adminem plxxxxx!!!!!!!11111111oneoneoneoneonerazrazrazrazr az
lol
juz widze tłumy osób nie znających się na niczym innym tylko na gierkach, którzy na słowo admin/redaktor dostaja palpitacji serca..... -.-
może podasz tematyke??
a ja chce sprzatac !!1111111?!/1@3
ciemne dropsy
16-03-2005, 10:55
up: LOL xD
Fajnie byc zapraszanym do zglaszania sie do redagowania strony internetowej ktorej w ogole nie znasz ktorej nie wiesz ajak jest teatyka itp :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.