Pokaż pełną wersje : Koniec~
" Witaj Losari,
Zostałeś ostrzeżony za złamanie regulaminu forum Tibia.pl. Rodzaj tego ostrzeżenia to :
(Warning Type = 'Małe upomnienie')
Otrzymałeś za to 3 punkt(ów) karnych.
Punkty te pozostaną na twoim koncie przez 30 dni.
After that, they will be removed automatically.
Post, za który zostałeś upomniany, to:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=295755
Osoba, która dała ci upomnienie, podała taki komentarz:
=======================================
Koles ma racje, jesli umieszczasz nie swoje filmy to wrzuc to w jeden temat a nie 2 strony tematow z czego polowa twoja.
Masz w tej chwili w sumie 3 punktów karnych.
Jeśli otrzymasz 10 punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na 30 dni.
Aby zobaczyć wszystkie upomnienia, które do tej pory otrzymałeś, wejdź na ten adres:
http://forum.tibia.pl//Warn.php?do=ViewMyWarnings
Proszę nie odpowiadać na tą wiadomość, gdyż do nikogo ona nie dotrze."
To wszystko co chcialem powiedziec. Mam nadzieje ze podobaly wam sie filmiki ktore tutaj zamiescilem, skoro adminom sie to nie podoba nie bede juz tego robil. Mysle ze bawiliscie sie dobrze, nabraliscie doswiadczenia, porobiliscie sobie mapki dzieki moim filmikom. Ale wystarczy. Wszystko kiedys sie konczy. Skoro admin mowi stop, zastopuje.
Dziekuje za uwage.
patrikoz
15-03-2005, 23:47
" Witaj Losari,
Zostałeś ostrzeżony za złamanie regulaminu forum Tibia.pl. Rodzaj tego ostrzeżenia to :
Koles ma racje, jesli umieszczasz nie swoje filmy to wrzuc to w jeden temat a nie 2 strony tematow z czego polowa twoja.
Jeśli otrzymasz 10 punktów karnych, zostaniesz automatycznie zbanowany na 30 dni.
Aby zobaczyć wszystkie upomnienia, które do tej pory otrzymałeś, wejdź na ten adres:
To wszystko co chcialem powiedziec. Mam nadzieje ze podobaly wam sie filmiki ktore tutaj zamiescilem, skoro adminom sie to nie podoba nie bede juz tego robil. Mysle ze bawiliscie sie dobrze, nabraliscie doswiadczenia, porobiliscie sobie mapki dzieki moim filmikom. Ale wystarczy. Wszystko kiedys sie konczy. Skoro admin mowi stop, zastopuje.
Dziekuje za uwage.
Podobaly nam sie Twoje filmiki, dzieki i papa, no ale z zazdroscia ludzka nie wygrasz xD Cya! :)
Falco de'Ath
15-03-2005, 23:50
To ja dziekuje Tobie, ze je tu wstawiales (choc mam swoje acc na forum tibii.de to niektorych z nich bym sie czasem nie doszukal) bo byly dobre i sporo niekiedy pomogly ;]
Losari zaloz poprostu topic gdzie bedzesz wstawial swoje filmiki i bedzie ok :P
Ożywiło się troche na fourm ale widac jak zwykle znajdzie sie jakies cwaniak ktory g... robi a duzo krytykuje.
CorteziQ
16-03-2005, 07:57
Nie chce nikogo krytykowac ale Losari ozywia ten dzial dajac super filmiki. No i co z tego ze to nie jego, nie kazdy zna angielski albo deutsch. Adminom sie chyba nudzi :/
Losari to spoko ziom pozdro Los~
Wreszcie ktoś się za to wziął :S
No i co z tego ze to nie jego, nie kazdy zna angielski albo deutsch. Tibia jest po angielsku więc po co w nią gra skoro niczego nie rozumie ? Do ściągnięcia filmu z forum tibia.de nie potrzeba nadzwyczajnej znajomości języka angielskiego (niemieckiego tam nie ma). Dla chcącego nie ma nic trudnego :/ Gdyby jeszcze wszystkie te filmi były w jednym poście to tak... ale 5 tematów dziennie skopiowanych z tibia.de to lekka przesada, nie sądzisz?
gosc daje filmy , nie dosc ze na prośbe kogos
robi daje i jejszcze źle ! nieprzejmuj sie ;D
arcania rlz !
Angel_Deserve_To_Die
16-03-2005, 12:37
Ludzie szukajcie dalej pretekstu, powodzenia. Pewien człowiek Jezus P. powiedział: Szukajcie, a znajdziecie. Nie martw sie Losari te forum nie jest ani pierwszym ani ostatnim. Napewno znajdziesz lepsze. Wiem jak to "boli", starasz sie jak dawac ciekawe filmiki a co za to dostajesz??
Pozdrawiam
Jezu Losari nikt tutaj ci niczego nie zazdrosci, nikt nie chce cie sie stad pozbywac. Ludzie chca ci uswiadomic, ze zamiast zapychac forum kolejnymi tematami, w ktorych jest jeden arcyciekawy filmik, a nastepnie po chwili zakladac kolejny topic z kolejnym arcyciekawym filmikiem, zakladasz jeden topic nazywasz go np ŚWIETNE FILMIKI ;) i tam wrzucasz WSZYSTKO, nie jeden filmik, ale KAŻDY. Modkom chodzi tylko i wylacznie o to, bys nie zasmiecal forum, a dotychczas - z calym szacunkiem - to robiles.
czaisz ?
patrikoz
16-03-2005, 13:50
Jezu Losari nikt tutaj ci niczego nie zazdrosci, nikt nie chce cie sie stad pozbywac. Ludzie chca ci uswiadomic, ze zamiast zapychac forum kolejnymi tematami, w ktorych jest jeden arcyciekawy filmik, a nastepnie po chwili zakladac kolejny topic z kolejnym arcyciekawym filmikiem, zakladasz jeden topic nazywasz go np ŚWIETNE FILMIKI ;) i tam wrzucasz WSZYSTKO, nie jeden filmik, ale KAŻDY. Modkom chodzi tylko i wylacznie o to, bys nie zasmiecal forum, a dotychczas - z calym szacunkiem - to robiles.
czaisz ?
ale dlaczego zasmiecal forum? przeciez to forum jest po to, zeby kazdy dawal filmik i niezaleznie czy jest to jego film czy nie, niech daje - przeciez po to to forum istnieje!
@up poniewaz jesli wszyscy, tak jak losari dawali by po 5 nowych tematow dziennie, to po niedlugim czasie zrobilby sie normalny smietnik na tym forum i zaczely by sie narzekania, czemu forum przestaje dzialac etc. owszem forum sluzy do umieszczania filmikow i kazdy ma do tego pelne prawo, ale tak jak we wszystkim nalezy zachowac umiar...
Demonidas
16-03-2005, 14:54
popsulem temal nie przejmowac sie
danio joker
16-03-2005, 15:22
Nie wiem ****a o co im chodzi. Dzieki tym filmikom mozna poznawac fajne miejsca na hunty, a tu jakis pener ****a ***nol ze ma byc all w 1 katalogu. Co to za roznica? Ten kolo co nakapowal na bank nie wystawia zadnych filmow tyklko umie oceniac. Jak taki cfel to niech sam cos wystawi.
Mental II
16-03-2005, 15:44
" Witaj Losari,
Dziekuje za uwage.
Wiem że troszke postów nabiłeś ale filmy dawałeś fajne i chyba większości osób na forum się podobały .Ja teraz ruwnież dostałem 3 punkty karne niby że dałem gdzieś link do hacka :/
Falco de'Ath
16-03-2005, 16:11
Wreszcie ktoś się za to wziął :S
tibia.de nie potrzeba nadzwyczajnej znajomości języka angielskiego (niemieckiego tam nie ma). Dla chcącego nie ma nic trudnego
Aleś nam pojechal w tej chwili ;(
A teraz dobrze sie zastanow dlaczego to jest tibia.de (Ok, ok, juz Ci podpowiem zebys nie musial przerywac stanu nirvany swoim szarym komorkom - .de od Deutch, nie sadzisz? Ah tak, te evul jezyki... :evul: ). Naprawde rozwala mnie takie podejscie, chcesz pouczac innych przy czym sam naprawde g***o wiesz...
Kryptonics
16-03-2005, 16:11
Daj spokój. Zrób jeden temat i wżucaj do niego filmiki. To ,że tym w dupe *******onym ****om kurewskim coś sie nie podoba, bo mają po*******one w swoich s*******onych łbach to nie znaczy, że musisz zaprzestać robić tego co robiłeś. Mi by się nie chciało szukać tych filmików,a dzięki tobje miałem wszystko na dłoni. Pójdz na ręke tym s****ysynom i zrób jeden za***isty temat i będzie ****a zawodowo.
Pozdrawiam cie Losari :D
slimaczek
16-03-2005, 16:17
Jestem z pingwinem, czy jak by powstało na forum 5 topiców o spike swordzie a był już jeden i by jeden się rozpisał na dwie strony, to co miałby zostać? powinien być zamknięty. Poprostu losari powinien dawać swoje w jeden topic i te z tibia.de w drugi topic. Ludziom sie podoba ale to nieznaczy że już wszystko musi być perfekcyjne.
Aleś nam pojechal w tej chwili ;(
A teraz dobrze sie zastanow dlaczego to jest tibia.de (Ok, ok, juz Ci podpowiem zebys nie musial przerywac stanu nirvany swoim szarym komorkom - .de od Deutch, nie sadzisz? Ah tak, te evul jezyki... :evul: ). Naprawde rozwala mnie takie podejscie, chcesz pouczac innych przy czym sam naprawde g***o wiesz...
Zanim zaczniesz cokolwiek pisać, może najpierw wejdź na tą strone ? IMO nigdy tam nie byłeś :S Łap link (http://tibia.gamigo.de/forum/forumdisplay.php?f=240) do działu z filmami i pokaż mi tam jeden post po niemiecku :S rotfl
Wystarczy ze wrzucalbys wszytko do jednego tematu. Zrob o co prosza i tyle, ja chcetnie jeszcze twoje filmy poogladam.
ehhh..ja napisałem report do admina, ale nie o takiej tresci jaka jest zamieszczona w cytacie. nie zorbilem tego zebys nie zamieszczal tych swoich "za***istych filmikow" tylkoz beys sobie wreszc ie Loasari zrobil JEDEN TOPIC! Pingwin ma racje...podpisuje sie rękoma i nogami. A najsmieszniejsze jest to ze Pan Loasari dorobił sobie jakąs powaloną martyrologie, ze on jest scigany za to ze chce rozruszac forum.. a wszysytko podsycaja 14 latki, ktore nie potrafią wejsc na tibia.de
Falco de'Ath
16-03-2005, 16:51
@Marshal:
Bylem i mam swoje acc na tym forum, wiem jak to wyglada. Pisze jednak, ze ta strona jest niemiecką stroną wiec zlamiles piszac, ze nie uswiadczymy tam jezyka niemieckiego.
No CoMMent. No MoRe! ;]
EOT.
@Losari:
Nie poddawaj sie i wrzucaj dalej, sam widzisz ilu ludziom przypadla do gustu Twoja dzialalnosc ;) .
Falco de'Ath
16-03-2005, 16:57
Double post.
Sry :confused:
@ re up.. widzisz..ja nie chce zbye on speirdalał z tego forum ,tylko zbey dal all do ejdnego topicu, bo nic nie moge przez niego znalezc...chce posc iagac filmiki userow forum, a tu ciagle jakies filmy dodane przez Losariego.niech sobie robi co chce byl;e nie spamował
Wiecie, po tym co dostalem od adminow tego forum juz mi jakos specjalnie nie zalezy aby robic cos dla ludzi. Moze zaczne wrzucac filmiki na www.tibia.xx.pl kto wie.
Bye bye~.
Niekapuje tego ogladam codzinnie filmiki jak sie loguje i Losari zucal tu Naj za***i****zawsze a Adminom sie to niespodobalo ciekawe co w tym takiego strasznego chyba lepiej przynajmnij ludzie tu zagladali wole sciagniete filmiki ale jakies fajne a nie jakies gowna czego sie goladac nie da pk 11 lvl zabija 2 osoby na 8.Polskie gowno:/ pozdro losari szkoda ze nie mam z toba kontaktu bo mialem do ciebie kilka pytan jak co gg 2700830 =][=
Niekapuje tego ogladam codzinnie filmiki jak sie loguje i Losari zucal tu Naj za***i****zawsze a Adminom sie to niespodobalo ciekawe co w tym takiego strasznego chyba lepiej przynajmnij ludzie tu zagladali wole sciagniete filmiki ale jakies fajne a nie jakies gowna czego sie goladac nie da pk 11 lvl zabija 2 osoby na 8.Polskie gowno:/ pozdro losari szkoda ze nie mam z toba kontaktu bo mialem do ciebie kilka pytan jak co gg 2700830 =][=
Jak masz jakies pytania, mozesz je zadac tutaj. Nie lubie rozdawac GG nieznajomym.
to nie wina modkow... to wina Kestoka (sorry Kestok)... to on zareporttowal posta... te filmiki sa fajne i Losari, prosze nie odchodz!!!!!!!!!!!
No bo ja sie chcialem zapytac bo strasznie zapierdzielales z lvl i gdzie ty expiles na poczatku i w pozniejszym czasie wiem ze to pytanie troche smieszne :P ale mnie to ciekawi bo tez ide na nowego serwa jak bede mial neostrade bo teraz mam taki net ze .....:P
Do 20 lvla, ze spearami na rotach na Darashii, od 20 lvla (jak mialem kase na bolty) guardy (w "labiryncie") do ~60 lvla. Pozniej ciagle smoki na Edron.
@All:
Bede tutaj co jakis czas lookal na forum, moze znajde jakies ciekawe filmy, wiec nie odchodze calkiem z tego forum. Tylko nie bede poprostu wiecej "spamowal" tego forum filmami, bo adminom i paru innym osobom sie to nie podoba. (Nadal nie potrafie zrozumiec dlaczego)
@Down:
NIe chce robic chata z tego topicka. Nie gram nigdzie. A mialem tylko 1 ownera. Zostalem zbanowany przez skorumpowanych GMow, Dreader moja siostra w tibii z ktora toczylem 1 wojne na Arcanii, gdy ich gildia zostala zbanowana za trapa, zostala przeteleportowana przez GM-a (tego co mnie zbanowal) i powiedzial jej ze za jakis czas, Losari i Barlox zostana zbanowani, niech tylko troche poczeka. Utrzymuja z nia kontakt na MSN-ie, i przysiegala mi na Boga ze tak wlasnie bylo. Co do bana, dowody nigdy nie zostaly mi pokazane. Tylko glupie tlumaczenie: "nie jestesmy uprawnieni do pokazywania tych dowodow ale one napewno tam sa ...". To wszystko co mialem do powiedzenia.
Ah dzieki wlasnie tak myslalem =][= a ile ludzi gralo ta twoja postacia ze cie zbanowali i deleta ci dali ciuliki :P kurde przynajmnij by byl polak pierwszy w expie na serwi i tu YEP ja tez na arcani gralem troche knighta mialem ale znudzilo m isie i se palla zrobilem i gram na danoobi w tydzin zrobilem 30 lvl tylko ja mailem juz na czym skilowac bo mialem monka.A ty gdzie teraz grosz na jakim serwie ?
@Marshal:
Bylem i mam swoje acc na tym forum, wiem jak to wyglada. Pisze jednak, ze ta strona jest niemiecką stroną wiec zlamiles piszac, ze nie uswiadczymy tam jezyka niemieckiego.Jest niemiecka wersja strony, ale forum jest po angielsku (a w tym temacie o to chodzi więć po prostu czepiasz się :P)
@Losari
Po prostu zamiast robić temat na każdy film można zebrać to w kupe i umieścić w jednym topicu i nikt się nie będzie czepiał :/
Ludzie zawsze znajda jakis powod aby sie uczepic.
Zastanawiam się tylko dlaczego Peace Winner dostał bana na czas okreslony a Ty Losari odrazu do kasacji.
Musiałeś nieżle podpaść :P
Co do Arcani liderem w expie nadal jest polak, mianowicie Ares... :)
Btw. Losari grasz jeszcze w RD??
to nie wina modkow... to wina Kestoka (sorry Kestok)... to on zareporttowal posta... te filmiki sa fajne i Losari, prosze nie odchodz!!!!!!!!!!!
naucz sie czytac. ja nie napisałem posta takigo jaki skopiowal Losari, więc musiał ktos inny jescze pisac. I czemu wy dorabiacie do tego jakąś po.pierdo.loną martyrologie? Dostał nie bana za spamowanie i nie skasowali mu konta wcale tylko ma 3 punkty upomnienia, co nic nie zmienia! moze normalnie urzywać konta a jak dostanie 10 punktów to złapie bana, ale on woli sobie zorbiuc nowe konto i krzyczec jaki on to nie jest beidny, zamiast zrobienie ejdnego TOPICU! Swoją drogą musi miec satysfakcje..ma 17 lat i tłum 14 latków się o niego bije..tylko nie rozumię tych starszych...nic by sie nie stało, jakby posłuchał mojej rady i zorbił 1 topic, aleee nieeee....on musiał być mądrzejszy...to teraz ma swoją mądrość
Zastanawiam się tylko dlaczego Peace Winner dostał bana na czas okreslony a Ty Losari odrazu do kasacji.
Musiałeś nieżle podpaść :P
Co do Arcani liderem w expie nadal jest polak, mianowicie Ares... :)
Btw. Losari grasz jeszcze w RD??
Tak owszem, gram w Reddragona.
naucz sie czytac. ja nie napisałem posta takigo jaki skopiowal Losari, więc musiał ktos inny jescze pisac. I czemu wy dorabiacie do tego jakąś po.pierdo.loną martyrologie? Dostał nie bana za spamowanie i nie skasowali mu konta wcale tylko ma 3 punkty upomnienia, co nic nie zmienia! moze normalnie urzywać konta a jak dostanie 10 punktów to złapie bana, ale on woli sobie zorbiuc nowe konto i krzyczec jaki on to nie jest beidny, zamiast zrobienie ejdnego TOPICU! Swoją drogą musi miec satysfakcje..ma 17 lat i tłum 14 latków się o niego bije..tylko nie rozumię tych starszych...nic by sie nie stało, jakby posłuchał mojej rady i zorbił 1 topic, aleee nieeee....on musiał być mądrzejszy...to teraz ma swoją mądrość
Nie, to Ty poprostu musiales skorzystac ze znajomosci bo cos Ci sie nie podoba. Jak juz mowilem korupcja jest wszedzie, wsrod SGM-ow i modkow tego forum jak widac.
Tak owszem, gram w Reddragona.
Nie, to Ty poprostu musiales skorzystac ze znajomosci bo cos Ci sie nie podoba. Jak juz mowilem korupcja jest wszedzie, wsrod SGM-ow i modkow tego forum jak widac.
tak, a elvis zyje... Zachowujesz sie w tym momencie jak przedstawiciele Radia Maryja ( a niektorzy z twoich oredownikow, jak dewotki - szeregi armii ojca Rydzyka).Mam tylko nadzieje, ze jak za pare lat dorosniesz, to pewnego dnia znajdziesz ten topic i serdecznie sie rozesmiejesz....z wlasnych blednych hipotez. Ty zawsze wietrzysz jakies spiskowe teorie, szukasz dziury w calym, czy tylko w tym wypadku cos sobie ubzdurales ? Btw. zastanawiajace jest, ze skasowali ci konto w grze, a teraz kolejna sprawa, gdzie ktos wystepuje przeciwko tobie...Przemysl, czy to ty robisz cos nie tak, czy tylko wszyscy wokol sie na ciebie uwzieli...
dorosnij...
nie no..gratuluje Twoim rodzicom za wychowanie syna..chyba sie nie postarali.. ja mam wtyki u Modków...dziwne dziwne..ciekawe czemu 2 miechy temu miałem bana na miech na moje konto...dziwne nie? kur.wa...ze tez mnie koledzy Modki nie uratowały... Dostalem bana na 30 dni za swoje winy, wiem ze zrobilem zle i jzu tego nie robie...a tobie chyba psychika siada..zastanow ty sie człowieku...jesli na prawde masz 17 lat tak jak piszesz, to jestes najbardziej niedojrzałym 17latkiem jakiego na oczy widziałem.
@Pingwin..thx za poparcie..juz myslalem ze tylko ja tu jestem normalny...
PS. (do Losariego)...D/O/R/O/Ś/N/I/J/
PS2. (do Losariego) za dużo amerykanskich filmów sie naoglądałes...zaraz powiesz ze ja jestem bratem Modka! a jak...
nie no..gratuluje Twoim rodzicom za wychowanie syna..chyba sie nie postarali.. ja mam wtyki u Modków...dziwne dziwne..ciekawe czemu 2 miechy temu miałem bana na miech na moje konto...dziwne nie? kur.wa...ze tez mnie koledzy Modki nie uratowały... Dostalem bana na 30 dni za swoje winy, wiem ze zrobilem zle i jzu tego nie robie...a tobie chyba psychika siada..zastanow ty sie człowieku...jesli na prawde masz 17 lat tak jak piszesz, to jestes najbardziej niedojrzałym 17latkiem jakiego na oczy widziałem.
@Pingwin..thx za poparcie..juz myslalem ze tylko ja tu jestem normalny...
PS. (do Losariego)...D/O/R/O/Ś/N/I/J/
PS2. (do Losariego) za dużo amerykanskich filmów sie naoglądałes...zaraz powiesz ze ja jestem bratem Modka! a jak...
Ej stary bez wjezdzania na rodzine okej? Ja do Twoich starych nic nie mam.
Jak tak dalej bedą robily Adminy to chyba nie bede odwiedzal Tibii.pl :p
Loasari..kolejny dowód na Twoją glupote...czy ja Ci na rodziców nadaje? napisałem ze im gratuluje tak wspanialego syna...
Kenazabik
17-03-2005, 17:18
nie no..gratuluje Twoim rodzicom za wychowanie syna..chyba sie nie postarali..
Zaóważ ze wjechałeś tu na jego rodzine pisząc:
chyba sie nie postarali..
Loasari..kolejny dowód na Twoją glupote...czy ja Ci na rodziców nadaje? napisałem ze im gratuluje tak wspanialego syna...
Wygląda na to że nie rozumiesz tego co piszesz.
@Loasari
Zrób jeden topic i zamieszczaj w nim filmy, chetnie jeszcze nie raz skorzystam :). Będziesz mial największy topic na tibia.pl razem z Kiperr'em ;]
Losari gdzie grasz w RD?? jaka koalicja??
ketsok napisałeś co nie co o rodzicach, może to nie były b mocne słowa ale jednak... Najeżdżasz na Losariego że nie umnie sie przyznac do błedu a jednak sam tego nie potrafisz.
Co do filmow to jednak zdalo by się zrobić ten jeden topic w którym Losari będzie umieszczał filmiki.
Może wkoncu zakończy się ta rozmowa która raczej do niczego dobrego nie prowadzi, wkońcu to forum na którym umieszcza się filmy...
@re up up,
Uwaga a nie Ówaga, więc zaUważ a nie zaÓważ
@re up
&
@re up up,
w tych słowach bardziej obrażam Losariego niz jego rodziców...no ale niech wam będzie...jeśli uważacie iż stwierdzenie, że rodzice kogoś źle wychowali jest naruszaniem ich dobrego imienia to dla was moge być winny.
btw. ja bym chętnie ściągał filmiki z topicu Losarioego, jeśli zrobiłby zbiór dobrych filmów w jednym miejscu. JA do filmów nic nigdy nie miałem, były raczej narzędziem do walki ze spamerstwem tego typa.
Desh, obecnie gram w "Black Muppet Order".
@ketsok:
Chcialem tylko abys wiedzial ze ten topic nie jestem strajkiem / buntem przeciwko Tobie, ale przeciwko modowi ktory dal mi punkty karne.
KornikCrew
17-03-2005, 19:18
Kładz na nich... Ale on jest przy***any czy nie lepiej zrobic zbior wszystkich filmikow w jedny miejscu. A czy te filmiki byly dodawane w jednym czasie czy w jakims odstepie?? Przeciez ludzie skladali zamowienia co jakis czas a nie zrobili liste jak ty kazales losariemu... wiec nie mniej do niego pretensii ...
Plz Chill
Falco de'Ath
17-03-2005, 19:54
@re up up up:
że = iż, więc zauważ, że Ty sam popelniasz bledy starajac sie poprawic innych, a to chyba nie najlepiej o Tobie swiadczy...
@re up up up:
że = iż, więc zauważ, że Ty sam popelniasz bledy starajac sie poprawic innych, a to chyba nie najlepiej o Tobie swiadczy...
wiem kochany że iż=że..i gdzie mam błędy z tym związane?jeśli uważacie iż stwierdzenie, że rodzice kogoś źle wychowali może tu??oczywiście myślisz, że bardziej poprawne by było gdybym napisał: >uważacie żę stwierdzenie że<..? to by był błąd stylistyczny.. więć dobrze zastosowałem te partykuły..wiesz..jest takie powiedzenie : nie ucz ojca dzieci robic... więc nie ucz kogoś kto chce iść na dziennikarstwo (lub politologie) jak ma pisać...nie mówię, iż nie robię błędów...ale akurat tu go nie zrobiłem...coś jeszcze?
KornikCrew
17-03-2005, 20:04
ketsok nie odzywaj sie juz widac ze jestes nie dowartosciowany chlopak... baby ci brakuje albo porzadnego w*******...
Master Knight de'Vere
17-03-2005, 20:16
Zanim zaczniesz cokolwiek pisać, może najpierw wejdź na tą strone ? IMO nigdy tam nie byłeś :S Łap link (http://tibia.gamigo.de/forum/forumdisplay.php?f=240) do działu z filmami i pokaż mi tam jeden post po niemiecku :S rotfl
Może i nie ma tam za duzo postów po niemiecku ale przy wejściu na strone zawsze sobie wybierasz język angielski lub niemiecki więc ty sie zastanów co piszesz... :baby:
KornikCrew
17-03-2005, 20:34
a tego skad tutaj wy***alo smiesza mnie tacy ludzie jak ty maja 13lat i uwazaja sie za niewiadomo co...
Niach niach coraz zabawniej na tym forum :D
Na poczatku kłutnia o zakladanie nowych tematów teraz zaczyna sie nauka jezyka polskiego, zastanawiam sie co będzie dalej :D
Falco de'Ath
17-03-2005, 22:05
Kornik pewnie poczul sie urazony, bo sam nie ma 13 i nie wie do tego co to niemiecki (moja dobra rada - g***o, ktorego lepiej sie nie tykac :] ). </joke>
@Kestok:
O tyle masz bledy 'kochany' o ile przed "że" stawiasz przecinek a przed "iz" nie podstawiles - napisalem to w imie skrupulatnosci (podobnej do tej Twojej) ;].
@up..ohh wybacz..o to Ci chodzi...now iesz..interpunkcia aortografia to dwie rózne rzeczy...btw..cholera czemu ja tu jestem samotnym wojownikiem..każdy na mnie nalatuje.
ketsok nie odzywaj sie juz widac ze jestes nie dowartosciowany chlopak... baby ci brakuje albo porzadnego w*******...
ehh możliwe..już pisze do mojej Gosi, żeby mnie pocieszyła, bo mnie gnoją na forum <rozpacz> a wpie.rdo.l nie zamierzam dostać za moje poglądy...
Falco de'Ath
17-03-2005, 23:06
@up:
Heh, przegladalem Twoje SSy i zastanawia mnie gdzie mozna znalezc takie fajne Ston(golem)ki, czyzby Edron? ;]
@Topic:
Male 'Free For All' sie tu zrobilo :P
no i zajefajnie, znowu z jako takiej dyskusji robi sie loze szydercow. ketsok fuckt fucktem to ty zaczales, bo rzeczywiscie pojechales ( zupelnie niepotrzebnie ) po rodzicach losariego. I twoje tlumaczenie, ze im 'gratulujesz' bylo coz...Wiec prosba to all - troche qltury. I na litosc boska po co spieracie sie o ortografie, stylistyke, czy interpunkcje ? jak to sie odnosi do tego tematu, co ma z nim wspolnego ? :confused:
@nizej i jeszcze nizej
jesli o to ci chodzilo to sry moj blad :p omg ketsok nie musisz go przepraszac, zrob tak jak radzi siorka, ktora uczy mnie reli - idz i nie czyn tak wiecej ;)
Falco de'Ath
17-03-2005, 23:11
Spor o interpunkcje? Nie! Nie to mialem na mysli, ja poprostu ch*****ie nie lubie jak sie ludzie innych czepiaja podczas, gdy sami nie sa w 100% ok.
omg..SZANOWNY PANIE LOASARI, CHCIAŁEM RPZEPROSIĆ PANA ZA OBRAZENIE RODZICÓW, NIE BYŁO TO CELOWE, ALE WYSZŁO SZCZENIACKO. CHCIAŁEM TEŻ PRZEPROSIC WSZYSTKICH ZA TO ZE ISTENIEJE, PONIEWAZ TO SPRAWIA WAM CHYBA PROBLEM JAKIS. DZIEKUJE..TO WSZYSTKO...
btw. stone golemy są na wyspie DARAMA w okolicach Akrahmun
omg..SZANOWNY PANIE LOASARI, CHCIAŁEM RPZEPROSIĆ PANA ZA OBRAZENIE RODZICÓW, NIE BYŁO TO CELOWE, ALE WYSZŁO SZCZENIACKO. CHCIAŁEM TEŻ PRZEPROSIC WSZYSTKICH ZA TO ZE ISTENIEJE, PONIEWAZ TO SPRAWIA WAM CHYBA PROBLEM JAKIS. DZIEKUJE..TO WSZYSTKO...
btw. stone golemy są na wyspie DARAMA w okolicach Akrahmun
SZANOWNY PANIE KETSOK, INFORMUJE PANA IŻ PRZYJĄŁEM DO WIADOMOŚCI ŻE JEST PANU PRZYKRO. ROZUMIEM ŻE ZACHOWAŁ SIĘ PAN SZCZENIACKO. MAM NADZIEJĘ ŻE NIE BYŁO TO CELOWE I ŻE NAPRAWDE ŻAŁUJE PAN SWOICH CZYNÓW.
A tak na powaznie, skoncz z tym sarkazmem. Mi wystarczyloby jakbys napisal "sorry". A nie *******isz jak ktos nawiedzony. (Ten text nie zostal napisany w celu obrazenia Ciebie)
PS. Nie lubie jak ktos uzywa caps lock-a.
Bongozzpl
17-03-2005, 23:26
To chyba nie ten Losari z Arcani.
To wlasnie "ten" Losari z Arcanii, Losario z Aurey, Abetorius z Aldory, Dracian z Elysi, Sarandiel z Hiberny.
ehhh przeprosic go i jeszcze mu źle...poeiwme tak, jesli ja jestem sarkastyczny to ty moim zdaniem jestes cynikiem.to wszystko, nara
Losari zaloz poprostu topic gdzie bedzesz wstawial swoje filmiki i bedzie ok :P
Przczytać osiemnaście razy... jak nie więcej!
I moja też, kiedy patrzyłem jak co 5 minut pojawia się nowy topic z filmami, które nie są jego autorswa to mnie krew zalewa. Czemu nie mógł zrobić jednego topicu? Aż taki głupi to on nie jest żeby o tym nie pomyśleć. Więc? Wolał ostro zaspammować i został za to ukarany, gdyby nie te 3 pkt (I tak mało, musiałby 10 razy tak zrobić w miesiąc żeby dostać bana na 30 dni) to kolejnego tygidnia było by nie 10, a 100 topiców Losriego, trzeba było działać...
Losrai napisał do ketsoka:
Hahaha "Kradniesz czyjes prace" koles, robisz sie zalosny. Nikomu nie kradne prac! Ktos kto daje swoj filmik dla ludzi robi to swiadomie. Ja sciagam CZYJES filmiki i przekazuje je dalej, bo wiem ze ludzie z tego forum nie odwiedzaja tibia.de. Nie robie chwaly sobie, ale ludziom ktorzy nagrali te filmiki.
Nigdzie nic takiego nigdzie nie jest napisane, nigdzie nie jest napisane, że dając filmik na forum zgadzam się na to żeby inni ten link wykorzystywali, jeżeli jakimś cudem by się znalazł to i tak jest to nie w porządku, mi brakowało jedynia "Film pochodzi z tibia.de"...
@Losari
Bede tutaj co jakis czas lookal na forum, moze znajde jakies ciekawe filmy, wiec nie odchodze calkiem z tego forum.
Ty nie odchodź z tego forum tylko poproś o skasowanie tamtych topiców i załóż 1 nowy, i tamm dawaj linki do filmów... za to cię nikt nie ukarze.
Nie podoba się to wszysktim, którzy odwiedzają tibia.de lub chociaż troszkę potrafią poszukać, a jeśli już znajdują to nie chcą żeby nie można było znaleźć na tibia.pl filmów forumowiczów (Something like that.)
Chcialem tylko abys wiedzial ze ten topic nie jestem strajkiem / buntem przeciwko Tobie, ale przeciwko modowi ktory dal mi punkty karne.
Chciałbym żebyś wiedział, że modki nie pozwolą ci swobodnie spammować, o tym możesz zapomnieć.
@ketsok
naucz sie czytac. ja nie napisałem posta takigo jaki skopiowal Losari, więc musiał ktos inny jescze pisac.
To chyba ja...
@KornikCrew
a tego skad tutaj wy***alo smiesza mnie tacy ludzie jak ty maja 13lat i uwazaja sie za niewiadomo co...
Jestem głupim 12 latkiem, a czuję się jakiś taki "niewiadomo co" bardziej niż ty -.-..
@Topic
Dyskusja nie ma więszkego sensu, Losari powinien zrobić jeden topic i tam zamieszczać filmy, a także nie kłó/ucić się więcej z ketsokiem...
btw., qrde, nie wiedziałem, że to taki długi post będzie :S... Prawie jak krótki poradnik :D...
KornikCrew
18-03-2005, 08:13
Zapomniales dodac ze jestes malym 12 latkiem i co ty mozesz wiedziec... w sumie to tylko znasz alfabet umiesz liczyc do 10 i i slyszales jak sie uprawia sex od ciekawskich kolegow:D
Bongozzpl
18-03-2005, 10:12
To wlasnie "ten" Losari z Arcanii, Losario z Aurey, Abetorius z Aldory, Dracian z Elysi, Sarandiel z Hiberny.
Character Sarandiel does not exist. huh? =P
Name: Abetorius
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 37
World: Aldora
Residence: Ab'Dendriel
Last login: 18.03.2005 07:04:07 CET
Comment: Playing in memory of Losari Real Legend of Arcania...
Joixzi-Secret Love...
Joixzi? chyba Joixazi
Abetorius
09.02.2005 16:04:26 CET Killed at Level 38 by Fuwapiwu
and by Royal Suchy
Czemu barlox nie dal odsieczy za twoj dead? przecierz barlox to "twoj" dobry kolega, wiec powinnien ci pomoc ;),jezeli wogole znasz jego imie na Aldorze :p
@Arcania : Zlootowales na Arcanii bohy? odp plx.
Ten patent z ostrzezeniem to "dla mnie" nic nowego.. mialem 9 na swoim koncie ^^ obecnie bodajze 7.. ;]
Zapomniales dodac ze jestes malym 12 latkiem i co ty mozesz wiedziec... w sumie to tylko znasz alfabet umiesz liczyc do 10 i i slyszales jak sie uprawia sex od ciekawskich kolegow:D
wow odezwal sie wrzechwiedzacy -.- starszy od tamtego, ale juz potrafi liczyc powyzej 10, uprawial seks ( z wlasna reka, ale jesli juz nazywa to seksem to jego sprawa ) i zna alfabet... a tak na serio to zamilcz lepiej, bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia, a twoje wyzwiska sa na poziomie przedszkolaka, ktoremu ktos podwedzil zabaweczke zreszta topic tez juz do zamkniecia, bo temat zostal wyczerpany.
@Up
Dajmy się mu narajcować, musi sobie chłopak ulżyć to śmiało niech wali (Oczywiście posty ;p...)...
Character Sarandiel does not exist. huh? =P
Name: Abetorius
Sex: male
Profession: Paladin
Level: 37
World: Aldora
Residence: Ab'Dendriel
Last login: 18.03.2005 07:04:07 CET
Comment: Playing in memory of Losari Real Legend of Arcania...
Joixzi-Secret Love...
Joixzi? chyba Joixazi
Abetorius
09.02.2005 16:04:26 CET Killed at Level 38 by Fuwapiwu
and by Royal Suchy
Czemu barlox nie dal odsieczy za twoj dead? przecierz barlox to "twoj" dobry kolega, wiec powinnien ci pomoc ;),jezeli wogole znasz jego imie na Aldorze :p
@Arcania : Zlootowales na Arcanii bohy? odp plx.
Od dawna nie gram tamtym charem. Kupilem tam PACC-a i dalem kumplowi accounta. Nie wiem po co Barlox mialby kogos zabijac, jezeli moj kumpel PKowal.
Tak chodzi o Joixaziego. Mojego best frienda z Aurey / Arcanii.
Nie, nie udalo mi sie zlootowac BoHow na Arcanii (mimo wielu prob). Posiadalem jedynie SBS-y.
Bongozzpl
18-03-2005, 20:05
Mniejsza o to czy jestes prawdziwym losarim czy nie , ale jak zamieszczasz filmy to daj je do 1 topicu i bedzie wszystko good ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.