Pokaż pełną wersje : Kaso dajne potworki :)
Otoz, jako user chcialbym sie spytac (jakis knightow) gdzie sie oplaca expic.Tzn nie chodzi mi tyle co o exp, ale o loot.A dokladniej - gdzie mozna fajnie lootowac bez strat w uhach?Wg mnie bh i wlasnie to robie, ale chcialbym znac Wasze zdanie
P.S. --> nie smiac sie z tego postu! :)
Oryginalnie dodany przez Nekromanta
Otoz, jako user chcialbym sie spytac (jakis knightow) gdzie sie oplaca expic.Tzn nie chodzi mi tyle co o exp, ale o loot.A dokladniej - gdzie mozna fajnie lootowac bez strat w uhach?Wg mnie bh i wlasnie to robie, ale chcialbym znac Wasze zdanie
Hahaha >:->
Guardy, guardy, guardy.... (dwarf guardy oczywiscie ;))
lvl plx?
no i czy masz pacc?
Adrianadrian
15-02-2004, 12:25
moim zdaniem dobrym miejscem jest folda. Nie ma tam mocnych stworow. A w 15 min mozna zarobic nawet 500 gp i nieźle expic. zachęcam do foldy
wyzszylvl i skille >65 i guardy, jak nizszy to wlasnie bh, folda (duzo patologi tam biega)
co do foldy to troche przesada ze 500 gp w 15 minut ale ze 200 spokojnie wejdzie.
Ja chodze bo kase albo właśnie na folde albo wszystkie kopalnie dwarfów wertuje.
No i jeszcze ghule koło calrin --> tam oprucz zwykłej kase można zarobić kilkaset z samych smieci typu brass helmety i viking helmety (zależy kto ile ma capacity)
Dark-Xaero
15-02-2004, 13:49
bajlepiej chodzic na ghule :) w 30 min robisz 1k jak jestes sam :) loot : brass helmety ( 30 gp), viking helmety ( 66gp), scale armory , life ringi :D warto !
Oryginalnie dodany przez rex
co do foldy to troche przesada ze 500 gp w 15 minut ale ze 200 spokojnie wejdzie.
Ja chodze bo kase albo właśnie na folde albo wszystkie kopalnie dwarfów wertuje.
No i jeszcze ghule koło calrin --> tam oprucz zwykłej kase można zarobić kilkaset z samych smieci typu brass helmety i viking helmety (zależy kto ile ma capacity)
Eeee do chyba mi guardy i bh zostaja....na daramie 200gp to sie robi okolo 3-4 minuty (sama kasa, nie liczac lootu).A na guardach..hmm...musze sie przejsc ;).
@all
Thx za odpowiedzi ^^
Skoro jestes usatysfakcjonowany z odpowiedzi to zamykam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.